Βαρδούσια η Τυμφρηστο.Αυτό ξαναπες το πάντως γενικά από όταν ξεκίνησε η κρίση και μετά έχει κόψει πολύς κόσμος να έρχεται αυτό έχει δει εγώ προς τα μέρη που ξέρω που κάποτε γινόταν λαϊκό προσκύνημα
Βαρδούσια η Τυμφρηστο.Αυτό ξαναπες το πάντως γενικά από όταν ξεκίνησε η κρίση και μετά έχει κόψει πολύς κόσμος να έρχεται αυτό έχει δει εγώ προς τα μέρη που ξέρω που κάποτε γινόταν λαϊκό προσκύνημα
Έχουμε το VITARA Ψηλωμένο γαϊδούρι.με άγριο λάστιχο.Το παλιό το SAMURAI το ξεπατωσαμε στην ΠΑΛΟΥΚΟΒΑ και στα Ρέματα στην ΣΤΑΓΙΑ Και στο ΚΥΡΙΑΚΟΧΩΡΙΘα προσπαθήσω αύριο να σού πω αναλυτικά μερικά καρτερία. Γιατί θέλει ώρα να στα γράψω με σχέδια. Θα στα στείλω με μήνυμα. Άμα καμία φορά δεις καμία στήλη καπνού μέσα στην χαράδρα κοντά στο ποτάμι είμαι εγώ ψήνω προβατίνα.
Θέλει όμως υποχρεωτικά 4Χ4. Και άμα έχει βρέξει και αλυσίδες. Και πάντα δεύτερο φιλικό αμάξι από πίσω.
Τείχιο?Δεν λέω για γαρδικι η γραμμενη για Ναυπακτία και Φωκίδα λέω γραμμενη οξυα έχω πολλά χρόνια να πάω γι'αυτό λέω δεν ξέρω τι παίζει
Μια χαρά είσαι. Θα τα πούμε.Έχουμε το VITARA Ψηλωμένο γαϊδούρι.με άγριο λάστιχο.Το παλιό το SAMURAI το ξεπατωσαμε στην ΠΑΛΟΥΚΟΒΑ και στα Ρέματα στην ΣΤΑΓΙΑ Και στο ΚΥΡΙΑΚΟΧΩΡΙ
Σωστός γενικά όπως πάει ο Μορνος επάνω προς το φράγμα δεξιά αριστερά έχει πολλές καβατζεςΤείχιο?
Ωραίος ο Μύρος....
Μπράβο!
Οχι ρε Γιώργη γιατι ;Εντωμεταξύ μην παρεξηγηθώ Γιάννη δεν είμαι φασοκυνηγος όπως καταλαβαίνω ότι είσαι εσύ περιστασιακά πηγαίνω εάν τις έχω εντοπίσει δεν πηγαίνω στα περάσματα
Απλά επειδή πήγαινα για γουρούνια παλιότερα και για μπεκατσες που πηγαίνω ακόμα τυχαίνει να τις πετυχαίνω ειδικά με τα γουρούνια και λόγω παγανας έβλεπες που έπαιζαν
Αυτό δεν έπρεπε να το πω θα ανάψουν τα λαμπάκια του dim63
Κανονησε να μην αφησης μια με το πλαγιο.μεχρει να βγο να βρεισκο μονο καληκες
Φίλε μου για μένα είναι δύσκολο το καλοκαίρι λόγο δουλειάς είμαι πυροσβέστης το χειμονα είναι καλύτερα έχω περισσότερο χρόνο για την αγαπημένη μας φάσσα έχει τίποτα η ντοπιαρεσ κυνηγασΜητσαρα έχουμε ξεκινήσει είδη ρε! Που είσαι!
Αντε, να παίρνουν και τα πλαγιοκαννα τα πάνω τους...