Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πάντως Αλεξ αν ποτέ (που δεν το νομίζω) θέλεις να πουλήσεις τον φασσοφονια που έχεις ρίξε μου ένα μήνυμα.
Δεν πρέπει να φύγει αυτό το τουφέκι από την "οικογένεια".
Τον εχω προλάβει εγώ φίλε ... :)
Το χρησιμοποιω και σαν αλτηρα λογω βαρους να γυμναζομαι στο κυνηγι, αλλιως θα την πουλουσα την σωληνα... .yel.

Ολοημερο σημερα με ενα φιλο μετα απο παρα πολυ καιρο και χωρις πολυ ορεξη, το πρωινο ηταν μια μεγαλη φολα αλλα το απογευμα επαιξαν λιγα πουλια και ριξαμε τις τουφεκιες μας.
Αφου δεν εφυγα αδειος χαλαλι η ταλαιπωρια και η ορθοστασια ολη μερα, γιατι δεν εχω αποφασισει ακομα τοσα χρονια να παρω ενα ρημαδιασμενο σκαμνακι να καθομαι σαν ανθρωπος.
Κικς πανω και τα ψηλα ερχονται χαμηλα...
View attachment 36718
Μπράβο Άλεξ για το αποτέλεσμα και την υπομονή σας ! Εγώ το Σάββατο δεν άντεξα να κάτσω για απογευματινό αφου δεν είχε σχεδόν τίποτα το πρωί. Ο καιρός (νοτιάς-ζέστη) έχει διώξει τα πουλιά. Αντε να βάλει κανα κρύο προσεχώς μήπως αλλάξει κάτι....

Ολοημερο σημερα με ενα φιλο μετα απο παρα πολυ καιρο και χωρις πολυ ορεξη, το πρωινο ηταν μια μεγαλη φολα αλλα το απογευμα επαιξαν λιγα πουλια και ριξαμε τις τουφεκιες μας.
Αφου δεν εφυγα αδειος χαλαλι η ταλαιπωρια και η ορθοστασια ολη μερα, γιατι δεν εχω αποφασισει ακομα τοσα χρονια να παρω ενα ρημαδιασμενο σκαμνακι να καθομαι σαν ανθρωπος.
View attachment 36718
Ριξε φαρμακο Αλεξ βαρα αλυπιτα

Καλησπέρα. Χθες ήμουν καρτέρι και κάποια στιγμή σκάνε καμιά 200αρια φάσες έπαιζαν στον αέρα γιατί είχε αέρα εκεί που ήμουν και ξάφνου βουτάνε στην άλλη άκρη από εκεί που ήμουν γύρω στα 260μ. Τί έπρεπε να κάνω; Εγώ δεν έκανα τίποτα περιμένοντας μήπως έρθουν κοντά μου.

Καλησπέρα. Χθες ήμουν καρτέρι και κάποια στιγμή σκάνε καμιά 200αρια φάσες έπαιζαν στον αέρα γιατί είχε αέρα εκεί που ήμουν και ξάφνου βουτάνε στην άλλη άκρη από εκεί που ήμουν γύρω στα 260μ. Τί έπρεπε να κάνω; Εγώ δεν έκανα τίποτα περιμένοντας μήπως έρθουν κοντά μου.
Καλά έκανες
Υπομονή μέχρι να έρθουν όπως πρέπει να τις κάψεις χωρίς λόγο δεν λέει τίποτα

Άκου τι θα κανεις πας αύριο εκεί που βουτησαν μισή ώρα πριν και περιμένεις κρυμμένος. Αυτές περίπου την ίδια ώρα θα βουτησουν εκεί που ήσουν την προηγούμενη φορά.

Της γαμωσταυριζεις και φεύγεις !.sarcastic.

Χωρίς πλάκα εκεί όλη μέρα κάπου θα βρεθείτε

View attachment 36718
Μπράβο ρε αλάνι. Καλά τους έκανες... Και τα ταίρια τους. Αν δεν κάνει πάντως κάποιο ψυχρό γύρισμα/ανακάτεμα ο καιρός να σπρώξει πουλιά προς τα κάτω από τα βόρεια δεν βλέπω προκοπή.

Μπράβο ρε αλάνι. Καλά τους έκανες... Και τα ταίρια τους. Αν δεν κάνει πάντως κάποιο ψυχρό γύρισμα/ανακάτεμα ο καιρός να σπρώξει πουλιά προς τα κάτω από τα βόρεια δεν βλέπω προκοπή.
Εδω τα βελανια αρχισανε φυτρα μετα τις βροχες το λατρεβουν οι φασσες οποτε και δε το αφηνουν ευκολα να ξερεις δε πα να ειναι παγωμενο κατω θα περιμενουν να λιωσει ο παγως να φανε

Εδω τα βελανια αρχισανε φυτρα μετα τις βροχες το λατρεβουν οι φασσες οποτε και δε το αφηνουν ευκολα να ξερεις δε πα να ειναι παγωμενο κατω θα περιμενουν να λιωσει ο παγως να φανε
Ξέρουν τι κάνουν αυτές. Για αυτό μας εκπλήσσουν συνεχώς και δεν σταματάμε να τις αναζητούμε..

Ολοημερο σημερα επειδη ηρθε ενας φιλος απο αρκετα μακρια αλλα τα πουλια λιγα, τις τουφεκιες μας τις ριξαμε εστω και λιγες πηραμε 6 πουλια αλλα ειναι πολυ δυσκολο το μερος και φυγαμε με τρεις στο κλαρι...

Τσοκ οπως παντα το Κικς και φυσιγγια Ρουμελ mb36 no5, psb1 34 nο6 συν ενα percorso no5, την μια δεν πηγα καν να τη βρω γιατι ηταν πολυ δυσκολο το μερος και η ωρα περιεργη για να περασουν τα πουλια, την αλλη πηγα να τη βρω γιατι θεωρησα προσβασιμο το σημειο αλλα μονο τα γουρουνια μπαινουν εκει μεσα.
Βγηκα ενα χαλι μαυρο απο κει μεσα χωρις να την βρω αλλα κι αυτα στο προγραμμα ειναι.
20211204_172151.jpg

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back