Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ή αλήθεια είναι πως Ναι...Στις καθιστες το κλείνω...Κατάλοιπα της παιδικής ηλικίας και του αεροβολου...
Κάνε μια δοκιμή για να σου φύγει η περιέργεια, πάρε ένα χαρτόνι, ζωγράφισε το περίγραμμα μιας φασας (αν έχεις καμιά ακαθαριστη στο ψυγείο, καλύτερα), βάλε το στην απόσταση που ήταν τα πουλιά και ρίξε με το ίδιο τσοκ, με τον ίδιο τρόπο που σημάδεψες.

Ή δοκιμή έγινε σήμερα υπό ρεαλιστικές συνθήκες...Στο ίδιο μέρος με ίδιες παραμέτρους μόνο που σήμερα είχε ελαφρύ βοριαδάκι και τα φυσίγγια ήταν percorso no6...οι δύο πρώτες κεραυνοβοληθηκαν με μια ντουφεκια Και εκεί το ηθικό ανέβηκε και εφτανε για να μη χαθεί ντουφεκια στις άλλες τρεις....terror.

Ή δοκιμή έγινε σήμερα υπό ρεαλιστικές συνθήκες...Στο ίδιο μέρος με ίδιες παραμέτρους μόνο που σήμερα είχε ελαφρύ βοριαδάκι και τα φυσίγγια ήταν percorso no6...οι δύο πρώτες κεραυνοβοληθηκαν με μια ντουφεκια Και εκεί το ηθικό ανέβηκε και εφτανε για να μη χαθεί ντουφεκια στις άλλες τρεις....terror.
Ωραιος Δημητρη τις .sex hard. σημερα

Τέτοιο γ....ι θελαν τα μου..α!!! Μπράβο φίλε,πήρες το αίμα σου πίσω!

Ωραία τα πήγες σήμερα !!! Αλλά αφού πέτυχες τις 3-4 πρώτες έπρεπε να ρίξεις και 1-2 με 7αρια, έτσι για να δεις τι θα γινόταν ... Γιατί τώρα, κάποιοι θα πουν ότι οφείλεται στον καιρό, κάποιοι στο νούμερο σκαγιών, και εγώ ότι ... ήταν απλά συμπτώσεις !!! :) ;) :D
Τώρα, δε θέλω να σου βάλω δύσκολα, αλλά θα είχε ενδιαφέρον να μας έλεγες, αν θυμάσαι, αν πρόσεξες, πως τουφεκίστηκαν οι σημερινές - από μπροστά, στην πλάτη, ή στο πλάι ;;;
Και επίσης - αν πρόσεξες - πόσα περίπου σκάγια είχε φάει καθεμιά, και σε ποια σημεία του σώματος ... Τι σε ρωτάω τώρα, ε !!! αν μάλιστα δεν τις μαδάς ο ίδιος, που να ξέρεις !!! .sarcastic. ... Κουβέντα να γίνεται ... Πολλές φορές όμως από τις λεπτομέρειες βγαίνει το ασφαλές συμπέρασμα ... ;)

Ωραία τα πήγες σήμερα !!! Αλλά αφού πέτυχες τις 3-4 πρώτες έπρεπε να ρίξεις και 1-2 με 7αρια, έτσι για να δεις τι θα γινόταν ... Γιατί τώρα, κάποιοι θα πουν ότι οφείλεται στον καιρό, κάποιοι στο νούμερο σκαγιών, και εγώ ότι ... ήταν απλά συμπτώσεις !!! :) ;) :D
Τώρα, δε θέλω να σου βάλω δύσκολα, αλλά θα είχε ενδιαφέρον να μας έλεγες, αν θυμάσαι, αν πρόσεξες, πως τουφεκίστηκαν οι σημερινές - από μπροστά, στην πλάτη, ή στο πλάι ;;;
Και επίσης - αν πρόσεξες - πόσα περίπου σκάγια είχε φάει καθεμιά, και σε ποια σημεία του σώματος ... Τι σε ρωτάω τώρα, ε !!! αν μάλιστα δεν τις μαδάς ο ίδιος, που να ξέρεις !!! .sarcastic. ... Κουβέντα να γίνεται ... Πολλές φορές όμως από τις λεπτομέρειες βγαίνει το ασφαλές συμπέρασμα ... ;)
Ξεχασες και το πιο σημαντικο φιλε, αν ηταν αναποδα σαν τις νυχτεριδες.....sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Οντως οι λεπτομερειες που ανεφερες παιζουν σημαντικο ρολο, παντως εγω τις πολυ μακρινες που ειχα παρει με νο5 και μιλαω για πολυ μακρινες μετρημενες με αποστασιομετρο 72 και 80 μετρα, η μια ηταν απο μπροστα που δεν μπορεσα να τη βρω κι η πιο μακρινη στο πλαι με condor και ειχε τρια σκαγια

Ξεχασες και το πιο σημαντικο φιλε, αν ηταν αναποδα σαν τις νυχτεριδες.....sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Οντως οι λεπτομερειες που ανεφερες παιζουν σημαντικο ρολο, παντως εγω τις πολυ μακρινες που ειχα παρει με νο5 και μιλαω για πολυ μακρινες μετρημενες με αποστασιομετρο 72 και 80 μετρα, η μια ηταν απο μπροστα που δεν μπορεσα να τη βρω κι η πιο μακρινη στο πλαι με condor και ειχε τρια σκαγια
72-80μ .very shoked.
Μπράβο παίχτη!

Άμα καεί η γριά με το χυλό λέει η παροιμία φυσάει και το γιαούρτι...Αφού πέσαν οι πρώτες δεν άλλαζα συνταγή με καμία δύναμη...Αν κάτι συμπεραίνω και όχι αυθαίρετα είναι ότι και από δοκιμές σε χαρτί που έχω κάνει με το biturbo είναι το πλέον ακατάλληλο φυσιγγι για υψηλές σχετικά θερμοκρασίες...πολυ μα πάρα πολύ σκορποσκαγιασμα και στο χαρτί...οι 4 είναι ντουφεκισμενες πλάι και η μια μούτρα...Αυτό που κοίταξα είναι ότι όλα τα πουλιά είχαν σκάγια κεφάλι λαιμό και το πουφ μετά το πάτημα της σκανδαλης ήταν πολύ πιο έντονο ...Τώρα μαδημα και νεκροψία θα κάνει ο πατέρας πριν τις φτιάξει σούπα(εν αναμονή της ιατροδικαστικης έκθεσης λοιπον)Όσες φορές έχω χρησιμοποιήσει biturbo με ζεστή έχω γυρίσει με νεύρα τσαταλια και αυτή είναι η δεύτερη φορά που μου συμβαίνει με ίδιο καιρό και ίδιο φυσιγγι...

το biturbo είναι το πλέον ακατάλληλο φυσιγγι για υψηλές σχετικά θερμοκρασίες
Κάτσε τώρα γιατί με μπέρδεψες !!! Biturbo βάραγες ;;; Νόμιζα Percorso !!!!o_O
Αυτό που κοίταξα είναι ότι όλα τα πουλιά είχαν σκάγια κεφάλι λαιμό
Εεε, σήμερα ΔΕΝ ήταν κωλόφαρδες !!!! .sarcastic.

Με 5αρι ή πενταβολο??

Με 5αρι ή πενταβολο??
Με 5αρι Δημητρη και το Kicks xfull, τη μια φορα με condor no5 περυσι και φετος με mg2 38gr no5 nickel, εχω παρει επισης καθιστα και τρια τρυγονια σε τετοιες αποστασεις και μια καρακαξα, ολα καθιστα εννοειται.

Με 5αρι Δημητρη και το Kicks xfull, τη μια φορα με condor no5 περυσι και φετος με mg2 38gr no5 nickel, εχω παρει επισης καθιστα και τρια τρυγονια σε τετοιες αποστασεις και μια καρακαξα, ολα καθιστα εννοειται.
Δεν αμφιβάλω Αλέξη για το νούμερο κ την συσφιξη, απλά για τα ογδοντα μέτρα σε καθιστη φασσα..... Χωρίς βέβαια να αποκλειω και ένα τυχαίο γεγονός με σκαγι στο μάτι, γιατι σε αυτήν την απόσταση δεν σπάει το φτερό της, κλαρωμενη.

Κάτσε τώρα γιατί με μπέρδεψες !!! Biturbo βάραγες ;;; Νόμιζα Percorso !!!!o_O

Εεε, σήμερα ΔΕΝ ήταν κωλόφαρδες !!!! .sarcastic.
Biturbo έριξα προχθές που δεν σταύρωσα καμία παρά μόνο κάτι κωλοφτερα...Σήμερα έριξα percorso και πήρα το αίμα μου πίσω...

Δεν αμφιβάλω Αλέξη για το νούμερο κ την συσφιξη, απλά για τα ογδοντα μέτρα σε καθιστη φασσα..... Χωρίς βέβαια να αποκλειω και ένα τυχαίο γεγονός με σκαγι στο μάτι, γιατι σε αυτήν την απόσταση δεν σπάει το φτερό της, κλαρωμενη.
Τι να πω φιλε μου πρεπει να σε θελει κι ολας...η αποσταση ειναι οντως 80 μετρα και την τουφεκια την ειχα ριξει στο στυλ, δεν γαμιεται τι εχω να χασω...
Ειχε τρια σκαγια τα δυο στο στηθος αλλα ειχαμε και μια διαφορα στο υψος, δηλαδη η τουφεκια ηταν προς τα κατω αρα ισως δεν χρειαστηκε να περασουν τα σκαγια τις φτερουγες που λειτουργουν σαν ασπιδα η μπορει να ηταν και λιγο λοξα και να την βρηκαν απευθειας στηθος.
Ειχα ανεβασει περυσι δυο τουφεκιες σε χαρτονι με τα condor στα 79 και 81 μετρα αν θυμαμαι καλα για να δω πως επεσε η φασσα σ'αυτα τα μετρα

Status
Not open for further replies.
Back