Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τι φιλαράκι μου το εχει Τόλη. Καλό τουφέκι απροβλημάτιστο και με κάνη φαρμάκι. Ειναι το Affinity με τα optima- crio plus chokes.
Μια Benelli σε πιο φθηνή έκδοση χωρίς κατά την γνώμη μου να έχει να ζηλέψει τίποτα από την Benelli ;)

Μια Benelli σε πιο φθηνή έκδοση χωρίς κατά την γνώμη μου να έχει να ζηλέψει τίποτα από την Benelli ;)
Απάντησα στην ερώτηση που μου έκανε ο Τόλης. Είναι πολύ καλύτερο ποιοτικά απο τα benelli στην ίδια ισως και ακριβότερη τιμή ;)

29 βελανίδια σε φάσσα εχετε ξαναδεί ; Εγω πρώτη φορά το βλέπω .
Μπορεί να μην ειναι πολύ μεγάλα ,αλλά οπως και να χει, μαζί με οτι μου έπεσε απ το χερι ήταν 29.

grant baby name meaning

Ξελυγωμενες έρχονται οι ρουφιανες .sarcastic.

Στην πρωτη ταινια χριστογιαννη για την φασσα(ν8) εβγαλαν 13 βενανιδια απο την γουσα φασσας...
Και απο οτι ελεγαν οταν αυτο συμβαινει προμηνυεται κακοκαιρια..
29 πρωτη φορα το ακουω..
Λετε να εχουμε κατακλυσμους?? .sarcastic.
15 και μαλιστα μεγαλα εχω βρει πολλες φορες στο παρελθόν Τασο,τοτε που εκανε βαρυχειμωνιές.
Αυτή χτυπήθηκε στον Εβρο και ηταν η μονη που ειχε φάει τον σκασμό.
Οι αλλες δυο που πήρα την ιδια μέρα ειχαν 2 και 3 βελανίδια.
Ομως και αι οι άλλες των άλλων δυο ημερών αν και λίγες, δεν είχαν κάτι παραπάνω απο 3 βελανίδια.

29 βελανίδια σε φάσσα εχετε ξαναδεί ; Εγω πρώτη φορά το βλέπω .
Μπορεί να μην ειναι πολύ μεγάλα ,αλλά οπως και να χει, μαζί με οτι μου έπεσε απ το χερι ήταν 29.

grant baby name meaning

Ζυγίζουν καμία δεκαριά κιλά η καθεμία για αυτό στραβώνεις από καμία και πεφτει.yel..yel..bye2.

Απάντησα στην ερώτηση που μου έκανε ο Τόλης. Είναι πολύ καλύτερο ποιοτικά απο τα benelli στην ίδια ισως και ακριβότερη τιμή ;)
Αυτη σκεφτομαι να παρω κι εγω.Ελπιζω μετα τη ρεμ 1187 που εχω να μην απογοητευτω!αυτο που ρωτησε ο Τολης,και με απασχολει κι εμενα,ειναι οι διαφορες μεταξυ affinity και intesity.Γιατι εχουν διαφορα στην τιμη,γι αυτο ρωταω κι εγω....

Αυτη σκεφτομαι να παρω κι εγω.Ελπιζω μετα τη ρεμ 1187 που εχω να μην απογοητευτω!αυτο που ρωτησε ο Τολης,και με απασχολει κι εμενα,ειναι οι διαφορες μεταξυ affinity και intesity.Γιατι εχουν διαφορα στην τιμη,γι αυτο ρωταω κι εγω....
Πέρα από ότι η μία είναι magnum και η άλλη super magnum εγώ δεν βλέπω διαφορά...

Απογευματινο κυνηγι φασσας και κατα τις τρεισημισι εμφανιστηκαν 3 πουλια,σε μια που εριξα,επεσε.Σε δεκα λεπτα περασε και μια μοναχικη αλλα ηταν τυχερη και οριακα περασε ατουφεκιστη......αυτο ηταν,τελος....μεχρι τις 5 και τεταρτο δεν ειδα αλλη.Ειχα κι ενα λαγο μου σπασε τα νευρα.....ντάλα ηλιο στις 4 παρα τεταρτο κι αυτος βαραγε βολτες σ ενα μονοπατι.Σκιερό μεν, αλλα τοσο νωρις...τον ετρωγε ο κ@λ@ς του ....."και μετα λεει φταιει ο φονιας"

Στην πρωτη ταινια χριστογιαννη για την φασσα(ν8) εβγαλαν 13 βενανιδια απο την γουσα φασσας...
29 πρωτη φορα το ακουω..
Αν υπολογίσεις και ποιος τα κρατάει!!! .my man. .big smile.
Μπορεί να ρίξει καμιά βροχούλα...

29 πρωτη φορα το ακουω..
Να ερθει τασο να τις λιανισουμε! :)

Καλησπέρα σε όλους ελπίζω να είστε όλοι καλά. Σήμερα πήγα για φασσες με άπνοια κ περνάγανε ψηλά Όχι σε ανεπίτρεπτο όριο κ αργό πέταγμα αλλά σε τρείς που έριξα αστοχησα ενώ έβλεπα τα πουλιά να μπαλατσαρουν πέρα δώθε....Της προηγούμενες ημέρες που είχε αέρα όλες πέρασαν κοντά κ τις ξερανα.Ριχνω με τσοκ 3 αστέρια κ κάνη 71 εκατοστά.Τη προτείνεται να κάνω να σφίξω τσοκ άσο η δύο κ να βάλω ακόμη πιο μεγάλη προσκόπευση η δεν χρειάζεται μιας κ πετανε αργά?

Καλησπέρα σε όλους ελπίζω να είστε όλοι καλά. Σήμερα πήγα για φασσες με άπνοια κ περνάγανε ψηλά Όχι σε ανεπίτρεπτο όριο κ αργό πέταγμα αλλά σε τρείς που έριξα αστοχησα ενώ έβλεπα τα πουλιά να μπαλατσαρουν πέρα δώθε....Της προηγούμενες ημέρες που είχε αέρα όλες πέρασαν κοντά κ τις ξερανα.Ριχνω με τσοκ 3 αστέρια κ κάνη 71 εκατοστά.Τη προτείνεται να κάνω να σφίξω τσοκ άσο η δύο κ να βάλω ακόμη πιο μεγάλη προσκόπευση η δεν χρειάζεται μιας κ πετανε αργά?
Βάλε το ΙΜ (**) και όσο κι αν σου φαίνεται οτι περνάνε αργά ,σε ξεγελάει το μεγεθός τους και το ύψος. Οπότε βάλε προσκόπευση μεγαλύτερη

Αναλογως την αποσταση που ριχνεις. Οσο πιο μακρια,τοσο πιο σφιχτο τσοκ και μεγαλυτερη προσκοπευση.Για μενα στη φασσα το καλυτερο τσοκ ειναι το 2.Στη προσκοπευση μη ξεγιελιεσαι,δε πετανε αργα απλα ειναι δυνατα πουλια και σε καθε φτερουγισμο παιρνουν μετρα

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας για το 2 αστρα προσανατολιζομουν κ εγώ αλλά δεν ήμουν σίγουρος....Ναι ξέρω ότι ξεγελάει το μέγεθος αλλά έχω παρατήρηση ότι όταν περνάνε στουκας η με κλειστά τα φτερά αλλά σε κοντινή απόσταση της καπνίζω αλλά τις ψηλωμενες όσο αργά κ να περνάνε φαίνεται ότι δεν της κολλάνε τα σκάγια.Ποση προσκόπευση βάζετε περίπου?

Status
Not open for further replies.
Back