είσαι σήμερα στο μαγαζί?Κάτι κάνω όταν τα πετύχω!
Ναι!
Δεν έρχεσαι για κανένα καφέ να σου δώσω μερικά να τα δοκιμάσεις!
είσαι σήμερα στο μαγαζί?Κάτι κάνω όταν τα πετύχω!
Ναι!
Δεν έρχεσαι για κανένα καφέ να σου δώσω μερικά να τα δοκιμάσεις!
Ναι!είσαι σήμερα στο μαγαζί?
Χθες το βλεπα Βασιλη εκανε ωραιες τουφεκιες με το καινουργιο αποκτημα (μαλλον sp1 sporting αν κρινω απο την μεσαια εξαεριζομενη) τσοκ briley 3,2 και φυσιγγια 32 νο 6 .Καλή διασκέδαση!
Είναι καλός ο τύπος και έχει πολύ ωραίο κανάλι. 32γρ 6άρια πόσοι θα το έκαναν στην φάσσα;Χθες το βλεπα Βασιλη εκανε ωραιες τουφεκιες με το καινουργιο αποκτημα (μαλλον sp1 sporting αν κρινω απο την μεσαια εξαεριζομενη) τσοκ briley 3,2 και φυσιγγια 32 νο 6 .
Εχεις δικιο Βασιλη , εχω συνήθειο να διαβαζω τα σχόλια μην νομιζεις και εκει υπαρχουν οι θεριακληδεςΕίναι καλός ο τύπος και έχει πολύ ωραίο κανάλι. 32γρ 6άρια πόσοι θα το έκαναν στην φάσσα;
Μια χαρά σκοτώνουν και οι ελαφριές γομώσεις,προσωπικά έχω πάρει φάσσα στα μπασίματα τσίχλας με 32γρ νο 9,όλα στο μυαλό είναι.Απλά επειδή οι ποσότητες έχουν μειωθεί δεν δύναται η προσπάθεια δοκιμής και καταλήγουμε στα 《σίγουρα》 μονοπάτια.Εχεις δικιο Βασιλη , εχω συνήθειο να διαβαζω τα σχόλια μην νομιζεις και εκει υπαρχουν οι θεριακληδεςαπο τι καταλαβα ριχνει ισπανικα jb και καποιος του προτεινε Rio 36 . Ειναι βεβαια και η εποχη μεσα Αυγουστου με Σεπτέμβρη διαφορετικες συνθηκες αλλα και η ποσοτητα των θηραμάτων. Ειμαι και γω φαν των χαμηλων γομοσεων αλλα στα δικα μας δεδομενα , (δεν εχω κυνηγησει ποτε φασσα μονο τυχαιες συναντησεις και εκτος βολής) πιστευω υπαρχει αλλη νοοτροπια, λιγοτερα πουλιά, μπασιματα συνηθως Οκτώβρη η Νοέμβρη οποτε ο ελληνας κυνηγος εχει συνδιασει το φυσιγγι της συνηθως απο 36γρ και πάνω. Οχι οτι δεν θα δουλεψουν απο 36 και κατω .
Ακριβως οπως το ειπες Χρηστο ολα στο μυαλο .Μια χαρά σκοτώνουν και οι ελαφριές γομώσεις,προσωπικά έχω πάρει φάσσα στα μπασίματα τσίχλας με 32γρ νο 9,όλα στο μυαλό είναι.Απλά επειδή οι ποσότητες έχουν μειωθεί δεν δύναται η προσπάθεια δοκιμής και καταλήγουμε στα 《σίγουρα》 μονοπάτια.
Μια φορά σε ένα κυνηγομάγαζο ήταν ένα παλικάρι και έπαιρνε υλικά ιδιογόμωσης για μάγκνουμ φυσίγγια. Τι κυνηγάς συνάδελφε ρωτάω; Φάσσα μου λέει. 52γρ γεμίζω γιατί αλλιώς δεν πέφτει από εκεί πάνω το πουλί.Εχεις δικιο Βασιλη , εχω συνήθειο να διαβαζω τα σχόλια μην νομιζεις και εκει υπαρχουν οι θεριακληδεςαπο τι καταλαβα ριχνει ισπανικα jb και καποιος του προτεινε Rio 36 . Ειναι βεβαια και η εποχη μεσα Αυγουστου με Σεπτέμβρη διαφορετικες συνθηκες αλλα και η ποσοτητα των θηραμάτων. Ειμαι και γω φαν των χαμηλων γομοσεων αλλα στα δικα μας δεδομενα , (δεν εχω κυνηγησει ποτε φασσα μονο τυχαιες συναντησεις και εκτος βολής) πιστευω υπαρχει αλλη νοοτροπια, λιγοτερα πουλιά, μπασιματα συνηθως Οκτώβρη η Νοέμβρη οποτε ο ελληνας κυνηγος εχει συνδιασει το φυσιγγι της συνηθως απο 36γρ και πάνω. Οχι οτι δεν θα δουλεψουν απο 36 και κατω .
Long range καταστάσειςΜια φορά σε ένα κυνηγομάγαζο ήταν ένα παλικάρι και έπαιρνε υλικά ιδιογόμωσης για μάγκνουμ φυσίγγια. Τι κυνηγάς συνάδελφε ρωτάω; Φάσσα μου λέει. 52γρ γεμίζω γιατί αλλιώς δεν πέφτει από εκεί πάνω το πουλί.
Δεν ήξερα τι να του απαντήσω...
Οχι παντα....Για εμενα η αποσταση βολης ειναι αυτη που καθοριζει τι νουμερο σκαγιων θα χρησιμοποιηθει καθε φορα(μεσα σε λογικα πλαισια)κ κατα δευτερο το μεγεθος του θηραματος...προσωπικά έχω πάρει φάσσα στα μπασίματα τσίχλας με 32γρ νο 9,όλα στο μυαλό είναι.
Σίγουρα,θα συμφωνήσω ότι παίζουν πολλοί παραγόντες ρόλο !Οχι παντα....Για εμενα η αποσταση βολης ειναι αυτη που καθοριζει τι νουμερο σκαγιων θα χρησιμοποιηθει καθε φορα(μεσα σε λογικα πλαισια)κ κατα δευτερο το μεγεθος του θηραματος...
Ετσι λοιπον ο λαγος μπορει να κυνηγηθει κ με σκαγια ν3 αλλα κ με ν6,η φασσα κ με ν5 και με ν8,τα υδροβια κ με ν4 κ με ν7...κ.ο.κ...
Και με την ευκαιρια να απαντησω κ στον φιλο Μανο στο "γνωμες φυσιγγιων" οτι σιγουρα η αλεπου πεφτει θεοξερη με ν8 αλλα καποια στιγμη σιγουρα θα χρειαστει σκαγια ν2,3 η και ΒΒ γιατι εκει το ν8 θα τις κανει αερα.....
Μη σου κάνει εντύπωση. Αν γνωρίζει ο κυνηγός ποιο πολύ θα του αποδώσει αυτό το φυσίγγιο παρά ένα παραφωρτομένο. Υπάρχουν πολλά τέτοια παραδείγματα που την έχουν πατήσει έτσι.Είναι καλός ο τύπος και έχει πολύ ωραίο κανάλι. 32γρ 6άρια πόσοι θα το έκαναν στην φάσσα;
Τωρα καταλαβατε τι τρωνε η ντοπιαρες τις δυσκολες μερες που δεν εχει τροφη???? Παλια φασσα ξερει τους καλους μεζεδες βρωμοπεριστερα τα παντα τρωνεΔεν ξέρω εάν είναι μπουρπουριστη η κοχλιοι.View attachment 15671
Όχι και βρωμοπεριστερα ρε Τόλη, τα πιο καθαρά σε διαιτολόγιο από τα κυνήγια είναι. Τι έχει το σαλιγκαρακι και εμείς το τρώμε .Τωρα καταλαβατε τι τρωνε η ντοπιαρες τις δυσκολες μερες που δεν εχει τροφη???? Παλια φασσα ξερει τους καλους μεζεδες βρωμοπεριστερα τα παντα τρωνε
Ρε συ γιατρε τα λεμε ετσι γτ δε μας κανουν τη χαρη παντα αχαχαχαχαΌχι και βρωμοπεριστερα ρε Τόλη, τα πιο καθαρά σε διαιτολόγιο από τα κυνήγια είναι. Τι έχει το σαλιγκαρακι και εμείς το τρώμε .
Aυτή είναι φάσσα Κρητικιά και παω και στοίχημα. Μαλλον αυτομόλησε και ηρθε προς τα πανω ,αλλα το χούι δεν κόβεταιΔεν ξέρω εάν είναι μπουρπουριστη η κοχλιοι.View attachment 15671
Πιο βρωμιαριδες απο εμας δεν ειπαρχει απο εμας μυρισε μια φασσα που εχει να κανει μπανιο δυο μερες και μετα μυρισε εναν απο εμας αχαχαΡε συ γιατρε τα λεμε ετσι γτ δε μας κανουν τη χαρη παντα αχαχαχαχα
Ολα τα περιστεροειδει τρωνε σαλιγκαρια οταν βλεπεις πουλια σε χερσα χωραφια γι αυτο πανεΚοιτάξτε που το μπλέ ξέκωλο προέκυψε και γκουρμεδιάρικο!![]()