Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Mπραβο βρε φωταρα.....Παρε το ''αιμα'' μας πισω φιλε!!!

Ηθελα να ηξερα.....με τον Θεο μιλησες...και στην εστειλε στα 25 μετρα ??? :)
Καλημέρα κ.Νικο της έταξα βόλτα με το αυτοκίνητο 50 χιλιομέτρων ,πάντως για φάσσα η απόσταση ήταν κοντινή συνήθως στον συγκεκριμένο τόπο οι τουφεκιές γίνονται πάνω από τα 30++ μέτρα.

Καλημέρα κ.Νικο της έταξα βόλτα με το αυτοκίνητο 50 χιλιομέτρων ,πάντως για φάσσα η απόσταση ήταν κοντινή συνήθως στον συγκεκριμένο τόπο οι τουφεκιές γίνονται πάνω από τα 30++ μέτρα.

Να εισαι παντα καλα....να ''ταζεις'' και να κοβεις χιλιομετρα.....Με την Παναγιά δίπλα σου!!!!
Καλη συνεχεια Φωτη μου!!!!! :)

Καλησπέρα κύριοι μια ακόμη απογευματινή βόλτα έλαβε τέλος στα τρυγόνια χωρίς αποτέλεσμα,είδα εκτός βολής 4 από τα ταχύτατα αυτά πουλιά Εκεί που άρχισα να απογοητεύομαι σκάει από αριστερά μου μια φάσσα και με μια ωραία τουφεκιά την κάνω δική μου.Αποσταση και πάλι γύρω στα 25 μέτρα τσοκ ic φυσίγγι j&b light ν. 8 όχι τίποτα άλλο να μην λέει και ο φίλος ο Κώστας ότι δεν τα προτιμώ

Καλησπέρα κύριοι μια ακόμη απογευματινή βόλτα έλαβε τέλος στα τρυγόνια χωρίς αποτέλεσμα,είδα εκτός βολής 4 από τα ταχύτατα αυτά πουλιά Εκεί που άρχισα να απογοητεύομαι σκάει από αριστερά μου μια φάσσα και με μια ωραία τουφεκιά την κάνω δική μου.Αποσταση και πάλι γύρω στα 25 μέτρα τσοκ ic φυσίγγι j&b light ν. 8 όχι τίποτα άλλο να μην λέει και ο φίλος ο Κώστας ότι δεν τα προτιμώ
Μαχαίρια μεγάλη,πριν λίγους μήνες το έδωσα σε φίλο...

Καθαρό το πουλί βλέπω....πένα κ το οπλάκι σου....μπράβο ρε Φωτάρα...;)

Γιάννη βάλε και λίγη σάλτσα, μην την πετάς ξερή στα μούτρα μας !!! .sarcastic.
Θα σου πω ότι θέλεις! Απλά δεν ξέρω να βάζω κείμενο κάτω από την φωτό! Είμαι Καστοριά! Βρήκαμε κάτι πουλάκια με δύο φιλαράκια κ η φωτό είναι αποτέλεσμα τις σημερινής ημέρας! Εγώ πήρα 5 κ έχασα κ δύο σκοτωμενες! Απλά το χάρηκα γιατί κάναμε τρεις φίλοι σχεδόν τα ίδια κ δεν έμεινε κανείς παραπονεμενος! Αύριο αναχώρηση για ορτύκια στην Φλώρινα!

Θα σου πω ότι θέλεις! Απλά δεν ξέρω να βάζω κείμενο κάτω από την φωτό! Είμαι Καστοριά! Βρήκαμε κάτι πουλάκια με δύο φιλαράκια κ η φωτό είναι αποτέλεσμα τις σημερινής ημέρας! Εγώ πήρα 5 κ έχασα κ δύο σκοτωμενες! Απλά το χάρηκα γιατί κάναμε τρεις φίλοι σχεδόν τα ίδια κ δεν έμεινε κανείς παραπονεμενος! Αύριο αναχώρηση για ορτύκια στην Φλώρινα!
Με benelli .big smile.

MΠΡΑΒΟ σε σενα και την παρεα σου Γιανναρε!!!! Παρτε το ''αιμα'' μου πισω.....φιλε !!!! :)

Οπως πηγα....ετσι γυρισα....Βρε τι κακο ειναι αυτο!!!!
Αν συνεχιστει αυτη η κατασταση....μαλλον θα το γυρισω στο ψαρεμα μεχρι τον οκτωβρη!!!!:D

εικόνα_Viber_2021-09-16_08-40-46-211.jpgεικόνα_Viber_2021-09-16_08-40-57-053.jpg

MΠΡΑΒΟ σε σενα και την παρεα σου Γιανναρε!!!! Παρτε το ''αιμα'' μου πισω.....φιλε !!!! :)

Αν συνεχιστει αυτη η κατασταση....μαλλον θα το γυρισω στο ψαρεμα μεχρι τον οκτωβρη!!!!:D

View attachment 32540View attachment 32541
Kαί καλλιτεχνική φωτογραφία επίσης κ.Νίκο δέν είναι άσχημη ιδέα .
Τόχεις .

View attachment 32540View attachment 32541
Κυρ Νικο
Εκεινο το αμπελακι με της δομες μην βιαζεσαι να το εγκαταλειψεις
Πρωτον τετοια εποχη πολυ πιθανον κρατα λαγουδακια- ελεξε το οταν ειναι η μερα τους
Και δευτερον
Τα πρωτα τσιν θα τα ακουσεις σε δυο βδομαδουλες και εκεινο το μερος

Πς. Δεν βλεπω σταφυλακι καθολου πανω στις κουζουπες!
να περνεις κολατσιο απο το σπιτι δεν συμφερεις για τα θηραματα .big smile.

Status
Not open for further replies.
Back