Αυτό ακριβώς
Τα πουλιά τα ρίχνω από 15 έως 30μ.
Να μας πεις το μέρος.Τα πουλιά τα ρίχνω από 15 έως 30μ.
Τα πουλιά τα ρίχνω από 15 έως 30μ.
Από ανακρουση έχω μελάνια στον ώμο και στο μπράτσο.Βαγγελη , απο ανακρουση.....πως το βλεπεις το φυσιγγιο ???
Ευχαριστώ, αλλά το αποτύπωμα το βλέπω στα πουλιά και αν και ακριβά φυσίγγια αξίζουν τα λεφτά τους.Σε ευχαριστω για την απαντηση Βαγγελη!!!! Να εισαι παντα καλα....και καλα κυνηγια φιλε!!!!
ΥΓ, Εαν δεν το εχεις δοκιμασει σε σταθερο στοχο...στο ΘΕΜΑ -ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ στην
σελιδα 88....μπορεις να δεις την αποτυπωση σε στοχο!!!!
Ευχαριστώ, αλλά το αποτύπωμα το βλέπω στα πουλιά και αν και ακριβά φυσίγγια αξίζουν τα λεφτά τους.
Και ο άλεξ λέει καλά καλαμπόκια !ΟΚ . Βαγγελη...στο χωριο μου λενε....νοικουκυρ λουγαει ( ο νοικοκυρης ξερει ).....και εγω λεω....περι
ορεξεως κολοκυθοπιτα .....
Ένα άχρηστο φυσιγγιο που εγώ το έκανα εξαιρετικόΟΚ . Βαγγελη...στο χωριο μου λενε....νοικουκυρ λουγαει ( ο νοικοκυρης ξερει ).....και εγω λεω....περι
ορεξεως κολοκυθοπιτα .....
Ρε φίλε τις έχεις θερίσει, χαχαχα. Ωραίος!Κλάνω κλάνω και τις φασες παίρνω με τα άχρηστα volcano. Δύο ακόμα φασες χαμένες μέσα στα βάτα ελλείψει σκύλου κρίμα.
Αφήνω και φαΐ για τις αλεπούδεςΡε φίλε τις έχεις θερίσει, χαχαχα. Ωραίος!
Καλά κάνεις.Να ξεκαθαρίσω κάτι ούτε αντιπρόσωπος της Mary arm είμαι, ούτε διαφήμιση τα κάνω, απλά τα δοκιμάζω και εκθέτω τα δικά μου αποτελέσματα. Δεν προτρέπω και κανένα να τα αγοράσει αν νιώθει κάποιος ικανοποιημένος με αυτά που ρίχνει τότε ξέρει τι πρέπει να κάνει