Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Συνονοματε ειμαι γαμπρός εκεί οπότε τα μέρη δε τα ξερω σχεδόν καθόλου.. Σιγά σιγά όμως με πολλη υπομονή και όρεξη που έχω τα ξετρυπωνω..
Υπομονη ορεξη και μη ξεχναμε τα εξοδα αχαχαχα δεν ειναι και λιγα

Λιγα ακομα επρεπε να εχω αλλα μαθενα το squelch με το φιλο @Thalis αχαχαχαχα και δε προλαβαινα
Χαμήλωσέ το τέρμα.
Τα κινεζάκια μπορεί να κάνουν παράσιτα όμως σε ανύποπτες στιγμές.

Η πιο χρήσιμη επιλογή είναι το Reset All σε όλους τους ασυρμάτους :)

Χαμήλωσέ το τέρμα.
Τα κινεζάκια μπορεί να κάνουν παράσιτα όμως σε ανύποπτες στιγμές.

Η πιο χρήσιμη επιλογή είναι το Reset All σε όλους τους ασυρμάτους :)
Καλο αυτο αλλα νομιζω μονο για ανιδεους σαν εμενα αχαχα

Τώρα μίλαγα με φίλο που είναι στη Βουλγαρία και μου έλεγε ότι εχθές και σήμερα άρχισαν να παίζουν τα πουλιά καθώς ο καιρός σφίγγει , κοπάδια των 200 πουλιών και πάνω
Εκεί τα χωράφια των καλαμποκιων είναι τεράστια και κανείς δεν τα κυνηγάει άρα για πιο λόγο να κατέβουν πιο νότια εάν δεν έρθει κανονικός χειμώνας , εδώ άνοιξαν οι αμυγδαλιές , τι να λέμε τώρα

Τα πουλιά που μπήκαν φέτος είναι πολλα.. Οχι παντου βεβαια... Δεν μιλάμε για 200αρια κοπάδια αλλά για 2000αρα...με μετακινήσεις βρέθηκαν σε διάφορους τοπους... Τώρα αν κάποιοι δεν τα βρήκαν, δεν τα είδαν, ή πήραν μια ,δυο , φασσες.... δεν σημαίνει ότι η χρόνια δεν είναι εξαιρετική... Το ότι δεν παιζουν κ φωτο παλι δεν σημαίνει κάτι....

Τα πουλιά που μπήκαν φέτος είναι πολλα.. Οχι παντου βεβαια... Δεν μιλάμε για 200αρια κοπάδια αλλά για 2000αρα...με μετακινήσεις βρέθηκαν σε διάφορους τοπους... Τώρα αν κάποιοι δεν τα βρήκαν, δεν τα είδαν, ή πήραν μια ,δυο , φασσες.... δεν σημαίνει ότι η χρόνια δεν είναι εξαιρετική... Το ότι δεν παιζουν κ φωτο παλι δεν σημαίνει κάτι....
Αυτα ολα Δημητρη ειναι πανω σε εσας...κεντρικα παιζει μεγαλη φολα, ελπιζω αν κανει καιρο να παιξουμε λιγο μπαλιτσα κι εμεις.

Συμφωνώ απόλυτα με τον Δημήτρη, τουλάχιστον για την εκεί περιοχή. Έχουν πιάσει πολλά πουλιά και όσοι ξέρουν τα μέρη με ψάξιμο κάνουν δουλειά. Το πολύ βελάνι που έχει φέτος κράτησε τα πουλιά που μπήκαν, αλλά γιατί έχει παντού τροφή θέλει συνέχεια ψάξιμο αφού μετακινούνται.

Συμφωνώ απόλυτα με τον Δημήτρη, τουλάχιστον για την εκεί περιοχή. Έχουν πιάσει πολλά πουλιά και όσοι ξέρουν τα μέρη με ψάξιμο κάνουν δουλειά. Το πολύ βελάνι που έχει φέτος κράτησε τα πουλιά που μπήκαν, αλλά γιατί έχει παντού τροφή θέλει συνέχεια ψάξιμο αφού μετακινούνται.
Αστο μια εβδομαδα να ψαχνεις και να παρακολουθεις πρεπει για να κανεις δουλιτσα και θελει και καιρο

Σίγουρα οι συγκινήσεις που χαρίζει αυτό το θήραμα είναι δυνατές, ακόμα και αν μόνον το παρατηρεί κανείς και αναμένει καρτερικά να έρθει σε απόσταση βολής. Αν και είχα ρολόι που δείχνει τους καρδιακούς παλμούς, δεν τόλμησα να τους μετρήσω όταν έβλεπα είτε τα μικρά κοπαδάκια είτε και μία μία να κάνουν κύκλους στο πρωινό ξεκούρνιασμα για να δουν πού θα κάτσουν. Είναι οι στιγμές που ενώ ξεμακραίνουν, μετά κάνουν κύκλους και γυρίζουν, που σου κόβεται η ανάσα και προσπαθείς να μείνεις στήλη άλατος!

Δεν ξέρω αν πιο πιο έντονο αποτύπωμα θα μου άφηναν μόνον αυτές η μαγικές εικόνες ή η αξέχαστη τραβέρσα skeet που έκανα αλλά σίγουρα ο συνδυασμός αυτών των δύο ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο ένα απίστευτο ΣΚ! Επισκεφτήκαμε μία καινούργια ρεματιά και ψάχναμε πώς να στηθούμε, οπότε δεν είχαμε και την καλύτερη κάλυψη, με τα πουλιά να έρχονται από όλες τις κατευθύνσεις. Μετά βρήκαμε τα πατήματά μας αλλά είχε σχεδόν νυχτώσει. Θα μπορούσαμε 3-4 πουλιά ακόμα να έχουμε κάνει αλλά δεν πειράζει καθόλου. Την υγεία μας να έχουμε και οι φάσσες είναι μπροστά μας, όπως δείχνουν και οι καιρικές συνθήκες.
1641803421252.jpg1641803421234.jpg1641803421271.jpg1641803391553.jpg

Status
Not open for further replies.
Back