Καλημέρα, Νικολαε συγνώμη αν σε ταράξει αυτο που θα πω, αλλά και η βασιλισα κλανει. Δεν γνωρίζω τους κυρίους που αναφέρεις ,ούτε έχω κάποια προκατάληψη απέναντι τους. Έχω δυστυχώς μια έμφυτη αποστροφή στην δουλοπρεπεια και<< στο πίστευε και μη ερευνα >>, και το χειρότερο πείθομαι μόνο αν κάτι το υπαγορεύει η λογική και όχι η υπογραφή που έχει. Συγκεκριμένα, α) το τι θα συλλέξει ο καθένας, αφορά τον ίδιο ,είναι σαν να σου πω τι λουλούδια πρέπει να έχει η αυλή σου. β) Στα όπλα που αναφέρει ο Κυπριδημος ,το μόνο που ίσως έκανε με τα χέρια του ο Παπατσαρούχας είναι ένας έλεγχος των εφαρμογών και πιθανόν βαφή των κανων, βάσης, και πέρασμα με λινελαιο των ξύλων.Πριν δύο μήνες μου έσπασε η πάνω βελόνα στο αλληλεπίθετο μου,και έφτιαξα μια από ένα απλό καρφί με λίμα και τροχακι ,αυτή η κατασκευή χωρίς τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία (παιδαριωδης για έναν μηχανουργο),για κάποιον που έχει μια μικρή εξοικείωση με μηχανουργικες κατασκευές είναι πιο απαιτητικη από την <<κατασκευή όπλων >> που περιγράφεις. γ) Η απόδοση τίτλων και ευσημων σε οποιονδήποτε, από μόνη της δεν αποτελεί εγγύηση αξίας,(αν ήταν έτσι θυμάμαι έναν πρόεδρο της σοσιαλιστική διεθνούς που ......). Τέλος πάντων άκου και ένα τελευταίο. Στο πιο θεμελιώδες ερώτημα για την βλητική, πότε, σε πιο σημείο, και γιατί εμφανίζεται η Pmax, οι μεγάλοι βλητικοι του παρελθόντος δεν απάντησαν. Τα <<ιερά τέρατα >> του σημερα ο Tom Roster ,Gianluca Garollini ,Paci και άλλοι που συστοιχιζονται πίσω τους, υποστηρίζουν πως συμβαίνει όταν μετά την έκρηξη του καψυλιου ,αρχή καύσης της πυριτιδας, έχει συμπιεστει το αμορτισέρ του βύσματος και η στήλη των σκαγιων έχει μόλις προωθηθεί 1 με 2 χιλιοστά. Ένας τσοπάνος (σαν δεν ντρέπεται),τους αμφισβήτησε δημόσια και μάλιστα εξέφρασε δική του εκδοχή- θεωρία προκαλώντας τους να την επιβεβαιωσουν ή να την καταρρίψουν με εργαστηριακά πειράματα, μια και έχουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό . Όλη αυτή η συζήτηση είναι καταγεγραμενη σε ένα ιταλικό φόρουμ, ο χρόνος θα δείξει ποια ειναι η αλήθεια, ακόμα περιμένω απάντηση τους.