Να είσαι καλά Ηλία. Είναι ο άνθρωπος που με έβαλε στο κόσμο του κυνηγιού και πραγματικά αισθάνομαι τυχερός που είμαστε παρέα στα κυνήγια μας.Μπράβο ρε Γιάννη και σε σένα αλλά και στον παππού σου,εύχομαι για πολλά ακόμα χρόνια να σε συντροφεύει στα κυνήγια σου!!!Ειναι κάτι που το έχω βιώσει,με διαφορά ήταν η καλύτερη κυνηγετική μου παρεα!Καλα τις κάνατε τις γαλάζιες!
Η κάτω φωτογραφία με τα πουλιά από το απογευματινό κυνήγι παραείναι πρόχειρη ,αλλά μετά από τόσες ώρες μέσα στον ήλιο και στα ηλιόσπορα δεν είχα κουράγιο για κατι καλύτερο .Αυτά τα "συννεφάκια" μου είχαν λείψει πολύ ...
Πραγματικά το ευχαριστηθηκαμε σήμερα με τον παππού!
View attachment 2763View attachment 2764
Αυτά είναι Μπράβο αγορίνα!Αυτά τα "συννεφάκια" μου είχαν λείψει πολύ ...
Πραγματικά το ευχαριστηθηκαμε σήμερα με τον παππού!
View attachment 2763View attachment 2764
Αφου εκανες τετοιο ποδαρικο θα ειναι σιγουρα καλη!!!Για τρυγονακια βγήκα με ποικιλία γύρισα! Θα μπορούσα και άλλα 4 5 πουλιά αλλα δύσκολο το σημείο και με μικρό περιθώριο για βολή. Καλά ήταν πάντως και επιτέλους χωρίς καψοφυσεκιδες γύρω να σηκώνουν τον τόπο. Φυσίγγια 30γρ Ν8 δικά μου, απολαυστικα!
Ελπίζω η συνέχεια να είναι καλή τη φετινή χρονιά!
View attachment 2785
Το πρωί 6,30 στην πλατεία .Για τρυγονακια βγήκα με ποικιλία γύρισα! Θα μπορούσα και άλλα 4 5 πουλιά αλλα δύσκολο το σημείο και με μικρό περιθώριο για βολή. Καλά ήταν πάντως και επιτέλους χωρίς καψοφυσεκιδες γύρω να σηκώνουν τον τόπο. Φυσίγγια 30γρ Ν8 δικά μου, απολαυστικα!
View attachment 2785
Κωστή παιχταρα μαλακια εκανα τελικά που δεν ήρθα!!!Μπραβο φίλε,αφού σκοτώνει και φασσια τελικά συμπαθητικό ντουφεκακι και η μαξους και το σημαντικότερο με δικά σου φυσιγγακια!Χιλια μπράβο φίλε!Για τρυγονακια βγήκα με ποικιλία γύρισα! Θα μπορούσα και άλλα 4 5 πουλιά αλλα δύσκολο το σημείο και με μικρό περιθώριο για βολή. Καλά ήταν πάντως και επιτέλους χωρίς καψοφυσεκιδες γύρω να σηκώνουν τον τόπο. Φυσίγγια 30γρ Ν8 δικά μου, απολαυστικα!
View attachment 2785
Μπραβο Κωστα!!!Για τρυγονακια βγήκα με ποικιλία γύρισα! Θα μπορούσα και άλλα 4 5 πουλιά αλλα δύσκολο το σημείο και με μικρό περιθώριο για βολή. Καλά ήταν πάντως και επιτέλους χωρίς καψοφυσεκιδες γύρω να σηκώνουν τον τόπο. Φυσίγγια 30γρ Ν8 δικά μου, απολαυστικα!
View attachment 2785´
Για τρυγονακια βγήκα με ποικιλία γύρισα! Θα μπορούσα και άλλα 4 5 πουλιά αλλα δύσκολο το σημείο και με μικρό περιθώριο για βολή. Καλά ήταν πάντως και επιτέλους χωρίς καψοφυσεκιδες γύρω να σηκώνουν τον τόπο. Φυσίγγια 30γρ Ν8 δικά μου, απολαυστικα!
View attachment 2785
Τελικά Κωστή έχει βγει καλούτσικο όπλο η Maxus....Για τρυγονακια βγήκα με ποικιλία γύρισα! Θα μπορούσα και άλλα 4 5 πουλιά αλλα δύσκολο το σημείο και με μικρό περιθώριο για βολή. Καλά ήταν πάντως και επιτέλους χωρίς καψοφυσεκιδες γύρω να σηκώνουν τον τόπο. Φυσίγγια 30γρ Ν8 δικά μου, απολαυστικα!
View attachment 2785
Σιγά καλέ μην ακούς τι λένεΤελικά Κωστή έχει βγει καλούτσικο όπλο η Maxus....![]()
![]()
.......σκοτώνει...
Μπράβο Γιανναρε,μπράβο και στον συγκυνηγο σου!Λίγα πουλιά σήμερα,αλλά κάτι εγινε.Οτι τουφεκισαμε το πήραμε.
@tasos hunter οι 3 είναι με rio 34.Πρωτη φορά τα έριξα και μου άρεσαν.
View attachment 2793
Πολύ ωραίος και πάλι!!Λίγα πουλιά σήμερα,αλλά κάτι εγινε.Οτι τουφεκισαμε το πήραμε.
View attachment 2793
Ευχαριστώ Ηλία!Μπράβο Γιανναρε,μπράβο και στον συγκυνηγο σου!
Να είσαι καλά Κώστα!Πολύ ωραίος και πάλι!!![]()
Ωραίος και εσύ Κώστα με ποικιλία !Για τρυγονακια βγήκα με ποικιλία γύρισα! Θα μπορούσα και άλλα 4 5 πουλιά αλλα δύσκολο το σημείο και με μικρό περιθώριο για βολή. Καλά ήταν πάντως και επιτέλους χωρίς καψοφυσεκιδες γύρω να σηκώνουν τον τόπο. Φυσίγγια 30γρ Ν8 δικά μου, απολαυστικα!
View attachment 2785
Λίγα πουλιά σήμερα,αλλά κάτι εγινε.Οτι τουφεκισαμε το πήραμε.
View attachment 2793