Τρίπολη ζερο Πέμπτη Σήμερα φάνηκαν λίγα πουλιά αλλά είχα κατέβει νοτιότερα.Να μαι και εγώ χαιρετώ όλους τους φασαδεσ εύχομαι φέτος να έχουμε καλή χρονιά λένε για χειμώνα θα δούμε όπως και να έχει η φάσσα είναι απόλαυση και θα πηγαίνουμε μια ζωή αύριο θα πάω ορεινή Κορινθία και Τρίπολη θα σας γράψω το βράδυ που θα γυρίσω αν και ακόμα είναι νωρίς όπως είπε και ο φίλος
Δημήτρη καλώς ήρθες και καλές εξορμήσεις να έχεις !!!Να μαι και εγώ χαιρετώ όλους τους φασαδεσ εύχομαι φέτος να έχουμε καλή χρονιά λένε για χειμώνα θα δούμε όπως και να έχει η φάσσα είναι απόλαυση και θα πηγαίνουμε μια ζωή αύριο θα πάω ορεινή Κορινθία και Τρίπολη θα σας γράψω το βράδυ που θα γυρίσω αν και ακόμα είναι νωρίς όπως είπε και ο φίλος
Στην αναμονή... ωραιος φασσοκαιρος αλλά εκτός επο ένα ζευγάρι που με έπιασε στο ύπνο,
τίποτα το ιδιαίτερο...
photo host
Και ποτε ειναι η αδεια σου γατούλη ;Έτσι έτσι στην άδεια μου να μπούν!![]()
1 κοπάδι φασες κάπου 30 πουλιά πέρασε μακρυά και τπτ άλλο, Άρτα.
Νότια φολόη...;;;Φολοη σήμερα είδα καμία 5 αρι φασες αλλά σε μακρυνή απόσταση δυστυχώς ,ελάχιστες τσίχλες και ψηλωμενες.
Κοντά στο ΠανόπουλοΝότια φολόη...;;;![]()
Ωραίος Πέτρο, μάλλον πρέπει να την είδα όταν την βαρεσες...Πρώτη έξοδο σήμερα ήρθε ένα ζευγάρι από πίσω μου και η μια με ακολούθησε σπιτι. Ντουφεκια στα 30 μέτρα με superkill μπλε σαν να την τίναξε ρευμα...
Με τη καραμπινα δεξιά προς τα κάτω Χρήστο.Ωραίος Πέτρο, μάλλον πρέπει να την είδα όταν την βαρεσες...
Στο ύψωμα καθοσουν;
Κάθε Τρίτη στις 11:00 είμαι εκεί πάνω κ σταματάω εκεί με τη δουλειά μου.....Κοντά στο Πανόπουλο
Να παίρνεις και το όπλο μαζί είναι ωραίο μέρος.Κάθε Τρίτη στις 11:00 είμαι εκεί πάνω κ σταματάω εκεί με τη δουλειά μου.....![]()
![]()