Φάτε Μάτια Ψάρια!

Καλημέρα, Νικολαε συγνώμη αν σε ταράξει αυτο που θα πω, αλλά και η βασιλισα κλανει. Δεν γνωρίζω τους κυρίους που αναφέρεις ,ούτε έχω κάποια προκατάληψη απέναντι τους. Έχω δυστυχώς μια έμφυτη αποστροφή στην δουλοπρεπεια και<< στο πίστευε και μη ερευνα >>, και το χειρότερο πείθομαι μόνο αν κάτι το υπαγορεύει η λογική και όχι η υπογραφή που έχει. Συγκεκριμένα, α) το τι θα συλλέξει ο καθένας, αφορά τον ίδιο ,είναι σαν να σου πω τι λουλούδια πρέπει να έχει η αυλή σου. β) Στα όπλα που αναφέρει ο Κυπριδημος ,το μόνο που ίσως έκανε με τα χέρια του ο Παπατσαρούχας είναι ένας έλεγχος των εφαρμογών και πιθανόν βαφή των κανων, βάσης, και πέρασμα με λινελαιο των ξύλων.Πριν δύο μήνες μου έσπασε η πάνω βελόνα στο αλληλεπίθετο μου,και έφτιαξα μια από ένα απλό καρφί με λίμα και τροχακι ,αυτή η κατασκευή χωρίς τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία (παιδαριωδης για έναν μηχανουργο),για κάποιον που έχει μια μικρή εξοικείωση με μηχανουργικες κατασκευές είναι πιο απαιτητικη από την <<κατασκευή όπλων >> που περιγράφεις. γ) Η απόδοση τίτλων και ευσημων σε οποιονδήποτε, από μόνη της δεν αποτελεί εγγύηση αξίας,(αν ήταν έτσι θυμάμαι έναν πρόεδρο της σοσιαλιστική διεθνούς που ......). Τέλος πάντων άκου και ένα τελευταίο. Στο πιο θεμελιώδες ερώτημα για την βλητική, πότε, σε πιο σημείο, και γιατί εμφανίζεται η Pmax, οι μεγάλοι βλητικοι του παρελθόντος δεν απάντησαν. Τα <<ιερά τέρατα >> του σημερα ο Tom Roster ,Gianluca Garollini ,Paci και άλλοι που συστοιχιζονται πίσω τους, υποστηρίζουν πως συμβαίνει όταν μετά την έκρηξη του καψυλιου ,αρχή καύσης της πυριτιδας, έχει συμπιεστει το αμορτισέρ του βύσματος και η στήλη των σκαγιων έχει μόλις προωθηθεί 1 με 2 χιλιοστά. Ένας τσοπάνος (σαν δεν ντρέπεται),τους αμφισβήτησε δημόσια και μάλιστα εξέφρασε δική του εκδοχή- θεωρία προκαλώντας τους να την επιβεβαιωσουν ή να την καταρρίψουν με εργαστηριακά πειράματα, μια και έχουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό . Όλη αυτή η συζήτηση είναι καταγεγραμενη σε ένα ιταλικό φόρουμ, ο χρόνος θα δείξει ποια ειναι η αλήθεια, ακόμα περιμένω απάντηση τους.

Το big problem - ειδικά στην Ελλάδα της διαχρονικής διχόνοιας και του διαχρονικού ατομικισμού/"ξερολικισμού" - είναι ότι δεν έχουμε μάθει να (υπ)ακούμε τους ειδήμονες σε διάφορα θέματα (ακόμη και στα πολύ σοβαρά) της ζωής μας και της κοινωνίας μας...!

Έχουμε και διατηρούμε (αυτό είναι ακόμη χειρότερο) μία στάση εγωιστική και στάση "ξερόλα" απέναντι σε όλους και όλα...!

Για εμένα, αυτή δεν είναι η ώριμη και συνετή/σώφρων στάση ζωής...!

Απεναντίας, το συνετό είναι να μάθουμε ν' ακούμε τους ειδικούς και ειδήμονες και να μην το παίζουμε αρνητές, αμφισβητίες και ξερόλες των πάντων...!

Τρανό - και τραγικότατο συνάμα - παράδειγμα αυτού που γράφω είναι και η τωρινή, επίμονη, άλογη, εγωιστική, ανόητη στο κάτω-κάτω και παντελώς αδικαιολόγητη στάση μερικών-μερικών να μην θέλουν να εμβολιασθούν, συντελώντας άμεσα στην πρόκληση εκατόμβων θυμάτων από τον καταραμένο Covid-19...!

Δυστυχέστατα, δεν βλέπω να βάζουμε μυαλό ως λαός και ως μονάδες ποτέ...!!! Πολύ κρίμα!!!

Υ.Γ.: Παρακαλώ πολύ, να συνεχίσουμε στην ενότητά μου ταύτη όχι με άλλα άσχετα και κουτοπόνηρα μηνύματα σαν κι αυτά που προηγήθηκαν, αλλά να συνεχίσουμε να ποστάρουμε σχόλια και πράγματα άμεσα σχετιζόμενα με το αντικείμενο της ενότητας, τουτέστιν μηνύματα σχετικά με (καλά) όπλα...
Έχετε κάτι τέτοιο να ποστάρετε εδώ; Τότε πολύ ευχαρίστως! Ειδάλλως, αφήστε το καλύτερα, μην γράφετε καθόλου...! Ή γράψτε τα αλλού αυτά, όχι εδώ!
Ευχαριστώ.

Νικόλα η αμφισβήτηση οποιουδήποτε όταν αυτό δεν μπορεί να αποδειχθεί με πειράματα και λογική είναι αυτό που σε κάνει να πηγαίνεις μπροστά και όσο για τους ειδικούς να ξέρεις ότι όλοι σε αυτήν την χώρα είναι ειδικοί κάπου μόνο που οι πραγματικά ειδικοί έχουν πάρει το πουλο από τη χώρα εκτός ενός μικρού αριθμού οι οποίοι δυστυχώς είναι στην αφάνεια συνήθως.

Το big problem - ειδικά στην Ελλάδα της διαχρονικής διχόνοιας και του διαχρονικού ατομικισμού/"ξερολικισμού" - είναι ότι δεν έχουμε μάθει να (υπ)ακούμε τους ειδήμονες σε διάφορα θέματα (ακόμη και στα πολύ σοβαρά) της ζωής μας και της κοινωνίας μας...!

Έχουμε και διατηρούμε (αυτό είναι ακόμη χειρότερο) μία στάση εγωιστική και στάση "ξερόλα" απέναντι σε όλους και όλα...!

Απεναντίας, το συνετό είναι να μάθουμε ν' ακούμε τους ειδικούς και ειδήμονες και να μην το παίζουμε αρνητές, αμφισβητίες και ξερόλες των πάντων...!

Τρανό - και τραγικότατο συνάμα - παράδειγμα αυτού που γράφω είναι και η τωρινή, επίμονη, άλογη, εγωιστική, ανόητη στο κάτω-κάτω και παντελώς αδικαιολόγητη στάση μερικών-μερικών να μην θέλουν να εμβολιασθούν, συντελώντας άμεσα στην πρόκληση εκατόμβων θυμάτων από τον καταραμένο Covid-19...!

Δυστυχέστατα, δεν βλέπω να βάζουμε μυαλό ως λαός και ως μονάδες ποτέ...!!! Πολύ κρίμα!!!

Υ.Γ.: Παρακαλώ πολύ, να συνεχίσουμε στην ενότητά μου ταύτη όχι με άλλα άσχετα και κουτοπόνηρα μηνύματα σαν κι αυτά που προηγήθηκαν, αλλά να συνεχίσουμε να ποστάρουμε σχόλια και πράγματα άμεσα σχετιζόμενα με το αντικείμενο της ενότητας, τουτέστιν μηνύματα σχετικά με (καλά) όπλα...
Έχετε κάτι τέτοιο να ποστάρετε εδώ; Τότε πολύ ευχαρίστως! Ειδάλλως, αφήστε το καλύτερα, μην γράφετε καθόλου...! Ή γράψτε τα αλλού αυτά, όχι εδώ!
Ευχαριστώ.

Nικολα χωρις ΙΧΝΟΣ αντιπαραθεσης......αλλα μηπως εισαι '' πιωμενος'' και τα γραφεις αυτα ????.think.

Όλα τα Caesar Guerini είναι πανέμορφα και ποιοτικότατα, αλλά αυτό το Revenant... TA ΣΠΑΕΙ...!!! Σκέτη καύλα είναι το άτιμο...!!!

Πάρτε μάτι, ή (όπως τιτλοφορείται και η παρούσα ενότητα)... φάτε μάτια ψάρια...!!!

www.youtube.com/watch?v=ukAWSMCTeT0

www.youtube.com/watch?v=_sm0dAOx4Ak

www.youtube.com/watch?v=VciPKI5IOwI

.love. Το έχω ερωτευθεί από την πρώτη στιγμή που πρωτολανσαρίστηκε!!! Μάλλον κάποια στιγμή θα το κάμω δικό μου...!!! Δεν θα μου τη γλιτώσει...!!!

Ευχαριστώ.
Καλο ειναι να σεβεσαι και τους αλλους που εχουν αντιθετη αποψη και να γραφεις μονο για οτι εχει σχεση με το κυνηγι και τα λειοκαννα....
Το τι καταλαβαινεις και πιστευεις εσυ κρατα το για τον εαυτο σου....

Το "ζαχαρώνω" με πολύ βάσιμες πιθανότητες να γίνει δικό μου σε μερικούς μήνες... Caesar Guerini Ellipse Evo...View attachment 37720View attachment 37726View attachment 37724View attachment 37725View attachment 37722
Μ' αυτά και μ' αυτά, πού να μείνουν λ7 για τη Μόνικα! ;)
Κουκλί είναι το μαμημένο Νίκο, εύχομαι να το αποκτήσεις!

Last edited by a moderator:
Πιο... "καύλα" αλληλεπίθετο... πεθαίνεις!!!

https://www.gunsinternational.com/g...ries--auto-ejectors--new.cfm?gun_id=100955732

(Κύριοι δικαννάκηδες, δείτε ούλες τις φωτό του ανωτέρω μοντέλου πάραυτα!! Για το καλό σας είναι...!!)
Ρε Νικόλα, όλοι γουστάρουμε πόρσε και φεράρι και λαντ κρουίσερ και range rover και τελικά κυκλοφορούμε με φίατ και χιουντάι. (άσε μην κυκλοφορούμε με τα πόδια και με το ποδήλατο στο τέλος!)

Back