Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτό ακριβώς

Βαγγελη εαν θελεις πες μας τις εντυπωσεις σου .....απο αυτο το φυσιγγιο....Τι συμπεριφορα εχει στον
κυνηγοτοπο ???
Στα ποσα μετρα ριχνεις....και με τι τσοκ φιλε ???
Πεταλωματα ειχες ???

Τα πουλιά τα ρίχνω από 15 έως 30μ.

Σε ευχαριστω για την απαντηση Βαγγελη!!!! Να εισαι παντα καλα....και καλα κυνηγια φιλε!!!! :)

ΥΓ, Εαν δεν το εχεις δοκιμασει σε σταθερο στοχο...στο ΘΕΜΑ -ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ στην
σελιδα 88....μπορεις να δεις την αποτυπωση σε στοχο!!!!

Σε ευχαριστω για την απαντηση Βαγγελη!!!! Να εισαι παντα καλα....και καλα κυνηγια φιλε!!!! :)

ΥΓ, Εαν δεν το εχεις δοκιμασει σε σταθερο στοχο...στο ΘΕΜΑ -ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ στην
σελιδα 88....μπορεις να δεις την αποτυπωση σε στοχο!!!!
Ευχαριστώ, αλλά το αποτύπωμα το βλέπω στα πουλιά και αν και ακριβά φυσίγγια αξίζουν τα λεφτά τους.

Ευχαριστώ, αλλά το αποτύπωμα το βλέπω στα πουλιά και αν και ακριβά φυσίγγια αξίζουν τα λεφτά τους.

ΟΚ . Βαγγελη...στο χωριο μου λενε....νοικουκυρ λουγαει ( ο νοικοκυρης ξερει ).....και εγω λεω....περι
ορεξεως κολοκυθοπιτα .....

Να ξεκαθαρίσω κάτι ούτε αντιπρόσωπος της Mary arm είμαι, ούτε διαφήμιση τα κάνω, απλά τα δοκιμάζω και εκθέτω τα δικά μου αποτελέσματα. Δεν προτρέπω και κανένα να τα αγοράσει αν νιώθει κάποιος ικανοποιημένος με αυτά που ρίχνει τότε ξέρει τι πρέπει να κάνει

241268151_986709758841488_3410888046919917760_n.jpg

Καλησπέρα σας και παλι ,
Το πρωί είχε έξοδο για τρυγόνια πολύ λίγα τα πουλία και κατάφερα ένα και μοναδικό που πέρασε εντός πεδίου.
Απογέυμα είπα να πάω σε κοντινό μέρος για καμία ώρα , βλέπω τρία τρυγόνια και παίρνω το ένα .
Ξάφνου ερχόνται δυο φάσσες και τις παίρνω και αυτές . Ωραίο απόγευμα .

Φυσίγγιά επειδή ξέμεινα πηρα ένα κουτι nova club 32 γρ Νο7.

Δεν ξέρω αλλά μου φαινόταν οτι ανοίγει κοντά αρκετά και αρκετο αίμα στα πουλιά και κάποια ζωντανά .
Ωστόσο την μια την πηρα γύρω στα 40 πλας μετρα στο φτερό που το έκανε κομμάτια και έμεινα με το στομα ανοιχτο

Να ξεκαθαρίσω κάτι ούτε αντιπρόσωπος της Mary arm είμαι, ούτε διαφήμιση τα κάνω, απλά τα δοκιμάζω και εκθέτω τα δικά μου αποτελέσματα. Δεν προτρέπω και κανένα να τα αγοράσει αν νιώθει κάποιος ικανοποιημένος με αυτά που ρίχνει τότε ξέρει τι πρέπει να κάνει
Καλά κάνεις.
Απλά αν οι αποστάσεις είναι αυτές που γράφεις 15-30μ, με σωστό σκάγι και τσοκ δύσκολα θα βρείς φυσίγγι που δεν θα σκοτώνει.
Τι έριχνες παλιότερα και δεν έπεφταν τα πουλιά ή έπεφταν ζωντανά ;

Status
Not open for further replies.
Back