Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ετσι θελει ρε εδω ντουμπλε κανουμε και δε μπωρουμε να βρουμε το πρωτο
Έτσι καλύτερα να τουφεκισεις λίγα πουλιά λιγότερα και να ξέρεις ότι δεν θα έχεις χαμένα παρά να τουφεκας συνέχεια και μετά να ψαχνεσαι και στο τέλος να φεύγεις με τα μισά ( αυτό δεν δείχνει και σεβασμό ως προς το θήραμα)

Εγω το εχω αρχη τουφεκας μια τρεχεις εκει που εσκασε την περνεις και μετα στηνεσε ξανα
Αφου περάσανε σαν τρένο ρε φιλε. Δεν προλάβαινα να βαλω δευτερο φυσίγγι.
Ηταν γύρω στα 10 με 12 πουλια. Μετα τελος .

Αφου περάσανε σαν τρένο ρε φιλε. Δεν προλάβαινα να βαλω δευτερο φυσίγγι.
Ηταν γύρω στα 10 με 12 πουλια. Μετα τελος .
Ε ναι λες κατσε να τουφεκισω εκοινη τη στηγμη το μετα μονο ενα σκυλακι το σωνει χαχαχα σκεψουτο

Έτσι καλύτερα να τουφεκισεις λίγα πουλιά λιγότερα και να ξέρεις ότι δεν θα έχεις χαμένα παρά να τουφεκας συνέχεια και μετά να ψαχνεσαι και στο τέλος να φεύγεις με τα μισά ( αυτό δεν δείχνει και σεβασμό ως προς το θήραμα)
Τελη σε παρακαλω οχι αλλο τετιες κουβεντες σημεραααααααααα χαχαχα παιρνεις σκυλο φιλε και εισαι κομπλε βεβαια θελει κωλο ο σκυλος δουλεια

Ε ναι λες κατσε να τουφεκισω εκοινη τη στηγμη το μετα μονο ενα σκυλακι το σωνει χαχαχα σκεψουτο
Μετα απ οσα τραβηξα ,σήμερα και 50 να περνούσαν μια μια ή οπως αλλιως ήθελαν ,θα ανερούσα τα πάντα και Θα τις τουφεκαγα χωρις δεύτερη σκέψη. Μου τέντωσαν τα νεύρα οι καριόλες.

Μετα απ οσα τραβηξα ,σήμερα και 50 να περνούσαν μια μια ή οπως αλλιως ήθελαν ,θα ανερούσα τα πάντα και Θα τις τουφεκαγα χωρις δεύτερη σκέψη. Μου τέντωσαν τα νεύρα οι καριόλες.
Ε ειναι βωμοπουλα πως να το κανουμε θαλουν ψυχραιμια ε που να τη βρεις

Ολοημερο κι εγω σημερα πηρα μια το πρωι αλλα μετα ηρθαν κατι γουρουναδες και μου την χαλασαν...εκατσα καρτερι βεβαια για τα γουρουνια μιας και ημουν εκει αλλα τελικα αντι για καπρι περασε μια αλεπουδαρα και αφου τους το ειπα τα μαζεψαν κι εφυγαν. .yel.
Απογευμα πηγα σε αλλο καρτερι που εχει πολυ κουραση αλλα δικαιωθηκα, επεξαν μερικα ξεκωλα και καταφερα 3 με το goose αυτη τη φορα, φυσιγγια Ρουμελ 34 νο6 και η μια εφαγε το mythos mg2 37 no4 μαλλινη ταπα, καλα ηταν παντως σημερα.
View attachment 8069View attachment 8070
Μπράβο φίλε !!!

Τελικά το διπλοκάρτερο με τον KostAnd .. έβαλε το νερο στο αυλάκι...... View attachment 8160
Μπράβο ρε παίχτες ,τις λειανίσατε .
Χθες το απογευμα ειχαν εμφανιστεί πολλές φάσσες σε μερος που ξεραμε απο πέρυσι και που τις ψάχναμε με τον Κωστα τις προηγούμενες μέρες αλλα δεν υπηρχε τιποτα.
Σήμερα φύγαμε και οι δυο.
Η αλλαγή του καιρού ήρθε σε λάθος στιγμή για μας.
Καλη συνεχεια και επωφεληθείτε εστω των πρόσκαιρων αλλαγών του καιρού.

Απογευματινο κυνηγι φασσας σημερα και μονο ενα πουλι ειδα ολο κι ολο,το οποιο μαλιστα με μια τουφεκια επεσε.Τελικα οσο και να εψαξα δυστυχως μονο λιγα φτερα διάσπαρτα βρηκα,προφανως επεσε τραυματιας.....κριμα να χανονται τετοια πουλια.....χαλάστηκα....εφυγα στενοχωρημενος...

Απογευμα μια βολτα μετα τη δουλεια 10 με 12 πουλια ειδα ολα κι ολα, ηθελα να δοκιμασω κι καποια φυσιγγια...champion 36 no6 RC4 35 no6 και ΔΥ 38 νο5
Η 1η επεσε με τα champion no6, η 2η με το RC4 που ηταν ενα ωραιο συννεφακι και η 3η και μακρυτερη με ΔΥ νο5 πολυ μακρινη τουφεκια και λαθος υπολογισμος πτωσης... επεσε σε πολυ χαλια σημειο αλλα πηγα να τη βρω...
Εψαχνα αρκετη ωρα σε κλειστο κομματι αλλα δεν μπορεσα να τη βρω, τελικα εφυγα με δυο στο χερι και στεναχωρημενος που δεν μπορεσα να βρω τη 3η φασσα, τσοκ ξανα το goose
20200108_174628.jpg

Απογευμα μια βολτα μετα τη δουλεια 10 με 12 πουλια ειδα ολα κι ολα, ηθελα να δοκιμασω κι καποια φυσιγγια...champion 36 no6 RC4 35 no6 και ΔΥ 38 νο5
Η 1η επεσε με τα champion no6, η 2η με το RC4 που ηταν ενα ωραιο συννεφακι και η 3η και μακρυτερη με ΔΥ νο5 πολυ μακρινη τουφεκια και λαθος υπολογισμος πτωσης... επεσε σε πολυ χαλια σημειο αλλα πηγα να τη βρω...
Εψαχνα αρκετη ωρα σε κλειστο κομματι αλλα δεν μπορεσα να τη βρω, τελικα εφυγα με δυο στο χερι και στεναχωρημενος που δεν μπορεσα να βρω τη 3η φασσα, τσοκ ξανα το goose
View attachment 8201
Μπράβο ρε Άλεξ πάντα επιτυχίες φιλαράκι μου!!!

Status
Not open for further replies.
Back