Φάτε Μάτια Ψάρια!

Iδού κι ένα "κοριτσίστικο" ορθόκαννο της αγαπημένης μου Caesar Guerini, η Julia (Τζούλια)...

www.youtube.com/watch?v=SO0jt27Dg9M

Πανέμορφη, ομολογουμένως...!!! o_Oo_O.love.
Από εμφάνιση και μόνο, - εννοώ χωρίς να ψάξω τεχνικά χαρακτηριστικά, αυλούς, κώνους, τσοκάκια κλπ - αν ήταν μονόχρωμο μαύρο χωρίς τα πολλά χρυσαφί σκαλίσματα άνετα το έπαιρνα κι ας το λέγαν κοριτσίστικο. Να μη σου πω ότι έτσι που είμαι κοντός θα μου έρχεται γάντι ☺

Από εμφάνιση και μόνο, - εννοώ χωρίς να ψάξω τεχνικά χαρακτηριστικά, αυλούς, κώνους, τσοκάκια κλπ - αν ήταν μονόχρωμο μαύρο χωρίς τα πολλά χρυσαφί σκαλίσματα άνετα το έπαιρνα κι ας το λέγαν κοριτσίστικο. Να μη σου πω ότι έτσι που είμαι κοντός θα μου έρχεται γάντι ☺

Και βέβαια κυρ Μήτσο! Γιατί όχι; Αλλά και με τα χρυσαφένια σχέδια να είναι, μια χαρά θα είναι! Θα σού ταιριάζει "γάντι" και το κοντάκι ως προς τις διαστάσεις του... Σκέψου το, δεν νομίζω να είναι και (εντελώς) απρόσιτο ως προς την τιμή του... Τηλ. στην Τουρής ΑΕ (αντιπρόσωπος Caesar Guerini) και ζήτα την τιμούλα του: 2108002444.

Last edited:
Και βέβαια κυρ Μήτσο! Γιατί όχι; Αλλά και με τα χρυσαφένια σχέδια να είναι, μια χαρά θα είναι! Θα σού ταιριάζει "γάντι" και το κοντάκι ως προς τις διαστάσεις του... Σκέψου το, δεν νομίζω να είναι και (εντελώς) απρόσιτο ως προς την τιμή του... Τηλ. στην Τουρής ΑΕ (αντιπρόσωπος Caesar Guerini) και ζήτα την τιμούλα του: 2108002444.
Μπα για σκοπευτικό ψάχνομαι αυτόν τον καιρό. Μάλιστα μου άρεσε το Guerinni temper και αν το ξέρεις θα ήθελα μια άποψη. Δες εδώ: https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Σκοπευτικα-οπλα-μεσης-κατηγοριας.3386/page-16#post-699297

Μπα για σκοπευτικό ψάχνομαι αυτόν τον καιρό. Μάλιστα μου άρεσε το Guerinni temper και αν το ξέρεις θα ήθελα μια άποψη.

Εξαιρετικό κυρ Μήτσο, κατά τη γνώμη μου δεν έχει να ζηλέψει τίποτε το ουσιαστικό σε σύγκριση με τα πιο ακριβά σκοπευτικά Guerini, της σειράς Invictus... Είναι και σχετικά οικονομικό για σκοπευτικό όπλο (άριστο value for money) και μάλιστα με υψηλή ποιότητα κατασκευής (όπως όλα τα Caesar Guerini άλλωστε).

Ορίστε και μία ελληνική παρουσίαση του εν λόγω μοντέλου, στην έκδοση sporting, με υπερβολικά μακριές κάννες μάλιστα:

www.youtube.com/watch?v=9f_IuzpC3cc

Να το και απ' το επίσημο site της Guerini (το βγάζει σε δύο εκδόσεις: sporting & trap): www.caesarguerini.it/en/temper-sporting-temper-trap

Θαρρώ πως ταιριάζει "γάντι" στον τίτλο της ενότητας ταύτης το εξής youtub-οκάναλο:

www.youtube.com/channel/UCqmezVDMjqmFYX9HeJjtnEA :p:p:po_Oo_Oo_O:oops::oops::oops:

"Φάτε μάτια ψάρια", λοιπόν, αγαπητοί φίλοι...!!!

Διαθέτει υπέρ-μπόλικο πράμα, για χόρταση και για όλα τα γούστα...!!!

Υ.Γ.: Βεβαίως, διά τους λάτρεις των δίκαννων (ορθών και πλαγίων) και μόνον... (Μακριά από μας οι... "καραμπίμπες"...!!.yel.)

Last edited:
"Φάτε μάτια ψάρια", λοιπόν, αγαπητοί φίλοι...!!!

Διαθέτει υπέρ-μπόλικο πράμα, για χόρταση και για όλα τα γούστα...!!!

Υ.Γ.: Βέβαια, διά τους λάτρεις του δίκαννου και μόνον...
Ιδού λοιπόν και το κατάλληλο όχημα για να κυνηγούν οι ορκισμένοι δικαννάκηδες!
Βέβαια, όπως μας πληροφορεί και το άρθρο, τα συγκεκριμένα δίκαννα είναι ακριβότερα από το όχημα και φυσικά δεν συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο :)

https://www.thisismoney.co.uk/money/cars/article-5111935/Bentley-created-ultimate-SUV-hunters.html

Οι αφοί Watson με την εξαιρετική οικοτεχνία τους, "Watson Brothers", κατασκευάζουν κατά παραγγελίαν χειροποίητα ραβδωτά και λειόκαννα δίκαννα ύψιστης ποιότητας...!!!

www.youtube.com/watch?v=xX2OeSx7keg

Ιδού κι ένα έτοιμο, πανέμορφο και ποιοτικότατο 12άρι αλληλεπίθετό τους: www.youtube.com/watch?v=cUnaRB06Vk0

Ιδού κι ένα έτοιμο, πανέμορφο και ποιοτικότατο 12άρι αλληλεπίθετό τους: www.youtube.com/watch?v=cUnaRB06Vk0
Του λείπει 1 σκανδάλη ;;; :eek:
Ωραίο, αλλά το προτιμώ δισκάνδαλο.

Κώνους, αυλούς ξέρουμε ;;;
Μην το αγοράσουμε και τρέχουμε να το κάνουμε φονικό εργαλείο.

Δε μου αρεσουν τα σκαλισματα αλλα αυτο φιλε το ερωτευτικα αμεσως κουκλαρα

Τόλη στάσου! Σού έχω ένα αμερικάνικο, χειροποίητο 20αράκι αλληλεπίθετο με, κυριολεκτικά, γυμνές κουκλάρες σκαλισμένες επάνω του...!!! Όνομα και πράμα δηλαδής...!!!

Ορίστε παρακαλώ: www.youtube.com/watch?v=GzG6nMWaPHc :eek:o_O:oops::rolleyes:

Είναι τόσο τέλεια και στην λεπτομέρεια σκαλισμένο... που οι "κουκλάρες" του, φαντάζουν ωσάν κανονικές, ασπρόμαυρες φωτογραφίες τυπωμένες επάνω του...!!!

Τόλη στάσου! Σού έχω ένα αμερικάνικο, χειροποίητο 20αράκι αλληλεπίθετο με, κυριολεκτικά, γυμνές κουκλάρες σκαλισμένες επάνω του...!!! Όνομα και πράμα δηλαδής...!!!

Ορίστε παρακαλώ: www.youtube.com/watch?v=GzG6nMWaPHc :eek:o_O:oops::rolleyes:

Είναι τόσο τέλεια και στην λεπτομέρεια σκαλισμένο... που οι "κουκλάρες" του, φαντάζουν ωσάν κανονικές, ασπρόμαυρες φωτογραφίες τυπωμένες επάνω του...!!!
Δύσκολα του έβαλες τώρα ...
Μεγάλωσε διαμέτρημα, σκαλίσματα έγχρωμα + λίγο πιο ζουμαρισμένα και αγοράζουμε το πορνο-όπλο που μας πρότεινες αχαχα

Last edited:
Back