Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα και απο μενα , το κοπαδι (100-120) σημερα μεγαλωσε και αλλο ..Μπηκανε καινουργια πουλια αλλα πανε ολα μαζι με αποτελεσμα να μην πλησιαζονται, στα καρτερια σε δεντρα μπορεις να κανεις το πολυ 2-3 πουλια γιατι μετα το τουφεκι δεν ξαναπατανε μεσα σε 2 ωρες ...Εγω τυχερος τρια πουλια απο πανω μου καρπωθηκα τα δυο ...
Που σε ποια περιοχή

Kαι 'δω σε μένανε, όχι τίποτα το ιδιαίτερο και σήμερα, εκτός από ένα κοπαδάκι καμιά 20αριά "κορίτσα" που μού πέρασε οριακά λίγο μετά τις 10:00 και κατάφερα και κράτησα την πρώτη μου εφετινή! Επιτέλους! (Φυσίγγι: FOB U.H.V. (Ultra High Velocity), 35γρ. Νο 6, με συγκεντρωτήρα φυσικά.)

(Παρεμπιπτόντως παίδες, να σας αναφέρω, ότι εγώ προσωπικά κυνηγώ πάντοτε, δηλαδή ακόμα και τις φάσσες στα μπασίματα, με αλληλεπίθετα δίκαννα, καθότι "ορκισμένος" και φανατικός δικαννάκιας...! Από συνειδητή επιλογή μου λοιπόν, δεν διαθέτω την... "πολυτέλεια" της 3ης ντουφεκιάς, η οποία ομολογουμένως είναι χρήσιμη σε ένα σμήνος από φάσσες...)
Αν τουφεκας όπως γράφεις.... Δεν χρειάζεσαι την 3η τουφεκιά... ;)

Καλησπέρα παίδες λοιπόν σήμερα τίποτα απολύτως αν είδα 10 πουλιά είναι ζήτημα εκτός βολής το πρωί ομίχλη δεν βλέπαμε τίποτα μέχρι της 12 η βασίλισσα του ουρανού δεν έχει μπει ακόμα δυστυχώς.....peng

Στο βουνο των αρχαίων θεών

Καλησπερα στην παρεα!
Αυριο λεω να κανω μια πρωτη εξορμηση για τα γαλαζια πουλια σε καμπο με καλαμποκιες.
Θα πιασω ενα καρτερι,στο συνορο των χωραφιων με ενα δασακι που πιανουν τα πουλια οταν βγαινουν απο το απογορευμενο στο επιτρεπομενο για να φανε!
Καλημερα,δεν με ηθελε σημερα το κυνηγι!
Αφου επιασα ωραια το μερος που θα κυνηγουσα,εφτιαξα ενα προχειρο γκιομε με χορτα για να εχω καλυψη,γυρω στις 8:30 ηρθε ο αγροτης στην καλαμποκια να κανει δισκοσβαρνα!
Οποτε μαζεψα αρον αρον τα πραγματα μου βριζοντας την τυχη μου και γυρισα στο αμαξι!

Χθεσινό απογευματινό κάμπος Σερρών έκατσα στην άκρη στο Στρυμώνα σε λευκές και πίσω μου είχε μια καλαμπόκια έγινε καλό παιχνίδι μέσα σε μια ώρα πηρα 5 πουλιά μετά έκοψαν μαχαίρι είχα και την βοήθεια της Κάρλας για ακόμη μια φορά 5 απορτ το κορίτσι!!49864981οπλο beretta a350 τσοκ anaconda mid φυσίγγι ΑΟ νο4.sarcastic.

Last edited:
Χθεσινό απογευματινό κάμπος Σερρών έκατσα στην άκρη στο Στρυμώνα σε λευκές και πίσω μου είχε μια καλαμπόκια έγινε καλό παιχνίδι μέσα σε μια ώρα πηρα 5 πουλιά μετά έκοψαν μαχαίρι είχα και την βοήθεια της Κάρλας για ακόμη μια φορά 5 απορτ το κορίτσι!!View attachment 4981οπλο beretta a350 τσοκ anaconda mid φυσίγγι ΑΟ νο4.sarcastic.
Μπράβο ρε Κώστα!!!!!
Έχω κάνει και εγώ ωραία κυνήγια εκεί αλλά νότια του Στρυμώνα .....

Χθεσινό απογευματινό κάμπος Σερρών έκατσα στην άκρη στο Στρυμώνα σε λευκές και πίσω μου είχε μια καλαμπόκια έγινε καλό παιχνίδι μέσα σε μια ώρα πηρα 5 πουλιά μετά έκοψαν μαχαίρι είχα και την βοήθεια της Κάρλας για ακόμη μια φορά 5 απορτ το κορίτσι!!View attachment 4986View attachment 4981οπλο beretta a350 τσοκ anaconda mid φυσίγγι ΑΟ νο4.sarcastic.
Ωραίος ....

Πάλι τα ίδια σήμερα (με "φωτεινή" εξαίρεση τη χτεσινή ημέρα που το μαναδικό κοπαδάκι που είδα μού έκανε τη χάρη και τη "χούφτωσα")...!
Άφαντα τα κοπαδάκια...! Τουλάχιστον, μέχρι την ώρα (11:45) που μπήκα στο αμάξι για τον γυρισμό...

Το "ωραίο" σήμερα, ήταν ότι κατά την επιστροφή μου στις 12:00 η ώρα, οδηγώντας και διερχόμενος από έναν δρομάκο με πλήρη ορατότητα στην μεγάλη χούνη και την μπούκα της, "αγνάντεψα" ένα κοπαδάκι καμιά 15αριά φασσούλες, το οποίο έκοβε ανενόχλητο βόλτες στον μπάτο της μεγάλης ρεματιάς...! Το έκανα χάζι μέχρι που το 'χασα από τα μάτια μου...! Γι' αυτό τις αποκαλούν και "καριολίτσες"...!

Last edited:
Χθεσινό απογευματινό κάμπος Σερρών έκατσα στην άκρη στο Στρυμώνα σε λευκές και πίσω μου είχε μια καλαμπόκια έγινε καλό παιχνίδι μέσα σε μια ώρα πηρα 5 πουλιά μετά έκοψαν μαχαίρι είχα και την βοήθεια της Κάρλας για ακόμη μια φορά 5 απορτ το κορίτσι!!View attachment 4986View attachment 4981οπλο beretta a350 τσοκ anaconda mid φυσίγγι ΑΟ νο4.sarcastic.
Γαζί τις πας ρε Κώστα. Συνέχισε έτσι fgr2.congrats.

Πρώτη μου φορά σε φασσοκαρτερο, κεντρική φωκιδα. Η "ζημιά" που έπαθα τεράστια, με διανυκτέρευση στο βουνό κ ένα πέρασμα 9 και 25 το πρωί από μπουλουκι 30 φασσων, σε απόσταση εκτός βολής, οι εικόνες μαγικές θα τις κουβαλάω για πάντα μέσα μου

Πρώτη μου φορά σε φασσοκαρτερο, κεντρική φωκιδα. Η "ζημιά" που έπαθα τεράστια, με διανυκτέρευση στο βουνό κ ένα πέρασμα 9 και 25 το πρωί από μπουλουκι 30 φασσων, σε απόσταση εκτός βολής, οι εικόνες μαγικές θα τις κουβαλάω για πάντα μέσα μου

Μου χει βγει κοπάδι 200αρι σε απόσταση 20 μέτρα και μου φύγε το όπλο από τα χέρια από την τρομάρα.. Άστο δεν υπάρχει το συναίσθημα σε τέτοιες περιπτώσεις

Ένα από τα καλύτερα περάσματα της ζωής μου σήμερα.....
Beretta A302, 3 άστρα, Κένταυρος silver v.8
Σε ποιο γεωγραφικό διαμέρισμα βρε Κυριάκο...?
Πάντα τέτοια σού εύχομαι...!
Μερικές από τις φασσούλες της φωτό είναι πραγματικά "θηριάκια" σε μέγεθος...!!!

Status
Not open for further replies.
Back