Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αποχή από τις μπεκατσες πεντε μερες, για αποθεραπεία, αλλά κ παρακολοθηση των γαλαζιων. Τρεις μερες, μας καψαν τον εγκέφαλο , με αυτά που μας έκαναν... Σήμερα όμως καναν το μεγάλο τους λάθος.... Επέλεξαν σημείο που ειχαμε προβλεψει , με πολυ αέρα, πολλα πουλια.... και πολυ τουφεκιδι.
Μπράβο Δημήτρη φαντάζομαι το ευχαριστηθηκατε.. Βάλε καμιά φοτο να καμαρώσουμε την ομάδα. Γεωγραφικά β. Ελλάδα κυνηγάς? Γιατί εμείς εδώ στα κεντρικά ψάχνουμε να βρούμε βελανι κάτι δεν έχει φέτος

Β Ελλάδα... Φωτο πλεον με θηράματα δεν ανεβάζω γιατί υπήρξαν κάποιες παρεξηγήσεις.
Βάλε ρε εργαλείο καμία φωτό κ μου έχουν ρίξει τσαπου αλλιωτικη φέτος... Όταν τις πετύχω όπως πρέπει θα κατέβω από το βουνό όταν νυχτώσει... Λίγα τα πουλιά κ πολύ το φαγητό εδώ, σκορπίζουν...

Ξ
κατι αξιολογο αυτην την στιγμη εδω στα μερη μου δεν εχει. αλλα απο βδομαδα τα γεγονοτα θα αλλαξουν.
πριν λιγες εβδομαδες ειχε πουλια τα οποια την κοπανησαν, αλλα θα ξαναρθουν ζηκο...
Που σαι συ ρε παιδί; .big smile.

Βάλε ρε εργαλείο καμία φωτό κ μου έχουν ρίξει τσαπου αλλιωτικη φέτος... Όταν τις πετύχω όπως πρέπει θα κατέβω από το βουνό όταν νυχτώσει... Λίγα τα πουλιά κ πολύ το φαγητό εδώ, σκορπίζουν...
Τι μου θύμησες τωρα ...
Πανε πανω απο 10 τουλάχιστον χρόνια . Δεκέμβρης και να ρίχνει μία χιονόνερο . Απόγευμα κι έχει αρχίσει να σκοτεινιάζει . Ενα κοπάδι γύρω στα 30 με 40 πουλιά έχουν κλαρώσει σε μια αριαά στην απεναντι πλαγια. Απο κει περνουσε και το μονοπάτι μέχρι να φτάσω στο αυτοκίνητο .
Οταν λοιπον έφτασα από κάτω τους και αφού είχε σχεδόν σκοτεινιάσει , από τα νεύρα μου άρχισα να κλωτσάω τον τον κορμό και από πάνω να ακούω τα φτερά τους να τα τινάζουν και να ανακατεύονται. :mad:

Τι μου θύμησες τωρα ...
Πανε πανω απο 10 τουλάχιστον χρόνια . Δεκέμβρης και να ρίχνει μία χιονόνερο . Απόγευμα κι έχει αρχίσει να σκοτεινιάζει . Ενα κοπάδι γύρω στα 30 με 40 πουλιά έχουν κλαρώσει σε μια αριαά στην απεναντι πλαγια. Απο κει περνουσε και το μονοπάτι μέχρι να φτάσω στο αυτοκίνητο .
Οταν λοιπον έφτασα από κάτω τους και αφού είχε σχεδόν σκοτεινιάσει , από τα νεύρα μου άρχισα να κλωτσάω τον τον κορμό και από πάνω να ακούω τα φτερά τους να τα τινάζουν και να ανακατεύονται. :mad:
φανταζωμε τη κουτσουλια εφαγες απο κατωωωω .yel.
.sarcastic.

Ολοημερο σημερα με ενα φιλο μετα απο παρα πολυ καιρο και χωρις πολυ ορεξη, το πρωινο ηταν μια μεγαλη φολα αλλα το απογευμα επαιξαν λιγα πουλια και ριξαμε τις τουφεκιες μας.
Αφου δεν εφυγα αδειος χαλαλι η ταλαιπωρια και η ορθοστασια ολη μερα, γιατι δεν εχω αποφασισει ακομα τοσα χρονια να παρω ενα ρημαδιασμενο σκαμνακι να καθομαι σαν ανθρωπος.
Κικς πανω και τα ψηλα ερχονται χαμηλα...
20211128_160127.jpg

Ολοημερο σημερα με ενα φιλο μετα απο παρα πολυ καιρο και χωρις πολυ ορεξη, το πρωινο ηταν μια μεγαλη φολα αλλα το απογευμα επαιξαν λιγα πουλια και ριξαμε τις τουφεκιες μας.
Αφου δεν εφυγα αδειος χαλαλι η ταλαιπωρια και η ορθοστασια ολη μερα, γιατι δεν εχω αποφασισει ακομα τοσα χρονια να παρω ενα ρημαδιασμενο σκαμνακι να καθομαι σαν ανθρωπος.
View attachment 36718
Στο κλαρί ντουφεκισμενες μου φαίνονται!! Όχι πως έχει σημασία η ότι μειώνει την προσπάθειά σου. Κάθε άλλο!!
Μπράβο φιλε

View attachment 36718
Mπράβο Άλεξ.

Άσχετο: Γιατί η πάπια είναι πιο σκούρα από το κοντάκι ;

View attachment 36718
Μπράβο ρε φίλε!!!!!!
Άλλοι δεν μπορούν χωρίς σκαμνακι και χωρίς να είναι θέμα κούρασης.
Κρύβεις καλύτερα την μορφή σου καθιστός.

Στο κλαρί ντουφεκισμενες μου φαίνονται!! Όχι πως έχει σημασία η ότι μειώνει την προσπάθειά σου. Κάθε άλλο!!
Μπράβο φιλε
Αυτο το συμπερασμα πως το εβγαλες?...
Στο κλαρι δεν τουφεκαω φασσες γιατι το θεωρω μεγαλη μαλακια...επισης δεν το θεωρω κυνηγι το στεκουμενο θηραμα.
Επισης το συμπερασμα που εβγαλες με προσβαλει, αν κυνηγουσαμε μια φορα μαζι θα εβλεπες αν τις τουφεκαω στο κλαρι η στο συννεφο...

Mπράβο Άλεξ.

Άσχετο: Γιατί η πάπια είναι πιο σκούρα από το κοντάκι ;
Ετσι για την αλητεια...
Μπράβο ρε φίλε!!!!!!
Άλλοι δεν μπορούν χωρίς σκαμνακι και χωρίς να είναι θέμα κούρασης.
Κρύβεις καλύτερα την μορφή σου καθιστός.
Οντως κρυβεσαι καλυτερα αλλα ειναι και θεμα κουρασης, γιατι αν καθεσαι τοσες ωρες ορθιος δεν ειναι οτι καλυτερο

Status
Not open for further replies.
Back