Να σαι καλά φιλε,Καταρχήν Ηλία πολλά συγχαρητήρια για την παρακολούθηση και την κυνηγετική κάρπωση.
Αυτά που αναφέρεις φίλε μου για την περσινή χρονιά είναι όντως όπως τα λες. Να σκεφτείς ότι σε μέρος που πάντα βάζει πουλιά (στα μπασίματα), έβλεπα σχεδόν τα ίδια πουλιά που είχα δει στις 15/09 και μετά τα μπασίματα....Κούρνια μεγάλη στην περιοχή δεν είχε σχεδόν τίποτα.
Μπραβο ΔημητρηView attachment 16191
Καλησπέρα και από εμένα παιδες.Εδω στο καρτέρι με τη Σασα για τα λιγοστά πουλιά που βρήκαμε σε γνωστό μέρος της βόρειας Ελλάδας.
Στα θετικά ήταν το άψογο σπορτ του σκυλου στα 4 πουλιά που σήκωσα όπλο...
Στα αρνητικά ο τσαμπουκας συναδέλφου με πινακίδες Αγρινίου σε ένα ντόπιο μεγάλης ηλικίας άνθρωπο ξένο προς τη παρέα μας τον οποίο έδιωξε από το καρτέρι.Το "ιππικό" παραμόνευε όμως ο "τσαμπουκας" έγινε αρνάκι και ο παππούς μας ευχαρίστησε και μας προσκάλεσε την επόμενη φορά που θα εκδραμουμε να μας κάνει το τραπέζι....
View attachment 16191
Καλησπέρα και από εμένα παιδες.Εδω στο καρτέρι με τη Σασα για τα λιγοστά πουλιά που βρήκαμε σε γνωστό μέρος της βόρειας Ελλάδας.
Στα αρνητικά ο τσαμπουκας συναδέλφου με πινακίδες Αγρινίου σε ένα ντόπιο μεγάλης ηλικίας άνθρωπο ξένο προς τη παρέα μας τον οποίο έδιωξε από το καρτέρι.Το "ιππικό" παραμόνευε όμως ο "τσαμπουκας" έγινε αρνάκι και ο παππούς μας ευχαρίστησε και μας προσκάλεσε την επόμενη φορά που θα εκδραμουμε να μας κάνει το τραπέζι....
Μπράβο για όλα !!! Και για την εξόρμηση....και για το σπάσιμο του τσαμπουκά!View attachment 16191
Τους παραδεχομε τους μαγκες τις βαρανε παλικαρισια και οχι στο χωραφι οταν βοσκανε υπουλα σαν μερικους με μια τουφεκια 15 πουλια
Όντως κάνουν ωραία κυνήγια τα παλικάρια Τόλη.Τους παραδεχομε τους μαγκες τις βαρανε παλικαρισια και οχι στο χωραφι οταν βοσκανε υπουλα σαν μερικους με μια τουφεκια 15 πουλια
Νικόλα δώστα όλα!!!
Να λέμε την αλήθεια κυνηγια της μιας φοράς! Δεν ειναι τρόπος κυνηγίου ντόπιου αυτός....Όντως κάνουν ωραία κυνήγια τα παλικάρια Τόλη.
Τρομερά και τα μέρη εκεί πάνω.
Αυτό ακριβώς Ηλία.Αν έχεις την δυνατότητα να βγαίνεις σχεδόν κάθε μέρα στο βουνό και για εμένα είναι προτιμότερο να είσαι πιο συνετός με τις τουφεκιές σου.Να λέμε την αλήθεια κυνηγια της μιας φοράς! Δεν ειναι τρόπος κυνηγίου ντόπιου αυτός....
Που κυνηγούν αυτοί;;;Όντως κάνουν ωραία κυνήγια τα παλικάρια Τόλη.
Τρομερά και τα μέρη εκεί πάνω.
Μακεδονία φίλε.Που κυνηγούν αυτοί;;;
Αν δεν κάνω λάθος ΒΔ Μακεδονία είναι φίλε.Που κυνηγούν αυτοί;;;
Από 10 Οκτωβρίου και μετά,με το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρη να είναι οι πλέον επικίνδυνες μερες .Βεβαια όλα εξαρτώνται από τον καιρό.ποτε ξεκινουν τα μπασιματα της φασσας και ποτε ειναι καλυτερα. καρτερι πρωι η απογευμα?
Γιάννη έχεις πολύ διάβασμα να κάνεις.ποτε ξεκινουν τα μπασιματα της φασσας και ποτε ειναι καλυτερα. καρτερι πρωι η απογευμα?