Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτό ξαναπες το πάντως γενικά από όταν ξεκίνησε η κρίση και μετά έχει κόψει πολύς κόσμος να έρχεται αυτό έχει δει εγώ προς τα μέρη που ξέρω που κάποτε γινόταν λαϊκό προσκύνημα
Βαρδούσια η Τυμφρηστο.

Θα προσπαθήσω αύριο να σού πω αναλυτικά μερικά καρτερία. Γιατί θέλει ώρα να στα γράψω με σχέδια. Θα στα στείλω με μήνυμα. Άμα καμία φορά δεις καμία στήλη καπνού μέσα στην χαράδρα κοντά στο ποτάμι είμαι εγώ ψήνω προβατίνα :):).
Θέλει όμως υποχρεωτικά 4Χ4. Και άμα έχει βρέξει και αλυσίδες. Και πάντα δεύτερο φιλικό αμάξι από πίσω.
Έχουμε το VITARA Ψηλωμένο γαϊδούρι.με άγριο λάστιχο.Το παλιό το SAMURAI το ξεπατωσαμε στην ΠΑΛΟΥΚΟΒΑ και στα Ρέματα στην ΣΤΑΓΙΑ Και στο ΚΥΡΙΑΚΟΧΩΡΙ

Ο χειροτερος ποδαροδρομος αλλα και σπαστης για οχηματα ηταν η ΟΞΥΑ Η Αργυριωτικη, αλλά είχαμε και ποδάρια αλλά πιο μικροί.Απο κοσμο τι να έχει τώρα πια.Το τριήμερο του Οκτώβρη και μετά τιποτα.Ορμαγαμε καμμία φορά Νοέμβρη και ήταν καταπληκτικά μόνο κάτι μπεκατσαδες πετυχαιναμε.Έχω καλούς φίλους μετά περίπου 38 χρόνια και από το ΓΑΡΔΙΚΙ και από ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ.Κάποιοι δεν ζουν πια.Γι' αυτό λέμε "του χρόνου αν δεν είμαστε περισσότεροι τουλάχιστον να μην είμαστε λιγοτεροι"

Εντωμεταξύ μην παρεξηγηθώ Γιάννη δεν είμαι φασοκυνηγος όπως καταλαβαίνω ότι είσαι εσύ περιστασιακά πηγαίνω εάν τις έχω εντοπίσει δεν πηγαίνω στα περάσματα
Απλά επειδή πήγαινα για γουρούνια παλιότερα και για μπεκατσες που πηγαίνω ακόμα τυχαίνει να τις πετυχαίνω ειδικά με τα γουρούνια και λόγω παγανας έβλεπες που έπαιζαν
Αυτό δεν έπρεπε να το πω θα ανάψουν τα λαμπάκια του dim63

Εντωμεταξύ μην παρεξηγηθώ Γιάννη δεν είμαι φασοκυνηγος όπως καταλαβαίνω ότι είσαι εσύ περιστασιακά πηγαίνω εάν τις έχω εντοπίσει δεν πηγαίνω στα περάσματα
Απλά επειδή πήγαινα για γουρούνια παλιότερα και για μπεκατσες που πηγαίνω ακόμα τυχαίνει να τις πετυχαίνω ειδικά με τα γουρούνια και λόγω παγανας έβλεπες που έπαιζαν
Αυτό δεν έπρεπε να το πω θα ανάψουν τα λαμπάκια του dim63
Οχι ρε Γιώργη γιατι ;
Το παν ειναι να κυνηγάμε οτι γουστάρουμε , μανιωδώς ή περιστασιακά δεν εχει σημασία.
Άλλωστε προσωπικα δεν μ αρεσει κανενός είδους στάμπα. Γουστάρω να κυνηγάω τα πάντα ,αρκει να μου δίνεται η ευκαιρία.

Γεροί να είμαστε να κάνουμε την τρέλα μας Δημήτρη και εγώ παλιότερα πήγαινα για ότι θήραμα είχε στο βουνό αρκεί να βγω στο βουνό
Για γουρούνια με τον μακαρίτη τον πατέρα μου για πέρδικες για μπεκατσες για φασσες στο βουνό να είμαι και δεν με ένοιαζε τίποτα

Μητσαρα έχουμε ξεκινήσει είδη ρε! Που είσαι!
Φίλε μου για μένα είναι δύσκολο το καλοκαίρι λόγο δουλειάς είμαι πυροσβέστης το χειμονα είναι καλύτερα έχω περισσότερο χρόνο για την αγαπημένη μας φάσσα έχει τίποτα η ντοπιαρεσ κυνηγασ

Εφετοs εχουμε ενα πλεονεκτημα . Αμα πλησιαζετε στο καρτερι κα το εχει πιασει αλλοs και αρχισει τα ΓΚΑΧ και ΓΚΟΥΧ για να γινει αντιληπτοs , η λυση ειναι απλη . Κατ' ευθειαν τηλεφωνημα στον "ΜΠΟΓΙΑ" , τον μαζευουν και καθεσαι στο καρτερι του με το πασο σου .Και αντε να αποδειξει
οτι δεν εβηχε απο κορονοιο .

Status
Not open for further replies.
Back