Εντωμεταξύ μην παρεξηγηθώ Γιάννη δεν είμαι φασοκυνηγος όπως καταλαβαίνω ότι είσαι εσύ περιστασιακά πηγαίνω εάν τις έχω εντοπίσει δεν πηγαίνω στα περάσματα
Απλά επειδή πήγαινα για γουρούνια παλιότερα και για μπεκατσες που πηγαίνω ακόμα τυχαίνει να τις πετυχαίνω ειδικά με τα γουρούνια και λόγω παγανας έβλεπες που έπαιζαν
Αυτό δεν έπρεπε να το πω θα ανάψουν τα λαμπάκια του dim63
Γιώργο καλησπέρα. Ούτε και εγώ είμαι αποκλειστικά φασάς. Απλώς την γουστάρω σαν θήραμα και αφιερώνω όλη την περίοδο περασμάτων σε αυτή. Και λέω περασμάτων γιατί λογο δουλειάς δεν έχω χρόνο να την ψάξω μετά και δεν μου αρέσει να την κυνηγάω στον κάμπο, στο βουνο αργοτερα στα μέρη που πηγαίνω τωρα ειναι για λιγο το πρωί στο κατέβασμα και λιγο το απόγευμα Εάν μένουνε πουλιά. Κάποια μέρα που θα έχω χρόνο θα γράψω τι έχω διαπιστώσει για την συμπεριφορά τους στα περάσματα.Εντωμεταξύ μην παρεξηγηθώ Γιάννη δεν είμαι φασοκυνηγος όπως καταλαβαίνω ότι είσαι εσύ περιστασιακά πηγαίνω εάν τις έχω εντοπίσει δεν πηγαίνω στα περάσματα
Απλά επειδή πήγαινα για γουρούνια παλιότερα και για μπεκατσες που πηγαίνω ακόμα τυχαίνει να τις πετυχαίνω ειδικά με τα γουρούνια και λόγω παγανας έβλεπες που έπαιζαν
Αυτό δεν έπρεπε να το πω θα ανάψουν τα λαμπάκια του dim63
Ευχομαι να μην παει καπως ετσι...Γιώργο καλησπέρα. Ούτε και εγώ είμαι αποκλειστικά φασάς. Απλώς την γουστάρω σαν θήραμα και αφιερώνω όλη την περίοδο περασμάτων σε αυτή. Και λέω περασμάτων γιατί λογο δουλειάς δεν έχω χρόνο να την ψάξω μετά και δεν μου αρέσει να την κυνηγάω στον κάμπο, στο βουνο αργοτερα στα μέρη που πηγαίνω τωρα ειναι για λιγο το πρωί στο κατέβασμα και λιγο το απόγευμα Εάν μένουνε πουλιά. Κάποια μέρα που θα έχω χρόνο θα γράψω τι έχω διαπιστώσει για την συμπεριφορά τους στα περάσματα.
Προβατίνα τότε μέχρι να αρχίσεις να βελαζειςΕυχομαι να μην παει καπως ετσι...
Οταν βραζω γιδα δεν περναει καμια.
Οταν ψηνω προβατινα γινεται χαμος.
Με μακαρονια ετσι και ετσι....![]()
Τι να κάνεις εκεί? από εκεί είμαστε εμείς και δεν πάμε καθόλου! Λαιϊκό προσκύνημα!.Τείχιο?
Ε όχι και Γερμανίδα καγκελάριος ,την καγκελάριο και με δύο μπουκάλια vat 69 δεν την ακουμπάς ρε φίλε ,ενώ αυτό της φωτό είναι κουκλί .Η Γερμανίδα Καγκελάριος έκανε τη δουλειά της πάλι....
Ωραίος ο παίχτης!!!![]()
Τώρα. .Πρίν κάποια χρόνια όμως? Βέβαια αυτό συμβαίνει σε πολλά γνωστά μέρη, πού γίνανε γνωστά λόγω τον πουλιών που είχε. Τα μέρη πού έχουν ακόμη ενδιαφέρον είναι να ξέρεις επτασφράγιστο μυστικό . Τα οποία και αυτά χρειάζονται κάμποσο χρόνο αναμονής στο καρτέρι.Τι να κάνεις εκεί? από εκεί είμαστε εμείς και δεν πάμε καθόλου! Λαιϊκό προσκύνημα!.
΄΄κό
Και πρέπει να πέσει έγκαιρα το τηλεφώνημα με άμεση αναχώρηση.Η φασσα για όποιον δεν μένει επαρχία η για όποιον δεν έχει άτομο έμπιστο στην επαρχία για να μάθει έχει γίνει είδος πολυτελείας πια
Θυμάμαι κοντά στην περιοχή για την οποία μιλάμε Γιάννη σε χρονια με πάρα πολύ φασσα ένα καρτέρι που ήταν 100 -150 μέτρα πάνω από τον δρόμοΤώρα. .Πρίν κάποια χρόνια όμως? Βέβαια αυτό συμβαίνει σε πολλά γνωστά μέρη, πού γίνανε γνωστά λόγω τον πουλιών που είχε. Τα μέρη πού έχουν ακόμη ενδιαφέρον είναι να ξέρεις επτασφράγιστο μυστικό . Τα οποία και αυτά χρειάζονται κάμποσο χρόνο αναμονής στο καρτέρι.
Χωρίς να ξέρω, η φωτιά θα ήταν για το κρύο. Aλλά κάπου είχα δει οτι ο καπνός δημιουργεί ενα σύννεφο και τις τραβάει στο πέρασμά τους.Θυμάμαι κοντά στην περιοχή για την οποία μιλάμε Γιάννη σε χρονια με πάρα πολύ φασσα ένα καρτέρι που ήταν 100 -150 μέτρα πάνω από τον δρόμο
Περνάγαμε για να πάμε για γουρούνια πέντε το πρωί με πάγο και έβλεπες πάνω από τον δρόμο φωτιά αναμμένη στο καρτέρι
Μιλάμε οι τύποι πρέπει να ήταν ψυχασθενείς δεν έφευγαν καθόλου κρυώνω μόνο που το θυμάμαι
Με την καλή έννοια το ψυχασθενείς
Πονεμένες ιστορίες αλλά υπάρχουν και χειρότεραΠέρυσι στην Κακαβιά εμφανίστηκαν αρκετά πουλιά τα οποία κουρνιαζαν στο Ελληνικό έδαφος και όλη μέρα αλωνιζαν στα καλαμπόκια της Αλβανίας ανενόχλητες.
Σε δύο μέρες ίσως λέω και πολύ,μαζεύτηκε όλη η Άρτα,η Κέρκυρα και λοιποί συγγενείς. Σε δύο μέρες δεν πέταγε πια ούτε πεταλούδα. Παρέμεναν πια στο Αλβανικό που είχε και ησυχία. Εγώ βρέθηκε εκεί λίγες μέρες μετά ,για να μαζέψω πούπουλα και κάλυκες.![]()
5 η ωρα το πρωι μονο για το κρύο θα ητανΧωρίς να ξέρω, η φωτιά και θα ήταν για το κρύο αλλά κάπου είχα δει οτι ο καπνός δημιουργεί ενα σύννεφο και τις τραβάει στο πέρασμά τους.
Μπορεί δεν ξέρω και εγώ να σου πω με σιγουριάΧωρίς να ξέρω, η φωτιά και θα ήταν για το κρύο αλλά κάπου είχα δει οτι ο καπνός δημιουργεί ενα σύννεφο και τις τραβάει στο πέρασμά τους.