Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδιά ανυπομονώ να πάω για φάσσα βγαίνω σε άδεια 15 μέρες της περισσότερεσ θα της περάσω περιμένοντας την ατσαλοφτερη έχουμε κάνα νέο για Πελοπόννησο
Τωρα πέρασαν τα διόδια Μαλγάρων και κατεβαίνουν ....big smile.

παντως απο το πρωι σημερα,μαγνησια...ολη μερα οχι κοπαδι,ουτε φτερο δεν περασε,πολυ τροφη ο τοπος,τα κοπαδια της μελιβοιας που ειναι? πεφτει πολυ παραπληροφορηση,πολυ παραμυθι,βλεπουν 20 ντοπιαρες ,,,και σε μια ωρα απο στομα σε στομα εχουν γινει κοπαδαρες..βγηκε βρωμα για μολυβδοσκεπαστη,,μετα απο τηλεφωνα ουτε μπαμ δεν επεσε...δραμα καβαλα εβαλε καποια πουλια...απο τεταρτη και μετα θα εχει κινηση,βαλτε καυσιμα....

Σήμερα παραλιακή Αρκαδία πηγαίνοντας το σκυλάκι βόλτα με το λουρί λόγω εγχείρησης είδα ένα κππαδι 15 μάλλον καριολες ήταν.... Δεν εχω μεγάλη εμπειρία....
Μετά ανέβηκα ορεινό λόγω υποχρέωσης έκανα μια βόλτα αλλά δεν είδα τίποτα; στον ορίζοντα....

Σήμερα παραλιακή Αρκαδία πηγαίνοντας το σκυλάκι βόλτα με το λουρί λόγω εγχείρησης είδα ένα κππαδι 15 μάλλον καριολες ήταν.... Δεν εχω μεγάλη εμπειρία....
Μετά ανέβηκα ορεινό λόγω υποχρέωσης έκανα μια βόλτα αλλά δεν είδα τίποτα; στον ορίζοντα....
Δεν έχει ακόμα περασματιάρες για να φανούν ορεινά... Μόνο αρκετές ντοπιάρες που δεν ανεμίζουν για κανένα λόγο και κινούνται ένα γύρω από τις καλοκαιρινές κούρνιες τους που είναι σχεδόν δίπλα σε φαί και νερό.

Δεν έχει ακόμα περασματιάρες για να φανούν ορεινά... Μόνο αρκετές ντοπιάρες που δεν ανεμίζουν για κανένα λόγο και κινούνται ένα γύρω από τις καλοκαιρινές κούρνιες τους που είναι σχεδόν δίπλα σε φαί και νερό.
Καριολες δηλαδή.....

Απο καριόλες ; .big smile.
Μέσα στη βδομάδα λέω να βγω μια γύρα στην πιάτσα . Ηγγικεν η καριολοώρα .

Απο καριόλες ; .big smile.
Μέσα στη βδομάδα λέω να βγω μια γύρα στην πιάτσα . Ηγγικεν η καριολοώρα .
Το θυμάσαι εκείνο το βιντεάκι με τα κορίτσια που χόρευαν "μπατσάτα" .... τώρα βάλτο να το δεις και να το χορέψεις!
διπλή προπόνηση και για την μέση και για τις καριόλες, δύο σε ένα..... .big smile.

Τουλάχιστον 7 διαφορετικά κοπαδια των 30+ πουλιων φανηκαν στο ουρανο σημερα , σε μεγαλα υψη ειδικα τα 2 που ηταν κοντά στα 100 πουλια ειχαν πορεια για Σαμοθράκη, δεν πρέπει να τους πήρε 10 λεπτα για να φτασουν εκει , τα υπόλοιπα εμοιαζαν να θελουν να δουν και να κατσουν , καποιοι μακρια τουφεκισαν αλλα δεν νομιζω οτι εκαναν κατι , δεν φυσαει και αερας και εχει πολλα κουνούπια

Τουλάχιστον 7 διαφορετικά κοπαδια των 30+ πουλιων φανηκαν στο ουρανο σημερα , σε μεγαλα υψη ειδικα τα 2 που ηταν κοντά στα 100 πουλια ειχαν πορεια για Σαμοθράκη, δεν πρέπει να τους πήρε 10 λεπτα για να φτασουν εκει , τα υπόλοιπα εμοιαζαν να θελουν να δουν και να κατσουν , καποιοι μακρια τουφεκισαν αλλα δεν νομιζω οτι εκαναν κατι , δεν φυσαει και αερας και εχει πολλα κουνούπια
Αχ ρε Σταύρο κι έλεγα φέτος να ανέβω κατα τις 24 του μήνα. Εσύ πέρα απ τις μπεκάτσες να κοιτάς και ψηλά τον ουρανό καμια φορα . Έτσι σε θελω .

Αχ ρε Σταύρο κι έλεγα φέτος να ανέβω κατα τις 24 του μήνα. Εσύ πέρα απ τις μπεκάτσες να κοιτάς και ψηλά τον ουρανό καμια φορα . Έτσι σε θελω .
Δημήτρη πρωτη χρονια βγαινω στα μπασιματα και το θεαμα με τις καριολιτσες ειναι εντυπωσιακό , το πρωτο κοπαδι ηταν σαν κοπαδι απο περιστερια χωρις αρχη και τελος ακανονιστο , τα δυο ομως που πεταγαν για νότια πολυ ψηλα , ηταν ολα τα λεφτα , αρχιζω να μπαινω στο τρυπακι με δαυτες αλλα μου φαίνεται οτι με τις μπεκατσες ειναι πιο εύκολα τα πράγματα

Τυχεροί όσοι είναι στο βουνό σήμερα.. Όλη μέρα θα βάζει πουλιά.
Καλημέρα!

Συμφωνώ....οι δικές μου πληροφορίες από ανθρώπους που είναι στο βουνό...τα ίδια λένε!

Παρασκευή αναχωρούμε για 4ήμερο...και ο Θεός μαζί μας!

Status
Not open for further replies.
Back