Εξοδος σημερα μετα απο πρωινη βροχη, λασπη αρκετη και ολα μουσκεμα, πηγα καπου που δεν ειχα παει καθολου φετος μιας και δεν υπαρχουν πουλια.
Αλλαξα ολα τα στανταρ μου απο χθες βραδυ ετσι για δοκιμη και για να δω το μαμα Μ που μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις χθες σε κατι δοκιμες σε μικρους στοχους, Μ στο οπλο και φυσιγγια condor no5 που τα εχω 2 χρονια.
Καθομαι στα δεξια απο κατι δεντρα που βρηκα πετρες για να μη ειμαι ορθιος συνεχεια, ερχεται μια και καθεται σε ενα δεντρο, κανονικα ερχονται απο δεξια ψηλα και περνανε πανω απ τα δεντρα, χτυπαω κατι παλαμακια φευγει προς τα κατω διαγωνια πανω απο 60 μετρα αλλα δεν ειχα το εργαλειο μαζι να μετρησω, αλλη μερα...
Ριχνω ενα condor διπλωνει και πεφτει κι εγω μενω με το στομα ανοιχτο...παω να τη βρω και γινομαι μουσκεμα εντελως γιατι επεσε σε κλειστο κομματι, οπως εψαχνα ερχεται αλλη μια σε νορμαλ αποσταση την παιρνω κι αυτη αλλα ευτυχως επεσε στο καθαρο, συνεχιζω το ψαξιμο της πρωτης.
Εχω σκουπισει ολα τα πουρναρια απ το νερο και πουθενα...περνανει αλλη μια ψηλα την ωρα που ειμαι στα πουρναρια αλλα εχω ορατοτητα, ριχνω με το Κικς τιποτα στη δευτερη ομως πεφτει κι αυτη στο κλειστο μακρια, βαζω σημαδι και ξεκιναω το ψαξιμο.
Εχω γινει μουσκεμα απ το νερο αλλα και απο τον ιδρωτα, τελικα μετα απο 15 λεπτα καταφερα να τη βρω, βγαινω απ το κλειστο αφηνω καπου το οπλο και τις φασσες και ξανα ψαξιμο μπας και βρω την πρωτη, τελικα δεν καταφερα να τη βρω γιατι μαλλον επεσε πιο μακρια απο οτι υπολογισα...
Τρια πουλια ειδα ολα κι ολα σημερα, δεν ειχα κουραγιο μετα να τσεκαρω και αλλο μερος γιατι κουραστηκα να περπαταω σκυφτος μεσα στις πουρναρες, εχω και το 12ωρο τωρα στις 18:00 και επρεπε να κοιμηθω!
View attachment 6465