Μπας και με κανει προτοσελιδο καποιος φιλος σου αλλα δεν εχω βισμα.Στην πρώτη φώτο δεν σου πάτησα καρδούλες για να μην παρεξηγηθούμε...!!!
Θα κάνω ότι μπορώΜπας και με κανει προτοσελιδο καποιος φιλος σου αλλα δεν εχω βισμα.![]()
Τι δουλειά έχεις εσύ στα βουνά? Πάει χάλασες...Οι ατημες βλεφαρο κουνουσες και γυρνουσαν ...Ηταν αργα ωμος.![]()
Μου αρεσει το βουνο .Ασε που σε κοντινες αποστασεις βρισκεις ψητα -βραστα.Τι δουλειά έχεις εσύ στα βουνά? Πάει χάλασες...![]()
Και τσίπουρο...Μου αρεσει το βουνο .Ασε που σε κοντινες αποστασεις βρισκεις ψητα -βραστα.![]()
Δεν πινω τετια με χαλανε.Και τσίπουρο...![]()
Μπράβο παιχταρά !
Το κανονι 76 cm ειναι???
66αρα ηταν αλλά βρήκε σε καλή τιμή σε υδραυλικό ενα κομματι καλη σωληνα απο καλοριφερ να αντεχει στα ζορια και εκανε προσθήκηΤο κανονι 76 cm ειναι???
Οχι η Μ1 ειναι αλλα εχω φτιαξει ξυλα. Δεν μου αρεσε το πλαστικο.71 cm ειναι.Το κανονι 76 cm ειναι???
Πσσσσσσσσσσ.......!αλλα εχω φτιαξει ξυλα.
Τι θελεις Σιλιβιστρα??Πσσσσσσσσσσ.......!
Ναι αλλα ζεματαει βλεπω66αρα ηταν αλλά βρήκε σε καλή τιμή σε υδραυλικό ενα κομματι καλη σωληνα απο καλοριφερ να αντεχει στα ζορια και εκανε προσθήκη![]()
![]()
![]()
Εγω δεν μπορω να παλουκοθώ πια στο ίδιο σημείο. Αφου δεν εχει παρά ελάχιστα πουλιά και δεν παιζουν ,θελω να τις ψάχνω. Να χώνωμαι σε ρεματιες βαθιές ,σε απάνεμα και απόκρυφα σημεία που μπορει να τρώνε και να λιάζονται για ώρες. Πολυ κοντα απο κει που μπορεί να ειμαι και να μην φαίνεται καμία.Αναμένοντας για φασσες....... μια είδα μακρυά.....μ έπιασε και μια βαρεμάρα......
Μειναμε με τη βαρεμαρα......Αναμένοντας για φασσες....... μια είδα μακρυά.....μ έπιασε και μια βαρεμάρα......
Απο περπατημα αλλο καλο,πεφτει αρκετο....μ αρεσει το ψαξιμο....εξαλλου ειναι αυτο που ειπες,εαν ειναι να κατεβω απ τ αμαξι διπλα στο καρτερι....αστο καλυτερα.Εγω δεν μπορω να παλουκοθώ πια στο ίδιο σημείο. Αφου δεν εχει παρά ελάχιστα πουλιά και δεν παιζουν ,θελω να τις ψάχνω. Να χώνωμαι σε ρεματιες βαθιές ,σε απάνεμα και απόκρυφα σημεία που μπορει να τρώνε και να λιάζονται για ώρες. Πολυ κοντα απο κει που μπορεί να ειμαι και να μην φαίνεται καμία.
Ολα αυτα βέβαια δεν αφορούν μεγάλα κοπάδια πουλιών αλλα μικρά κοπαδάκια .
Και ενα ειναι σίγουρο. Όποιος γυρνάει ειναι κερδισμένος . Μαθαινει τον τοπο και όλο και κατι θα βρει κι ας μην ειναι Φάσσα.
Αυτο που δε γουστάρω ειναι να παω με το αμαξι μέχρι το καρτέρι. Στον Εβρο μπορούσα να παω το αμάξι πολυ κοντά ,ομως δεν το κανα. Περπατούσα πολυ προς τα καρτέρια και δεν έχασα. Το ιδιο και με ις αναζητησεις που εκανα αλλα και την επιστροφή προς το αμάξι μέσα απι δασωμένο. Ελάχιστα τα πουλιά αλλα ετσι πήρα εστω αυτα τα λιγα ,ειδα πως κινούνται και έμαθα καλυτερα τον τόπο.
Ολα αυτα τώρα γιατι τα γραφω ; απλά γιατι παστηκα απ τη λεξη βαριεμάρα που είπες πιο πάνω . Με έπιασε και μενα τώρα μθα βαριεμάρα ,αλλα εδω που είμαι δεν έχω επιλογές .