Οι δυο ειναι με αγκιστρι...και οι αλλες δυο με ξοβεργες...Στο κλαρί ντουφεκισμενες μου φαίνονται!! Όχι πως έχει σημασία η ότι μειώνει την προσπάθειά σου. Κάθε άλλο!!
Μπράβο φιλε
Οι δυο ειναι με αγκιστρι...και οι αλλες δυο με ξοβεργες...Στο κλαρί ντουφεκισμενες μου φαίνονται!! Όχι πως έχει σημασία η ότι μειώνει την προσπάθειά σου. Κάθε άλλο!!
Μπράβο φιλε
Τι δόλωμα χρησιμοποιείς..... σκουλήκι νο5Οι δυο ειναι με αγκιστρι...και οι αλλες δυο με ξοβεργες...
Ναι βαρυ ομως, 35 και 36γρΤι δόλωμα χρησιμοποιείς..... σκουλήκι νο5![]()
Τον εχω προλάβει εγώ φίλε ...Πάντως Αλεξ αν ποτέ (που δεν το νομίζω) θέλεις να πουλήσεις τον φασσοφονια που έχεις ρίξε μου ένα μήνυμα.
Δεν πρέπει να φύγει αυτό το τουφέκι από την "οικογένεια".
Πάντως Αλεξ αν ποτέ (που δεν το νομίζω) θέλεις να πουλήσεις τον φασσοφονια που έχεις ρίξε μου ένα μήνυμα.
Δεν πρέπει να φύγει αυτό το τουφέκι από την "οικογένεια".
Το χρησιμοποιω και σαν αλτηρα λογω βαρους να γυμναζομαι στο κυνηγι, αλλιως θα την πουλουσα την σωληνα...Τον εχω προλάβει εγώ φίλε ...![]()
Συγνώμη δεν ήξεραΤον εχω προλάβει εγώ φίλε ...![]()
Σιγά μην το πουλήσει ...Συγνώμη δεν ήξερα
Μπράβο Άλεξ για το αποτέλεσμα και την υπομονή σας ! Εγώ το Σάββατο δεν άντεξα να κάτσω για απογευματινό αφου δεν είχε σχεδόν τίποτα το πρωί. Ο καιρός (νοτιάς-ζέστη) έχει διώξει τα πουλιά. Αντε να βάλει κανα κρύο προσεχώς μήπως αλλάξει κάτι....Ολοημερο σημερα με ενα φιλο μετα απο παρα πολυ καιρο και χωρις πολυ ορεξη, το πρωινο ηταν μια μεγαλη φολα αλλα το απογευμα επαιξαν λιγα πουλια και ριξαμε τις τουφεκιες μας.
Αφου δεν εφυγα αδειος χαλαλι η ταλαιπωρια και η ορθοστασια ολη μερα, γιατι δεν εχω αποφασισει ακομα τοσα χρονια να παρω ενα ρημαδιασμενο σκαμνακι να καθομαι σαν ανθρωπος.
Κικς πανω και τα ψηλα ερχονται χαμηλα...
View attachment 36718
Το χρησιμοποιω και σαν αλτηρα λογω βαρους να γυμναζομαι στο κυνηγι, αλλιως θα την πουλουσα την σωληνα...![]()
3700 αν θυμαμαι καλαΠόσο ζυγίζει Άλεξ; Να τη χαίρεσαι πάντως...! Όμορφη είναι...!
Ριξε φαρμακο Αλεξ βαρα αλυπιταΟλοημερο σημερα με ενα φιλο μετα απο παρα πολυ καιρο και χωρις πολυ ορεξη, το πρωινο ηταν μια μεγαλη φολα αλλα το απογευμα επαιξαν λιγα πουλια και ριξαμε τις τουφεκιες μας.
Αφου δεν εφυγα αδειος χαλαλι η ταλαιπωρια και η ορθοστασια ολη μερα, γιατι δεν εχω αποφασισει ακομα τοσα χρονια να παρω ενα ρημαδιασμενο σκαμνακι να καθομαι σαν ανθρωπος.
View attachment 36718
Καλά έκανεςΚαλησπέρα. Χθες ήμουν καρτέρι και κάποια στιγμή σκάνε καμιά 200αρια φάσες έπαιζαν στον αέρα γιατί είχε αέρα εκεί που ήμουν και ξάφνου βουτάνε στην άλλη άκρη από εκεί που ήμουν γύρω στα 260μ. Τί έπρεπε να κάνω; Εγώ δεν έκανα τίποτα περιμένοντας μήπως έρθουν κοντά μου.
Άκου τι θα κανεις πας αύριο εκεί που βουτησαν μισή ώρα πριν και περιμένεις κρυμμένος. Αυτές περίπου την ίδια ώρα θα βουτησουν εκεί που ήσουν την προηγούμενη φορά.Καλησπέρα. Χθες ήμουν καρτέρι και κάποια στιγμή σκάνε καμιά 200αρια φάσες έπαιζαν στον αέρα γιατί είχε αέρα εκεί που ήμουν και ξάφνου βουτάνε στην άλλη άκρη από εκεί που ήμουν γύρω στα 260μ. Τί έπρεπε να κάνω; Εγώ δεν έκανα τίποτα περιμένοντας μήπως έρθουν κοντά μου.
Μπράβο ρε αλάνι. Καλά τους έκανες... Και τα ταίρια τους. Αν δεν κάνει πάντως κάποιο ψυχρό γύρισμα/ανακάτεμα ο καιρός να σπρώξει πουλιά προς τα κάτω από τα βόρεια δεν βλέπω προκοπή.Ολοημερο σημερα με ενα φιλο μετα απο παρα πολυ καιρο και χωρις πολυ ορεξη, το πρωινο ηταν μια μεγαλη φολα αλλα το απογευμα επαιξαν λιγα πουλια και ριξαμε τις τουφεκιες μας.
View attachment 36718
Εδω τα βελανια αρχισανε φυτρα μετα τις βροχες το λατρεβουν οι φασσες οποτε και δε το αφηνουν ευκολα να ξερεις δε πα να ειναι παγωμενο κατω θα περιμενουν να λιωσει ο παγως να φανεΜπράβο ρε αλάνι. Καλά τους έκανες... Και τα ταίρια τους. Αν δεν κάνει πάντως κάποιο ψυχρό γύρισμα/ανακάτεμα ο καιρός να σπρώξει πουλιά προς τα κάτω από τα βόρεια δεν βλέπω προκοπή.
Ξέρουν τι κάνουν αυτές. Για αυτό μας εκπλήσσουν συνεχώς και δεν σταματάμε να τις αναζητούμε..Εδω τα βελανια αρχισανε φυτρα μετα τις βροχες το λατρεβουν οι φασσες οποτε και δε το αφηνουν ευκολα να ξερεις δε πα να ειναι παγωμενο κατω θα περιμενουν να λιωσει ο παγως να φανε