Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
View attachment 7911
Ήρθε κ μια μαζί μου σήμερα. Με ένστικτοδης τουφεκιά Τραβέρσας μιας κ ο χρονος που ακουσα- είδα-επομησα-τουφεκισα ήταν μέσα σε 20μετρα που πέρασε η κυρία
Αυτες οι δυσκωλες ειναι που μετρανε και μενουν ωραιος

Πηγα τη βολτα μου παλι σημερα με συντροφο ξανα το Kicks xfull, 3 εγω και 2 το φιλαρακι μου, αρκετη κουραση παλι και κρυο αλλα με αποζημιωσαν τα καπνισματα των κοριτσιων!!! .yel.
Καλη χρονια να εχουμε φιλοι μου με υγεια!!!!!!!!!!
View attachment 7908View attachment 7909
Μπράβο φίλε ωραίος. Καλή χρόνια. Το kicks xfull που χρησιμοποίης είναι το smoke βαμμένο η κάποιο άλλο ?

View attachment 7911
Ήρθε κ μια μαζί μου σήμερα. Με ένστικτοδης τουφεκιά Τραβέρσας μιας κ ο χρονος που ακουσα- είδα-επομησα-τουφεκισα ήταν μέσα σε 20μετρα που πέρασε η κυρία
Την κυριακη ειχε κατι αεριδες και ειχα κατσει πισω απ τους φιλοξενουμενους μας κι οταν τουφεκουσαν μου ερχοτανε με τον αερα τα πουλια με μια φορα αστα να πανε φοτοβολιδες πια τρυγωνια και μαλακιες αλλα και κατι αλλες που κανανε βουτα με διπλωμενο φτερο σα πετριτες κανανε πολυ γρηγωρες σε τετιες περιπτωσεις πολυ δυνατα πουλια τις χαζευα ωρες

Μπράβο φίλε ωραίος. Καλή χρόνια. Το kicks xfull που χρησιμοποίης είναι το smoke βαμμένο η κάποιο άλλο ?
Καλη χρονια Μιχαλη, το Kicks ειναι το BuckKicker που το βγαζει για δραμια, το βγαζει σε LT.Full Full και xfull, τα δραμια τα παει εξαιρετικα αλλα και ολα τα υπολοιπα νουμερα σκαγιων, απο δραμια μεχρι νο9 που εχω δοκιμασει.

Πηγα τη βολτα μου παλι σημερα με συντροφο ξανα το Kicks xfull, 3 εγω και 2 το φιλαρακι μου, αρκετη κουραση παλι και κρυο αλλα με αποζημιωσαν τα καπνισματα των κοριτσιων!!! .yel.
Μπράβο παίχτη !

Καλή χρονιά σε όλους παιδιά ...σήμερα στην πρώιμη εξορμηση μου έτυχε κάτι που δεν νομίζω ότι θα ξανάτυχει ποτέ...πρωί πρωί πήγα και έπιασα ένα λαιμό με οξιές που ήξερα ένα μικρό κοπαδακι γύρω στα 20 πουλιά.οχι σίγουρα αλλά ήξερα ότι γυροφερνουν στην περιοχή...μόλις λοιπόν έσκασε ο ήλιος πέρασαν τα πουλιά προς τα χαμηλά δίχως κανένα ενδιαφέρον και προς σημείο μη προσβάσιμο...ξαφνικά έρχεται ένα πουλί μόνο του και κάθεται στα 50-60 μέτρα σε μια οξιά...για το καλό της νέας χρονιάς το ντουφεκαω με ένα mb winter...το πουλί φεύγει φανερά χτυπημένο...παίρνω λοιπόν με τα πόδια την πορεία του πουλιού και φτάνω στο σημείο που έχασα οπτική επαφή...ούτε φτερο ούτε κανένα σημάδι ότι έπεσε...στήνω το καρεκλακι λοιπόν και κάθομαι κάτω απο κάτι οξιές άνω των 35 μέτρων ύψος...πέρασαν κοντά 25 λεπτά και ξαφνικά εκεί που καθόμουν σκάει μπροστά μου μια ουρανοκατέβατη φασσαρα...κοίταξα δεξιά αριστερά μήπως μου κάνει κάποιος πλάκα...τελικά το 2020 ήθελε να μου δώσει το μοναδικό πουλί που ντουφεκισα ...!!!καλή μας χρονια λοιπόν.....sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Καλή χρονιά σε όλους παιδιά ...σήμερα στην πρώιμη εξορμηση μου έτυχε κάτι που δεν νομίζω ότι θα ξανάτυχει ποτέ...πρωί πρωί πήγα και έπιασα ένα λαιμό με οξιές που ήξερα ένα μικρό κοπαδακι γύρω στα 20 πουλιά.οχι σίγουρα αλλά ήξερα ότι γυροφερνουν στην περιοχή...μόλις λοιπόν έσκασε ο ήλιος πέρασαν τα πουλιά προς τα χαμηλά δίχως κανένα ενδιαφέρον και προς σημείο μη προσβάσιμο...ξαφνικά έρχεται ένα πουλί μόνο του και κάθεται στα 50-60 μέτρα σε μια οξιά...για το καλό της νέας χρονιάς το ντουφεκαω με ένα mb winter...το πουλί φεύγει φανερά χτυπημένο...παίρνω λοιπόν με τα πόδια την πορεία του πουλιού και φτάνω στο σημείο που έχασα οπτική επαφή...ούτε φτερο ούτε κανένα σημάδι ότι έπεσε...στήνω το καρεκλακι λοιπόν και κάθομαι κάτω απο κάτι οξιές άνω των 35 μέτρων ύψος...πέρασαν κοντά 25 λεπτά και ξαφνικά εκεί που καθόμουν σκάει μπροστά μου μια ουρανοκατέβατη φασσαρα...κοίταξα δεξιά αριστερά μήπως μου κάνει κάποιος πλάκα...τελικά το 2020 ήθελε να μου δώσει το μοναδικό πουλί που ντουφεκισα ...!!!καλή μας χρονια λοιπόν.....sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Ειχε πιασει το δεντρο και επεσε μπρωστα σου ωραια φαση ρε φιλε

Ενως φιλου προχθες εντελως το αντιθετο εβαλε τη μπεκατσα στο γιλεκο και μετα απο λιγο ενιωσε τη μπεκατσα να πεταει απο μεσα ευτυχως ομως την προλαβε αλλα εγινε κοματια
Καλά από φάσεις περίεργες που λες δεν γίνεται....
Έχω πάρει ένα ορτύκι σπασμένο φτερό στην ακρουλα. Είμαι για τρυγόνια και δεν έχω σκύλο μαζι. Θέλω να το κρατήσω ζωντανό για το κουτάβι που είχα τότε αλλά δεν φοράω γιλέκο όποτε το κρεμάω στην πουλιαστρα από σώμα και καλό φτερό. Μετά από ώρα όπως καθόμουν στο καρεκλακι νοιωθω το ορτύκι να χτυπιέται, κοιτάω, το βλέπω να ελευθερώνεται και να τρέχει σε ένα θαμνακι ενα μέτρο πιο πέρα. Δεν το ξαναβρήκα ποτέ o_O

Το fly είναι ή το smoke;;;
Και στα ταιρια τους

Status
Not open for further replies.
Back