Μια Benelli σε πιο φθηνή έκδοση χωρίς κατά την γνώμη μου να έχει να ζηλέψει τίποτα από την BenelliΤι φιλαράκι μου το εχει Τόλη. Καλό τουφέκι απροβλημάτιστο και με κάνη φαρμάκι. Ειναι το Affinity με τα optima- crio plus chokes.
Απάντησα στην ερώτηση που μου έκανε ο Τόλης. Είναι πολύ καλύτερο ποιοτικά απο τα benelli στην ίδια ισως και ακριβότερη τιμήΜια Benelli σε πιο φθηνή έκδοση χωρίς κατά την γνώμη μου να έχει να ζηλέψει τίποτα από την Benelli![]()
Ναι φίλε μου Κώστα και εγώ συμπλήρωσα χεχεΑπάντησα στην ερώτηση που μου έκανε ο Τόλης. Είναι πολύ καλύτερο ποιοτικά απο τα benelli στην ίδια ισως και ακριβότερη τιμή![]()
Ξελυγωμενες έρχονται οι ρουφιανες29 βελανίδια σε φάσσα εχετε ξαναδεί ; Εγω πρώτη φορά το βλέπω .
Μπορεί να μην ειναι πολύ μεγάλα ,αλλά οπως και να χει, μαζί με οτι μου έπεσε απ το χερι ήταν 29.
grant baby name meaning
![]()
15 και μαλιστα μεγαλα εχω βρει πολλες φορες στο παρελθόν Τασο,τοτε που εκανε βαρυχειμωνιές.Στην πρωτη ταινια χριστογιαννη για την φασσα(ν8) εβγαλαν 13 βενανιδια απο την γουσα φασσας...
Και απο οτι ελεγαν οταν αυτο συμβαινει προμηνυεται κακοκαιρια..
29 πρωτη φορα το ακουω..
Λετε να εχουμε κατακλυσμους??![]()
Ζυγίζουν καμία δεκαριά κιλά η καθεμία για αυτό στραβώνεις από καμία και πεφτει29 βελανίδια σε φάσσα εχετε ξαναδεί ; Εγω πρώτη φορά το βλέπω .
Μπορεί να μην ειναι πολύ μεγάλα ,αλλά οπως και να χει, μαζί με οτι μου έπεσε απ το χερι ήταν 29.
grant baby name meaning
![]()
Ισα ρε μπακαλόγατε.Ζυγίζουν καμία δεκαριά κιλά η καθεμία για αυτό στραβώνεις από καμία και πεφτει![]()
Αυτη σκεφτομαι να παρω κι εγω.Ελπιζω μετα τη ρεμ 1187 που εχω να μην απογοητευτω!αυτο που ρωτησε ο Τολης,και με απασχολει κι εμενα,ειναι οι διαφορες μεταξυ affinity και intesity.Γιατι εχουν διαφορα στην τιμη,γι αυτο ρωταω κι εγω....Απάντησα στην ερώτηση που μου έκανε ο Τόλης. Είναι πολύ καλύτερο ποιοτικά απο τα benelli στην ίδια ισως και ακριβότερη τιμή![]()
Πέρα από ότι η μία είναι magnum και η άλλη super magnum εγώ δεν βλέπω διαφορά...Αυτη σκεφτομαι να παρω κι εγω.Ελπιζω μετα τη ρεμ 1187 που εχω να μην απογοητευτω!αυτο που ρωτησε ο Τολης,και με απασχολει κι εμενα,ειναι οι διαφορες μεταξυ affinity και intesity.Γιατι εχουν διαφορα στην τιμη,γι αυτο ρωταω κι εγω....
Η benelli τα βγαζει στις εγκαταστασεις πλεων προσεγμενα ειναιΑπάντησα στην ερώτηση που μου έκανε ο Τόλης. Είναι πολύ καλύτερο ποιοτικά απο τα benelli στην ίδια ισως και ακριβότερη τιμή![]()
Αν υπολογίσεις και ποιος τα κρατάει!!!Στην πρωτη ταινια χριστογιαννη για την φασσα(ν8) εβγαλαν 13 βενανιδια απο την γουσα φασσας...
29 πρωτη φορα το ακουω..
Να ερθει τασο να τις λιανισουμε!Στην πρωτη ταινια χριστογιαννη για την φασσα(ν8) εβγαλαν 13 βενανιδια απο την γουσα φασσας...
29 πρωτη φορα το ακουω..
Βάλε το ΙΜ (**) και όσο κι αν σου φαίνεται οτι περνάνε αργά ,σε ξεγελάει το μεγεθός τους και το ύψος. Οπότε βάλε προσκόπευση μεγαλύτερηΚαλησπέρα σε όλους ελπίζω να είστε όλοι καλά. Σήμερα πήγα για φασσες με άπνοια κ περνάγανε ψηλά Όχι σε ανεπίτρεπτο όριο κ αργό πέταγμα αλλά σε τρείς που έριξα αστοχησα ενώ έβλεπα τα πουλιά να μπαλατσαρουν πέρα δώθε....Της προηγούμενες ημέρες που είχε αέρα όλες πέρασαν κοντά κ τις ξερανα.Ριχνω με τσοκ 3 αστέρια κ κάνη 71 εκατοστά.Τη προτείνεται να κάνω να σφίξω τσοκ άσο η δύο κ να βάλω ακόμη πιο μεγάλη προσκόπευση η δεν χρειάζεται μιας κ πετανε αργά?
Αναλογως την αποσταση που ριχνεις. Οσο πιο μακρια,τοσο πιο σφιχτο τσοκ και μεγαλυτερη προσκοπευση.Για μενα στη φασσα το καλυτερο τσοκ ειναι το 2.Στη προσκοπευση μη ξεγιελιεσαι,δε πετανε αργα απλα ειναι δυνατα πουλια και σε καθε φτερουγισμο παιρνουν μετραΚαλησπέρα σε όλους ελπίζω να είστε όλοι καλά. Σήμερα πήγα για φασσες με άπνοια κ περνάγανε ψηλά Όχι σε ανεπίτρεπτο όριο κ αργό πέταγμα αλλά σε τρείς που έριξα αστοχησα ενώ έβλεπα τα πουλιά να μπαλατσαρουν πέρα δώθε....Της προηγούμενες ημέρες που είχε αέρα όλες πέρασαν κοντά κ τις ξερανα.Ριχνω με τσοκ 3 αστέρια κ κάνη 71 εκατοστά.Τη προτείνεται να κάνω να σφίξω τσοκ άσο η δύο κ να βάλω ακόμη πιο μεγάλη προσκόπευση η δεν χρειάζεται μιας κ πετανε αργά?