Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Απο χθες αναζήτηση των ξέκωλων σε νέο τόπο . Πολύ πεύκο και με λιγότερες βελανιδιές το τοπίο.
Χθες το πρωί που πρωτοπηγα και με αρκετο ψάξιμο είδα γύρω στα 20 με 30 πουλιά συνολικά.
Σήμερα με πολυ δυνατό αέρα ,ολοήμερο και με περπάτημα 18 χλμ . τα αναζήτηση σε απάνεμα , αλλά τα πουλια δεν ήταν εκεί. Παρ όλα αυτά από τα 8 περίπου πουλιά που είδα συνολικά ,μια 5αδα και μια τριάδα , καταφερα και πηρα τα τέσσερα .Κρίμα που το ενα δεν μπορεσα να το βρω .
Ολα τα πουλιά με 5αρια percorso καθ οτι ψηλωμένα και σε αποσταση μεταξύ τους.
Επιτέλους ήρθε μια δίσεκτη χρονιά ,μπας και δούμε λίγο φως.
Αν και περισσότερο για λάμψη το κόβω .

Μπράβο φιλαράκι την βρήκες την άκρη...

Απο χθες αναζήτηση των ξέκωλων σε νέο τόπο . Πολύ πεύκο και με λιγότερες βελανιδιές το τοπίο.
Χθες το πρωί που πρωτοπηγα και με αρκετο ψάξιμο είδα γύρω στα 20 με 30 πουλιά συνολικά.
Σήμερα με πολυ δυνατό αέρα ,ολοήμερο και με περπάτημα 18 χλμ . τα αναζήτηση σε απάνεμα , αλλά τα πουλια δεν ήταν εκεί. Παρ όλα αυτά από τα 8 περίπου πουλιά που είδα συνολικά ,μια 5αδα και μια τριάδα , καταφερα και πηρα τα τέσσερα .Κρίμα που το ενα δεν μπορεσα να το βρω .

Έτσι μπράβο !!!!!!!!!!
Πελεκα τις σιγά σιγά

Μπράβο ρε πατριώτη!!!

Μπράβο Δημήτρη! βάρα και για 'μας καμία που ξεχάσαμε τι χρώμα εχουν και το ρίξαμε στις βελουδομάτες φετος!

Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί και αυτό επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά .
Πριν καλά-καλά ξημερώσει εμφανίζεται ένας τύπος με ένα μπλε φορτηγό ,αλυσοπρίονα και αρχίζει και κατεβάζει πεύκα ,δρυς και ακακίες. Το αλυσοπρίονο χαλούσε τον κόσμο και τα νευρα μου τεντωσαν. Αρχισα να του φωναζω και εριξα και δυο τουφεκιες ,αλλά ματαια. Κάποια στιγμή γύρω στις 8 ,πολύ μακριά και ψηλά βλέπω γύρω στα τριάντα πουλιά τα οποία φύγανε δυτικά προς Ροδοπη.
Σε όλη την περιοχή αυτή που κυνήγησα χθες δεν πετούσε τίποτε άλλο παρά μόνο ένα πουλί το οποίο με καβάλησε δύο φορές το πρωί την ώρα που προσπαθούσα να πιάσω σήμα για να καλέσω το δασαρχείο για την παράνομη υλοτοόμηση.. Πραγμα το οποίο εγινε αφου παράτησα το καρτερι και ανηφόρησα για να βρω σήμα της κωλοεταιρείας που λεγεται cosmote. .
Τελικά γύρω στο απόγευμα και αφου δεν εχει ξαναπεταξει τιποτα απ το πρωί , ανηφορίζοντας για το αυτοκίνητο ,ξεκλάρωσε αυτό το ένα και μοναδικό πουλί και σε ένα κενό μέσα στα Πεύκα κατάφερα να του σφυρίξω ενα percorso και φύγαμε παρείτσα.
Τωρα για αυριο θα εχω και ενισχύσεις γιατι τα πουλιά θα είναι πάρα πολλά. Πανω απο ενα !.yel.
Η παντέρμη !

προσπαθούσα να πιάσω σήμα για να καλέσω το δασαρχείο για την παράνομη υλοτοόμηση.. Πραγμα το οποίο εγινε αφου παράτησα το καρτερι και ανηφόρησα για να βρω σήμα της κωλοεταιρείας που λεγεται cosmote. .
Τελικα τι εγινε?ηρθε το δασαρχειο ή τη γλυτωσε ο τυπος?

Τελικα τι εγινε?ηρθε το δασαρχειο ή τη γλυτωσε ο τυπος?
Τι να πω ρε φίλε ,πάντως εγω ,αν και ειχα απομακρυνθεί αρκετά ,τον άκουγα να κόβει μεχρι τις 3. Ο δασάρχης μου ειπε οτι στέλνουν αυτοκίνητο .
Η πλάκα ειναι οτι στην επιστροφή μεσα απο χωματοδρομο ,βρήκα κομβόι πάνω απο απο 10 αυτοκινητα με γύφτους που έκαναν το ιδιο.
Τι ψάχνουμε ....

Πρωτο κυνηγι φασσας για το 2020,λιγα τα πουλια που ειδα...10-15 το πολυ.Τελικα ενα που μου εδωσε την ευκαιρια να ριξω μια τουφεκια,ειχε επιτυχης καταληξη....δεν εχω ξαναδει μεγαλυτερη φασσα ή τουλαχιστον δε θυμαμαι πιο μεγαλη....μιλαμε για "κοτα".Αφιερωμενη στον πατερα μου που μ εκανε ν αγαπησω το κυνηγι αυτου του υπεροχου πουλιου οσο κανενα αλλο θηραμα....ευχαριστω και καλα κυνηγια πατερα εκει που εισαι......why is it important to set fitness goals

Πρωτο κυνηγι φασσας για το 2020,λιγα τα πουλια που ειδα...10-15 το πολυ.Τελικα ενα που μου εδωσε την ευκαιρια να ριξω μια τουφεκια,ειχε επιτυχης καταληξη....δεν εχω ξαναδει μεγαλυτερη φασσα ή τουλαχιστον δε θυμαμαι πιο μεγαλη....μιλαμε για "κοτα".Αφιερωμενη στον πατερα μου που μ εκανε ν αγαπησω το κυνηγι αυτου του υπεροχου πουλιου οσο κανενα αλλο θηραμα....ευχαριστω και καλα κυνηγια πατερα εκει που εισαι......why is it important to set fitness goals
Μπράβο ρε φίλε και πολλά μπράβο στον πατέρα σου που σε έβαλε στο μεράκι!!!!
Τι να πω ρε φίλε ,πάντως εγω ,αν και ειχα απομακρυνθεί αρκετά ,τον άκουγα να κόβει μεχρι τις 3. Ο δασάρχης μου ειπε οτι στέλνουν αυτοκίνητο .
Η πλάκα ειναι οτι στην επιστροφή μεσα απο χωματοδρομο ,βρήκα κομβόι πάνω απο απο 10 αυτοκινητα με γύφτους που έκαναν το ιδιο.
Τι ψάχνουμε ....
Δυστυχώς ξέρουν τι γίνεται και δεν ασχολούνται με τους Ρομά αν ήταν κανένας δικός μας πρώτο πρώτο θα τον γραφανε

Πριν καλά-καλά ξημερώσει εμφανίζεται ένας τύπος με ένα μπλε φορτηγό ,αλυσοπρίονα και αρχίζει και κατεβάζει πεύκα ,δρυς και ακακίες. Το αλυσοπρίονο χαλούσε τον κόσμο και τα νευρα μου τεντωσαν. Αρχισα να του φωναζω και εριξα και δυο τουφεκιες ,αλλά ματαια. Κάποια στιγμή γύρω στις 8 ,πολύ μακριά και ψηλά βλέπω γύρω στα τριάντα πουλιά τα οποία φύγανε δυτικά προς Ροδοπη.
Σε όλη την περιοχή αυτή που κυνήγησα χθες δεν πετούσε τίποτε άλλο παρά μόνο ένα πουλί το οποίο με καβάλησε δύο φορές το πρωί την ώρα που προσπαθούσα να πιάσω σήμα για να καλέσω το δασαρχείο για την παράνομη υλοτοόμηση.. Πραγμα το οποίο εγινε αφου παράτησα το καρτερι και ανηφόρησα για να βρω σήμα της κωλοεταιρείας που λεγεται cosmote. .
Τελικά γύρω στο απόγευμα και αφου δεν εχει ξαναπεταξει τιποτα απ το πρωί , ανηφορίζοντας για το αυτοκίνητο ,ξεκλάρωσε αυτό το ένα και μοναδικό πουλί και σε ένα κενό μέσα στα Πεύκα κατάφερα να του σφυρίξω ενα percorso και φύγαμε παρείτσα.
Τωρα για αυριο θα εχω και ενισχύσεις γιατι τα πουλιά θα είναι πάρα πολλά. Πανω απο ενα !.yel.
Η παντέρμη !
Τωρα που πηρες φορα ποιος σε πιανει!!!... .yel.

Τι ψάχνουμε ....
Απο αυτα που λες μαλων εισαι Αλεξανδρουπολη μερια

Παχυ πραμα ζυγισετο εαν μπωρεις να δουμε που κυμενετε γτ το εκανε το ραφαελο να φενετε σαν 28αρι!!!

Ωραια η λαβη φιλε

Πριν καλά-καλά ξημερώσει εμφανίζεται ένας τύπος με ένα μπλε φορτηγό ,αλυσοπρίονα και αρχίζει και κατεβάζει πεύκα ,δρυς και ακακίες. Το αλυσοπρίονο χαλούσε τον κόσμο και τα νευρα μου τεντωσαν. Αρχισα να του φωναζω και εριξα και δυο τουφεκιες ,αλλά ματαια.
Δεν ειναι παρανομη υλοτομηση αλλα καθαρισμος του χωραφιου του
το οποιο το πηρε κληρονομια απο τον Προππαπουλη του που ηταν μεγαλο Τσιφλικας hippohippo
Αυτην την μαλακια την εχω ακουσει στην Καζα απο εναν Μπουχεσα που εκοβε πευκα απο την ριζα και στην θεση τους φυτευε ελιες αφου καλυπτε με χωμα την ριζα του κομενου κορμου :confused::confused:
Ειχε βαλει και αλυσιδα κλεινοντας την προσβαση στον δασικο δρομο
και ηρθε να μου ζητησει τον λογο 6.00 το πρωι γιατι εσπασα την αλυσιδα και μπηκα στην ιδιοκτησια του που ηταν δασικο hippo
Καλα τετοιες μερες μην περιμενεις δασαρχεια κτλ λογικα ο Δασαρχης κανει τριπλετες σε κανενα χιονοδρομικο :p:p

Status
Not open for further replies.
Back