Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Απογευμα μια βολτα μετα τη δουλεια 10 με 12 πουλια ειδα ολα κι ολα, ηθελα να δοκιμασω κι καποια φυσιγγια...champion 36 no6 RC4 35 no6 και ΔΥ 38 νο5
Η 1η επεσε με τα champion no6, η 2η με το RC4 που ηταν ενα ωραιο συννεφακι και η 3η και μακρυτερη με ΔΥ νο5 πολυ μακρινη τουφεκια και λαθος υπολογισμος πτωσης... επεσε σε πολυ χαλια σημειο αλλα πηγα να τη βρω...
Εψαχνα αρκετη ωρα σε κλειστο κομματι αλλα δεν μπορεσα να τη βρω, τελικα εφυγα με δυο στο χερι και στεναχωρημενος που δεν μπορεσα να βρω τη 3η φασσα, τσοκ ξανα το goose
View attachment 8201
Μπράβο παίχτη !

Απογευμα μια βολτα μετα τη δουλεια 10 με 12 πουλια ειδα ολα κι ολα, ηθελα να δοκιμασω κι καποια φυσιγγια...champion 36 no6 RC4 35 no6 και ΔΥ 38 νο5
Η 1η επεσε με τα champion no6, η 2η με το RC4 που ηταν ενα ωραιο συννεφακι και η 3η και μακρυτερη με ΔΥ νο5 πολυ μακρινη τουφεκια και λαθος υπολογισμος πτωσης... επεσε σε πολυ χαλια σημειο αλλα πηγα να τη βρω...
Εψαχνα αρκετη ωρα σε κλειστο κομματι αλλα δεν μπορεσα να τη βρω, τελικα εφυγα με δυο στο χερι και στεναχωρημενος που δεν μπορεσα να βρω τη 3η φασσα, τσοκ ξανα το goose
View attachment 8201
Μπράβο Αλέξιε.
Σε χαίρομαι όταν διαβάζω τις εξορμήσεις και τα κατορθώματα σου.
Δεν το βάζεις κατω και μετά από ταλαιπωρία και δύσκολα ωράρια είσαι πάλι στο βουνό και μάχιμος.
Να έχεις υγεία να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Απογευματινο κυνηγι φασσας σημερα και μονο ενα πουλι ειδα ολο κι ολο,το οποιο μαλιστα με μια τουφεκια επεσε.Τελικα οσο και να εψαξα δυστυχως μονο λιγα φτερα διάσπαρτα βρηκα,προφανως επεσε τραυματιας.....κριμα να χανονται τετοια πουλια.....χαλάστηκα....εφυγα στενοχωρημενος...
Μην στεναχωριέσαι συμβαίνουν αυτά εγώ κάποτε βαρέσα καθιστή και έμεινε πάνω όσο κι αν προσπαθισα δεν έπεσε ποτέ....

@Alex76 πως σου φάνηκε το RC4 35 ; Ρίξε ένα σε χαρτί αν έχεις χρόνο να το δούμε. Το ΔΥ 38 πιο είναι ;
Ενα εριξα Νικολη και ειχε ωραιο καπνισμα αλλα ηταν και νορμαλ αποσταση, μολις βρω ευκαιρια θα το ριξω σε χαρτι μαζι με καποια αλλα, τα ΔΥ ειναι αυτα που εβαλε ο Vasilis αλλα ειναι λιγο ακριβα...14 ευρω το κουτι συν κουριερ συν αντικαταβολη 33 ευρω δυο κουτια βγηκαν.

Ενα εριξα Νικολη και ειχε ωραιο καπνισμα αλλα ηταν και νορμαλ αποσταση, μολις βρω ευκαιρια θα το ριξω σε χαρτι μαζι με καποια αλλα, τα ΔΥ ειναι αυτα που εβαλε ο Vasilis αλλα ειναι λιγο ακριβα...14 ευρω το κουτι συν κουριερ συν αντικαταβολη 33 ευρω δυο κουτια βγηκαν.
Ναι αλλά ΔΥ δυνάμη ;)

View attachment 8201
Ωραίος ο Αλέξανδρος !!!
Το RC4 serie oro είναι μαλακό και φονικό φυσίγγι για όλες τις καιρικές συνθήκες και το εκτιμώ ιδιαίτερα.
Καλή συνέχεια φίλε μου και πάντα επιτυχίες !!!

Κύριοι να ξέρετε ότι ο Δημήτρης Υψηλός....ΔΥ.... έχει φύγει για τα κυνηγοτοπια του ουρανού....αν βρείτε φυσίγγια που σας κάνουν μαζέψτε τα...δε θα τα ξαναβρείτε....
Το γνωρίζουμε φίλε μου και από όσο ξέρω τα φυσίγγια του συνεχίζουν να παράγονται κανονικά.....

Καλησπέρα σε όλα τα φιλαράκια. Σιγά σιγά τα ροκανιζουμε τα πουλάκιαμε το φιλαράκι μου. Τα σημερινά όλα ηταν ενα και ένα. Παλιές φασσες μεγάλα πουλιά με τέλεια γιορντάνια. Αύριο η συνέχεια στην βοσκή 2020-01-09 19.33.46.jpg2020-01-09 19.34.29.jpg

Καλησπέρα σε όλα τα φιλαράκια. Σιγά σιγά τα ροκανιζουμε τα πουλάκιαμε το φιλαράκι μου. Τα σημερινά όλα ηταν ενα και ένα. Παλιές φασσες μεγάλα πουλιά με τέλεια γιορντάνια. Αύριο η συνέχεια στην βοσκή View attachment 8213View attachment 8214

Μπράβο κύριοι! .well done.
Ωραίο κυνήγι!

Καλησπέρα σε όλα τα φιλαράκια. Σιγά σιγά τα ροκανιζουμε τα πουλάκιαμε το φιλαράκι μου. Τα σημερινά όλα ηταν ενα και ένα. Παλιές φασσες μεγάλα πουλιά με τέλεια γιορντάνια. Αύριο η συνέχεια στην βοσκή View attachment 8213View attachment 8214
μπραβο σας παιδια συνεχιστε το ροκανισμα!

Κωστα τι λεει το affinity ειναι η το intensity? Ευχαριστιμενος εισαι

Status
Not open for further replies.
Back