Υλικά για ιδιογόμωση

.what.
Τι έχεις στο μυαλό σου τρελέ μου;.xm.
Έχεις δει τσίχλα να κόβεται στα δύο σε απόσταση 30 μέτρων?? Εγώ την είδα πέρυσι σε τουφεκιά του πατέρα μου. Είχε γεμίσει δοκιμαστικά κάτι φυσίγγια με μια συνταγή των Αμερικάνων και τα αποτελέσματα ήταν απίστευτα. Φέτος θέλουμε να γεμίσουμε για τα μπασίματα και θέλω να μάθω αν έχει κανείς εμπειρία!

• Like
Reactions: DrV
Έχεις δει τσίχλα να κόβεται στα δύο σε απόσταση 30 μέτρων?? Εγώ την είδα πέρυσι σε τουφεκιά του πατέρα μου. Είχε γεμίσει δοκιμαστικά κάτι φυσίγγια με μια συνταγή των Αμερικάνων και τα αποτελέσματα ήταν απίστευτα. Φέτος θέλουμε να γεμίσουμε για τα μπασίματα και θέλω να μάθω αν έχει κανείς εμπειρία!
Τρελό!!!.fff.
Είχα την αίσθηση ότι είναι για βαριά ατσάλινα αυτός ο συγκεντρωτήρας...
Θες κάτι σαν το Chedditte no limits ας πούμε, απλά σε τσιχλοφύσιγγο...

Βασιλη ο Tubo δεν εχει αμορτισερ κ θελει λιγο προσοχη στο γεμισμα γιατι ανεβαζει ευκολα πιεσεις... Εχουν βγει αρκετες συνταγες κ πατεντες με τον συγκεκριμενο συγκεντρωτηρα αλλα επειδη δεν τον εχω δουλεψει ποτε δεν ρισκαρω να σου πω αυτα που θυμαμαι... Κανε μια αναζητηση στο net θα βρεις πληροφοριες... ;)

Σκεφτητε ομως οτι κερδιζετε σε οριακες βολες, αλλα πρακτικα πιθανον κατω των 20 μετρων να εχεις υπερσυγκεντρωση.

Τα βυσματα για ατσαλινα σκαγια θελουν προσοχη λογω μη υπαρξης αμορτισερ. Ψαξου αρκετα, διαβασε ακομα περισσοτερο, πριν ξεκινησεις τα πειραματα, γιατι οι πιεσεις ανεβαινουν για πλακα.

Σκεφτητε ομως οτι κερδιζετε σε οριακες βολες, αλλα πρακτικα πιθανον κατω των 20 μετρων να εχεις υπερσυγκεντρωση.

Τα βυσματα για ατσαλινα σκαγια θελουν προσοχη λογω μη υπαρξης αμορτισερ. Ψαξου αρκετα, διαβασε ακομα περισσοτερο, πριν ξεκινησεις τα πειραματα, γιατι οι πιεσεις ανεβαινουν για πλακα.
Βίκτορα δεν θέλω φυσίγγια για κάτω των 20 μέτρων...θα είναι φυσίγγια για ειδική αποστολή! Το έχω ψάξει αρκετά στο ιντερνετ και έχω βρει ότι μπορείς να γεμίσεις και μολύβδινα σκάγια! Έχει ο πατέρας μου κάτι βιβλία από την Αμερική στα οποία υπάρχει αρκετή διαθέσιμη πληροφορία! Όσων αφορά τις πιέσεις, θέλει όντως προσοχή. Νομίζω ότι το ρέλι με χάρτινη τάπα είναι μονόδρομος...

Φυσικα θα εχεις υποψιν οτι θα δουλευεις με ευρωπαικα υλικα, σωστα; Δεν ξερω κατα ποσον βιβλια απο Αμερικη σου καλυπτουν τετοιες πληροφοριες.

Anyway, οτι κανεις με προσοχη, μεχρι να βρεθει καποιος που να εχει οντως γεμισει τετοια και να ξερει να σου πει στα σιγουρα

Πραγματι αυτος ο συγκεντρωτήρας πατενταρεται αλλα μπορει να γινει επικίνδυνος λογο της ιδιομορφιας του.Ψαξου με συνεση σε καλ.76χιλ. Για να μετριασεις καπως τις πιεσεις.

Φυσικα θα εχεις υποψιν οτι θα δουλευεις με ευρωπαικα υλικα, σωστα; Δεν ξερω κατα ποσον βιβλια απο Αμερικη σου καλυπτουν τετοιες πληροφοριες.

Anyway, οτι κανεις με προσοχη, μεχρι να βρεθει καποιος που να εχει οντως γεμισει τετοια και να ξερει να σου πει στα σιγουρα
Έχουμε ήδη επικοινωνήσει με Ευρωπαϊκές (Ιταλικές) εταιρείες και μας έχουν συμβουλέψει. Ψάχνω κάποιον με εμπειρία όμως...

Καλητερα ψαξου με LB kai ασε τον τυβο.Αν θες τυβο αναποδο, ψαξου με το υψοςκοψιματος των φτερων για να βρεις την αποσταση που θες να γυρισει.Παντα σε καλ76χιλ. Και να μην παει μονοβολο.Καλες δοκιμες.

Η πυριτιδα c7 perfecta ποιας εταιριας είναι κ για τι καιρους είναι καταλληλη?

Της Νobelsport. Την εχω δοκιμασει στους ηπιους χειμωνες εδω, με θερμοκρασιες εως 5-6 βαθμους, υγρασιες και ψιλοβροχο, αλλα και στην εναρξη-πλην ομως κλωτσαει αρκετα καποιες φορες.
Ωραιο υλικο

Σε ευχαριστω φιλε victor θελω να την δοκιμασω στην εναρξη σε μαλλινοταπο της nobel sport στα ορτυκια!Ωραια τα Χανια ρε φιλε αν κ είμαι από το Ηρακλειο εμενα 5 χρονια στη Σουδα(εξω όχι μεσα χαχαχαχαχα)δυνατα κυνηγια κ πολλα πουλια τωρα από ότι μαθαινω εχουν χαλασει κ οι μεριες κ εχουν απαγορευτεί πολλα σημεια που πηγαινα σαν πιτσιρικας με τον πατερα μου κ τον συγκυνηγο του!

Oσα προσπαθησα να φτιαξω για την εναρξη στα τρυγονια, εβγαιναν αρκετα δυνατα-με εντονο λακτισμα δηλαδη. Προτιμησα την ΜΒ32 για την ιδια δουλεια, επειδη εχει πιο μαλακη αισθηση

Back