Όσο πιό πολύ τις βρίζουν, τόσο πιό άρρωστοι είναι...Αλλα μην ακούς αυτούς που τις ...βρίζουνε![]()
Δημήτρη, σε φωνάζουν ...

Όσο πιό πολύ τις βρίζουν, τόσο πιό άρρωστοι είναι...Αλλα μην ακούς αυτούς που τις ...βρίζουνε![]()
ποτε ξεκινουν τα μπασιματα της φασσας και ποτε ειναι καλυτερα. καρτερι πρωι η απογευμα?
Πολύ σωστά απαντάει ο Γιάννης, απλώς να προσθέσω ότι και το 1ο 10ήμερο του Νοέμβρη μπαίνουν/διαβαίνουν κοπάδια, ειδικά τις χρονιές που ο καιρός είναι ήπιος και κρατάει τις φάσσες πίσω (αργότερα δηλαδής) ημερολογιακά...Από 10 Οκτωβρίου και μετά,με το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρη να είναι οι πλέον επικίνδυνες μερες .Βεβαια όλα εξαρτώνται από τον καιρό.
Πρωί καρτέρι και αν έχει πέρασμα μπορεί να περνάνε μέχρι το απόγευμα. Απόγευμα ίσως παίζουν πουλιά σε σημεία για βοσκή.
Κι αν σου κάτσει τότε, είναι και πιο ήσυχα με οτι αυτό. σημαίνει.Πολύ σωστά απαντάει ο Γιάννης, απλώς να προσθέσω ότι και το 1ο 10ήμερο του Νοέμβρη μπαίνουν/διαβαίνουν κοπάδια, ειδικά τις χρονιές που ο καιρός είναι ήπιος και κρατάει τις φάσσες πίσω ημερολογιακά...
Βρε καλώς τον.Κι αν σου κάτσει τότε, είναι και πιο ήσυχα με οτι αυτό. σημαίνει.
Μητσαρα έχουμε ξεκινήσει είδη ρε! Που είσαι!Κοντευουν η μέρες που είστε?φασαδεσ για να ετοιμαζόμαστε 1 μήνας έμεινε
Μπράβο Νικόλα !! Είσαι "καλλιτέχνης" και στα πουλιά ....και στις φώτο !!!
Μπράβο παιχτούρα !
Γιατί είχες καλύτερα αποτελέσματα από το ν5 με τά ν7?Συμβαίνουν και αυτά, λίγο το υψόμετρο λίγο οι κάννες του μερκελ και αρκετά τα Νο5 φυσίγγια μου του λαγού διάλυσα την φασσα. (Μου είχαν τελειώσει τα 32γρ Νο7).
Μπραβο ρε παιχτουρα!!! Θα περιμενω και φωτο λαγου ομως
Τι ακριβώς θέλεις.ΓΑΡΔΙΚΙ -ΓΡΑΜΜΈΝΗ ΟΞΥΑ , Τα κυνηγάει κανείς αυτά τα μέρη ?
Ακριβώς το ίδιο δεν έχει αλλάξει τα μέρη εκεί τα ξέρει και η κουτσή Μαρία. Τα πονηρά μέρη δίνουν τώρα ήσυχα και ωραία κυνηγια. Κάτσε να δούμε εφέτος γιατί δεν ανεβαίνει αυτή την στιγμή και είναι δύσκολο να φτιαχτεί γιατί ο δρόμος είναι δασικός και αδιεξοδος. Και Είναι δύσκολο να φτιαχτεί. Βλέπω εφέτος αρκετό ποδαρόδρομο.Μέχρι πριν μερικά χρόνια στην Γραμμένη Οξυα πάντως τραβαγες χαρτάκι με σειρά προτεραιότητας όπως στα νοσοκομεία για να πας για φασσες τώρα τα τελευταία χρόνια δεν ξέρω τι γίνεται
Γει σου Γιαννη .Τα κυνηγάω αυτά τα μέρη από το 1984 .Λέω μήπως πέσω και σε κανέναν γνωστό εδώ μέσα μιας και καινούργιος σχετικά στο forum.Ανελιπως πηγαινω σχεδον ολα τα χρονια.Μονο πέρυσι δεν πήγα .Και με ωραίες αλλά και χαμηλές επιτυχίες.Αλλά πάντα ωραίες αναμνησειςΤι ακριβώς θέλεις.
Αυτό ξαναπες το πάντως γενικά από όταν ξεκίνησε η κρίση και μετά έχει κόψει πολύς κόσμος να έρχεται αυτό έχει δει εγώ προς τα μέρη που ξέρω που κάποτε γινόταν λαϊκό προσκύνημαΑκριβώς το ίδιο δεν έχει αλλάξει τα μέρη εκεί τα ξέρει και η κουτσή Μαρία. Τα πονηρά μέρη δίνουν τώρα ήσυχα και ωραία κυνηγια. Κάτσε να δούμε εφέτος γιατί δεν ανεβαίνει αυτή την στιγμή και είναι δύσκολο να φτιαχτεί γιατί ο δρόμος είναι δασικός και αδιεξοδος. Και Είναι δύσκολο να φτιαχτεί. Βλέπω εφέτος αρκετό ποδαρόδρομο.
Θα προσπαθήσω αύριο να σού πω αναλυτικά μερικά καρτερία. Γιατί θέλει ώρα να στα γράψω με σχέδια. Θα στα στείλω με μήνυμα. Άμα καμία φορά δεις καμία στήλη καπνού μέσα στην χαράδρα κοντά στο ποτάμι είμαι εγώ ψήνω προβατίναΓει σου Γιαννη .Τα κυνηγάω αυτά τα μέρη από το 1984 .Λέω μήπως πέσω και σε κανέναν γνωστό εδώ μέσα μιας και καινούργιος σχετικά στο forum.Ανελιπως πηγαινω σχεδον ολα τα χρονια.Μονο πέρυσι δεν πήγα .Και με ωραίες αλλά και χαμηλές επιτυχίες.Αλλά πάντα ωραίες αναμνησεις