Και εγώ Τόλη έτσι κάνω σε όλα γιατί όσες φορές τα αφηνα για το τέλος είχα χαμένα!!!Εγω το εχω αρχη τουφεκας μια τρεχεις εκει που εσκασε την περνεις και μετα στηνεσε ξανα
Και εγώ Τόλη έτσι κάνω σε όλα γιατί όσες φορές τα αφηνα για το τέλος είχα χαμένα!!!Εγω το εχω αρχη τουφεκας μια τρεχεις εκει που εσκασε την περνεις και μετα στηνεσε ξανα
Ετσι θελει ρε εδω ντουμπλε κανουμε και δε μπωρουμε να βρουμε το πρωτοΚαι εγώ Τόλη έτσι κάνω σε όλα γιατί όσες φορές τα αφηνα για το τέλος είχα χαμένα!!!
Έτσι καλύτερα να τουφεκισεις λίγα πουλιά λιγότερα και να ξέρεις ότι δεν θα έχεις χαμένα παρά να τουφεκας συνέχεια και μετά να ψαχνεσαι και στο τέλος να φεύγεις με τα μισά ( αυτό δεν δείχνει και σεβασμό ως προς το θήραμα)Ετσι θελει ρε εδω ντουμπλε κανουμε και δε μπωρουμε να βρουμε το πρωτο
Αφου περάσανε σαν τρένο ρε φιλε. Δεν προλάβαινα να βαλω δευτερο φυσίγγι.Εγω το εχω αρχη τουφεκας μια τρεχεις εκει που εσκασε την περνεις και μετα στηνεσε ξανα
Ε ναι λες κατσε να τουφεκισω εκοινη τη στηγμη το μετα μονο ενα σκυλακι το σωνει χαχαχα σκεψουτοΑφου περάσανε σαν τρένο ρε φιλε. Δεν προλάβαινα να βαλω δευτερο φυσίγγι.
Ηταν γύρω στα 10 με 12 πουλια. Μετα τελος .
Τελη σε παρακαλω οχι αλλο τετιες κουβεντες σημεραααααααααα χαχαχα παιρνεις σκυλο φιλε και εισαι κομπλε βεβαια θελει κωλο ο σκυλος δουλειαΈτσι καλύτερα να τουφεκισεις λίγα πουλιά λιγότερα και να ξέρεις ότι δεν θα έχεις χαμένα παρά να τουφεκας συνέχεια και μετά να ψαχνεσαι και στο τέλος να φεύγεις με τα μισά ( αυτό δεν δείχνει και σεβασμό ως προς το θήραμα)
Μετα απ οσα τραβηξα ,σήμερα και 50 να περνούσαν μια μια ή οπως αλλιως ήθελαν ,θα ανερούσα τα πάντα και Θα τις τουφεκαγα χωρις δεύτερη σκέψη. Μου τέντωσαν τα νεύρα οι καριόλες.Ε ναι λες κατσε να τουφεκισω εκοινη τη στηγμη το μετα μονο ενα σκυλακι το σωνει χαχαχα σκεψουτο
Ε ειναι βωμοπουλα πως να το κανουμε θαλουν ψυχραιμια ε που να τη βρειςΜετα απ οσα τραβηξα ,σήμερα και 50 να περνούσαν μια μια ή οπως αλλιως ήθελαν ,θα ανερούσα τα πάντα και Θα τις τουφεκαγα χωρις δεύτερη σκέψη. Μου τέντωσαν τα νεύρα οι καριόλες.
Ασε ρε.....Θα του στείλω να δοκιμάσει τα Creek 36gr (με Tecna) του Fantom...Μπράβο φιλαράκι τα φυσιγγακια που σου πρότεινα δεν δοκιμάστηκαν??
Αυτά που του πρότεινα είναι δύναμη άστο (μ92ς)Ασε ρε.....Θα του στείλω να δοκιμάσει τα Creek 36gr (με Tecna) του Fantom...![]()
Μπράβο παλικάρια πάντα τέτοια!!!!!Τελικά το διπλοκάρτερο με τον KostAnd .. έβαλε το νερο στο αυλάκι...... View attachment 8160
Αρε Βαλάντη δυνατό τουφέκιView attachment 8161. Καλησπέρα και μια από τον κολλητό πριν λίγες μέρες στα βουνά της βορείου Ελλάδος
Μπράβο φίλε !!!Ολοημερο κι εγω σημερα πηρα μια το πρωι αλλα μετα ηρθαν κατι γουρουναδες και μου την χαλασαν...εκατσα καρτερι βεβαια για τα γουρουνια μιας και ημουν εκει αλλα τελικα αντι για καπρι περασε μια αλεπουδαρα και αφου τους το ειπα τα μαζεψαν κι εφυγαν.
Απογευμα πηγα σε αλλο καρτερι που εχει πολυ κουραση αλλα δικαιωθηκα, επεξαν μερικα ξεκωλα και καταφερα 3 με το goose αυτη τη φορα, φυσιγγια Ρουμελ 34 νο6 και η μια εφαγε το mythos mg2 37 no4 μαλλινη ταπα, καλα ηταν παντως σημερα.
View attachment 8069View attachment 8070
Μπράβο ρε παίχτες ,τις λειανίσατε .Τελικά το διπλοκάρτερο με τον KostAnd .. έβαλε το νερο στο αυλάκι...... View attachment 8160
μπραβο παιδια παντα τετοια ,αυτα ειναι κυνηγια!Τελικά το διπλοκάρτερο με τον KostAnd .. έβαλε το νερο στο αυλάκι...... View attachment 8160
Μπράβο ρε Άλεξ πάντα επιτυχίες φιλαράκι μου!!!Απογευμα μια βολτα μετα τη δουλεια 10 με 12 πουλια ειδα ολα κι ολα, ηθελα να δοκιμασω κι καποια φυσιγγια...champion 36 no6 RC4 35 no6 και ΔΥ 38 νο5
Η 1η επεσε με τα champion no6, η 2η με το RC4 που ηταν ενα ωραιο συννεφακι και η 3η και μακρυτερη με ΔΥ νο5 πολυ μακρινη τουφεκια και λαθος υπολογισμος πτωσης... επεσε σε πολυ χαλια σημειο αλλα πηγα να τη βρω...
Εψαχνα αρκετη ωρα σε κλειστο κομματι αλλα δεν μπορεσα να τη βρω, τελικα εφυγα με δυο στο χερι και στεναχωρημενος που δεν μπορεσα να βρω τη 3η φασσα, τσοκ ξανα το goose
View attachment 8201