Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σε όλους

Θέλω να θυμίσω σε όλους ότι ο Άδωνης μας προέτρεπε να βγάλουμε άδειες καθώς ότι και να γινόταν τους κυνηγούς που πάνε στο βουνό δεν θα τους το απαγόρευε.

Ελπίζω να έχουμε προβεί είδη σε διαμαρτυρία και για την ώρα αλλά και για την απαγόρευση από νομό σε νομό.

Έβγαλα άδεια για να κυνηγήσω 6 μήνες και όχι 3 αλλιώς να μου επιστραφούν τα λεφτά μου έτσι απλά

Λέω ξανά ελπίζω να έχουν κάνει είδη το αυτονόητο
Πολύ σωστός.

Κόβει το μάτι σου,μήπως έχεις δει και τίποτα ..Φασσες τριγύρω;; :)
Δεν έχω μάθει τίποτα φέτος Γιώργο είμαι και χαμένος είναι η αλήθεια με ένα φιλαράκι που πάμε για λαγό που έχω μιλήσει ελάχιστες έχει δει

Οχι οι δικοι μαs νομιζω δεν κανουν το αυτονοητο. Το αυτονοητο θα ηταν να πανε κατευθειαν στην Γερμανικη Πρεσβεια και να ζηταγαν
συναντηση με τον Πρεσβη . Τωρα μπορει να κυνηγαγεs και στο Αλσοs Παγκρατιου . Αυτη ειναι η καταντια .

Oρεινη Μεσηνια σημερα απογευματινο, βγηκε ο μεζες...
4 χτυπησα και πηρα τις 3,
την τεταρτη λογο του ιδιοτροπου και πυκνου εδαφους
τελικα δεν μπορεσα να την βρω.
Τουφεκιες κεραυνος με τα B&P EXTRA 35γρ. Νο 6.
Τσοκακι ANACODA MIDE RANGE.
Η Browning εδωσε ρεστα και παλι, οπως παντα.
Αυριο θεου θελοντος παλι για το βουνο.

View attachment 18004

View attachment 18005
Μπράβο πατρίδα. Έλα να δίνει πόνο η γενετειρα

Άλλη μια, που πέρασε μόνη της βολικά, στο σακούλι σήμερα.
3-4 κοπάδια από 15 μέχρι 150 πέρασαν λίγο πιο μακριά.
Στέφανε τα περισσότερα από τα κοπάδια που είδα σήμερα και μιλάμε για εκατοντάδες πουλιά το καθε κοπαδι, είχαν κατεύθυνση προς το χωριό σου αλλά ψηλομένα . Προφανώς δεν τα είδες ,η εσύ ήσουν αλλού.
Απλά για μπανιστήρι δηλαδή όχι τίποτα άλλο γιατί τα πουλιά είχανε δρόμο ήταν πάρα πολύ ψηλά.

σημερα σε κυνηγι ορτυκιου σηκωθηκανε μεσα απο ενα θεριζμενω καλαμποκι καμια 50αρια φασσεςςς αλα εκτως βολης πανω απο 60 70 μετραααα επισης και απο ενα ακωπο καλαμποκι μου βγηκε στα 50 μετρα ενα ΤΣΑΚΑΛΙ:oops:

σημερα σε κυνηγι ορτυκιου σηκωθηκανε μεσα απο ενα θεριζμενω καλαμποκι καμια 50αρια φασσεςςς αλα εκτως βολης πανω απο 60 70 μετραααα επισης και απο ενα ακωπο καλαμποκι μου βγηκε στα 50 μετρα ενα ΤΣΑΚΑΛΙ:oops:
Φαντάζομαι ταραχή θα σε έπιασε καιρος σένα και τον σκύλο

Status
Not open for further replies.
Back