Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
αααααανεταααα.....!!
Εγω παλι πως με τα ιδια φυσιγγια με 6 δε μπωρω και μπωρω με 5αρια κ 4αρια δε ξερω τι καιρο εχετε εκει κατω αλλα εδω πανω απο φασσα και πανω δουλευει 5 και κατω ετσι λεγανε και οι αθηναιοι πρωχθες και συντωμα ψαχνανε 5αρια και αυτοι παντα πρωινες ωρες ομως μετα με τον ηλιο ολα καλα

Εγω παλι πως με τα ιδια φυσιγγια με 6 δε μπωρω και μπωρω με 5αρια κ 4αρια δε ξερω τι καιρο εχετε εκει κατω αλλα εδω πανω απο φασσα και πανω δουλευει 5 και κατω ετσι λεγανε και οι αθηναιοι πρωχθες και συντωμα ψαχνανε 5αρια και αυτοι παντα πρωινες ωρες ομως μετα με τον ηλιο ολα καλα
σε πολυ κρυο κ υγρασια Τολη σε μακρινες τουφεκιες καλυτερα ν 4 , κ κλεισιμο τσοκ φυσικα

Όπως ακριβώς στα λέει ο @Dimitris benelli είναι Τόλη.
Και στο κάτω κάτω αφού αισθάνεσαι καλά ψυχολογικά με το Νο:5 δν υπάρχει λόγος να βάλεις 6άρια......;)
Παίξε με 5 κ 4

Και στο κάτω κάτω αφού αισθάνεσαι καλά ψυχολογικά με το Νο:5 δν υπάρχει λόγος να βάλεις 6άρια......;)
Παίξε με 5 κ 4
Κώστα εγώ όσες φορές έτυχε να τις κυνηγήσω τις έριχνα 38-42γρ από 3-5 και έπεφταν ξέρες φίλος που έβαλε 6-7 γέμισε ο τόπος πούπουλα και φάσσα δεν έπεσε....ίσως για τις δικές σας συνθήκες να είναι αποτελεσματικά αυτά τα νούμερα για εδώ πάντως δεν...

Πηγα τη βολτα μου παλι σημερα με συντροφο ξανα το Kicks xfull, 3 εγω και 2 το φιλαρακι μου, αρκετη κουραση παλι και κρυο αλλα με αποζημιωσαν τα καπνισματα των κοριτσιων!!! .yel.
Καλη χρονια να εχουμε φιλοι μου με υγεια!!!!!!!!!!
View attachment 7908View attachment 7909
Μπράβο Αλεξ ! Καλή χρόνια !!

Κώστα εγώ όσες φορές έτυχε να τις κυνηγήσω τις έριχνα 38-42γρ από 3-5 και έπεφταν ξέρες φίλος που έβαλε 6-7 γέμισε ο τόπος πούπουλα και φάσσα δεν έπεσε....ίσως για τις δικές σας συνθήκες να είναι αποτελεσματικά αυτά τα νούμερα για εδώ πάντως δεν...
Την 1η μου φάσσα στη ζωή μου την τουφέκισα φέτος με διασποράς Ν8 .sarcastic. καθώς ήμουν για μπεκάτσα....πούπουλα είδα και μια φτερούγα να με μουτζώνει....sarcastic.
Σε καρτέρια όμως που έχω περάσει,έχω βρει κάλυκες από LK Olympus 40gr No4......στρώωωωμααααα....sarcastic.

Την 1η μου φάσσα στη ζωή μου την τουφέκισα φέτος με διασποράς Ν8 .sarcastic. καθώς ήμουν για μπεκάτσα....πούπουλα είδα και μια φτερούγα να με μουτζώνει....sarcastic.
Σε καρτέρια όμως που έχω περάσει,έχω βρει κάλυκες από LK Olympus 40gr No4......στρώωωωμααααα....sarcastic.
Λογικό δεν λέγονται τα ατσάλινα πουλιά τυχαία

Καλη χρονια Μιχαλη, το Kicks ειναι το BuckKicker που το βγαζει για δραμια, το βγαζει σε LT.Full Full και xfull, τα δραμια τα παει εξαιρετικα αλλα και ολα τα υπολοιπα νουμερα σκαγιων, απο δραμια μεχρι νο9 που εχω δοκιμασει.
Έχω βρεθεί με δυο high flyer ένα xf και ένα ic. Για αυτό σε ρώτησα μήπως είχες τα ίδια και γνώριζες πως πάει τα μολυβδινα μιας και η σύσφιξη αναφέρεται σε ατσάλινα.

σε πολυ κρυο κ υγρασια Τολη σε μακρινες τουφεκιες καλυτερα ν 4 , κ κλεισιμο τσοκ φυσικα
Ενοιασου Μητσο και εχω φουλ τσοκ με 4αρια psb2 spesial 38 gr σε ισπανικο περιτυλιγμα και 5αρια tecna 36gr champion extra κοκκινο ωχωχωχ

Αρε χουβαρδα εσυ 38-42 κοψε κατι benelli εχεις

Παίξε με 5 κ 4
Κωστα καθολου ψυχολογικο δεν ειναι και δεν ειμαι ο μονος που δουλευει 4-5 φασσα παπι

;)

Απο χθες αναζήτηση των ξέκωλων σε νέο τόπο . Πολύ πεύκο και με λιγότερες βελανιδιές το τοπίο.
Χθες το πρωί που πρωτοπηγα και με αρκετο ψάξιμο είδα γύρω στα 20 με 30 πουλιά συνολικά.
Σήμερα με πολυ δυνατό αέρα ,ολοήμερο και με περπάτημα 18 χλμ . τα αναζήτηση σε απάνεμα , αλλά τα πουλια δεν ήταν εκεί. Παρ όλα αυτά από τα 8 περίπου πουλιά που είδα συνολικά ,μια 5αδα και μια τριάδα , καταφερα και πηρα τα τέσσερα .Κρίμα που το ενα δεν μπορεσα να το βρω .
Ολα τα πουλιά με 5αρια percorso καθ οτι ψηλωμένα και σε αποσταση μεταξύ τους.
Επιτέλους ήρθε μια δίσεκτη χρονιά ,μπας και δούμε λίγο φως.
Αν και περισσότερο για λάμψη το κόβω .

Απο χθες αναζήτηση των ξέκωλων σε νέο τόπο . Πολύ πεύκο και με λιγότερες βελανιδιές το τοπίο.
Χθες το πρωί που πρωτοπηγα και με αρκετο ψάξιμο είδα γύρω στα 20 με 30 πουλιά συνολικά.
Σήμερα με πολυ δυνατό αέρα ,ολοήμερο και με περπάτημα 18 χλμ . τα αναζήτηση σε απάνεμα , αλλά τα πουλια δεν ήταν εκεί. Παρ όλα αυτά από τα 8 περίπου πουλιά που είδα συνολικά ,μια 5αδα και μια τριάδα , καταφερα και πηρα τα τέσσερα .Κρίμα που το ενα δεν μπορεσα να το βρω .
Ολα τα πουλιά με 5αρια percorso καθ οτι ψηλωμένα και σε αποσταση μεταξύ τους.
Επιτέλους ήρθε μια δίσεκτη χρονιά ,μπας και δούμε λίγο φως.
Αν και περισσότερο για λάμψη το κόβω .

Εισαι πολυ ωραιος και μεγαλος walker...!!!! .shake hands. .congrats.

Status
Not open for further replies.
Back