Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θυμάμαι πως έχεις δυο τέτοια όπλα κ ότι σου αρέσει αυτός ο τυπος οπλου...
Πολύ σωστά θυμάσαι Τάσο. Πράγματι έχω ένα robust 222, ένα Sauer&Sohn και πρόσφατα προστέθηκε και ένα Manufrance Ideal. Εύχομαι σύντομα να αρχίσω να τα αξιοποιώ στο κυνήγι γιατί είναι πραγματικά πανέμορφα!

Ένα ωραίο πρωινό με το φιλαράκι "Ηγείται του κύνου" σήμερα. Με θερμοκρασία στους - 13 και αίσθηση κράτα με να σε κρατώ. Εδώ να δεις κλασιμο, τα φυσίγγια. Το μάτι χόρτασε θέαμα. Αλλά και η πουλιάστρα δεν έμεινε έτσι

Μπράβο σας παλικάρια
Και για τις καρφώσεις αλλα κυρίως για την αντοχή και την υπομονή σας σε τέτοιες χαμηλές θερμοκρασίες.
Άγγελε , πως δεν σε πηρέ χαμπάρι ο Αλέξανδρος (Alex 37) με τις "ΚΑΡΦΩΣΕΙΣ"...σανίδια θα σου έστελνε!!! .sarcastic.

(αστειεύομαι ε;)

γυρνα ρε τολι λιγο το κουτακι να δω τα φυσιγκιααα κρυφα τα εχηςςς;;; ωραιως φιλαρακιιιι λιγα και καλαααα;)
Εγω στα τεσερα να φυγω πηγα αλλα στο δρομο ερχοτανε πανω μου φιλε ωραιες μακρυνες τουφεκιες αλλ τα αγγαθια ρε φιλε δε παλεβοντεIMG_20211223_134824.jpg

Τουφεκατε γιατι χανομαστε...μια βολτα απογευμα σημερα αλλα πολυ λιγα τα πουλια, δυο τουφεκιες σε δυο φασσες και αλλες δυο στις κουρουνες, η αλλη κουρουνα ντρεποταν να βγει φωτο...
View attachment 38285View attachment 38287
Αμα με δεις καρτερι πως τρελενομε για κουρουνες παραταω τις φασσες πραγματικα

Status
Not open for further replies.
Back