Αυτά τα όπλα δεν είναι για κυνήγι ,εκτός και αν είσαι πλούσιος.CAESAR GUERINI INVICTUS IX...!!!
View attachment 44462View attachment 44463View attachment 44464View attachment 44465
Αυτά τα όπλα δεν είναι για κυνήγι ,εκτός και αν είσαι πλούσιος.CAESAR GUERINI INVICTUS IX...!!!
View attachment 44462View attachment 44463View attachment 44464View attachment 44465
Θα πρέπει να έχεις καρτέλΑυτά τα όπλα δεν είναι για κυνήγι ,εκτός και αν είσαι πλούσιος.
Νικόλα έχω παραγγείλει 2
Αυτά στην Ελλάδα είναι κατάλληλα μόνο για να κυνηγάς τα βουβάλια στον Στρυμωνα.Νικόλα έχω παραγγείλει 2
Από εμφάνιση και μόνο, - εννοώ χωρίς να ψάξω τεχνικά χαρακτηριστικά, αυλούς, κώνους, τσοκάκια κλπ - αν ήταν μονόχρωμο μαύρο χωρίς τα πολλά χρυσαφί σκαλίσματα άνετα το έπαιρνα κι ας το λέγαν κοριτσίστικο. Να μη σου πω ότι έτσι που είμαι κοντός θα μου έρχεται γάντι ☺Iδού κι ένα "κοριτσίστικο" ορθόκαννο της αγαπημένης μου Caesar Guerini, η Julia (Τζούλια)...
www.youtube.com/watch?v=SO0jt27Dg9M
Πανέμορφη, ομολογουμένως...!!!
Από εμφάνιση και μόνο, - εννοώ χωρίς να ψάξω τεχνικά χαρακτηριστικά, αυλούς, κώνους, τσοκάκια κλπ - αν ήταν μονόχρωμο μαύρο χωρίς τα πολλά χρυσαφί σκαλίσματα άνετα το έπαιρνα κι ας το λέγαν κοριτσίστικο. Να μη σου πω ότι έτσι που είμαι κοντός θα μου έρχεται γάντι ☺
Μπα για σκοπευτικό ψάχνομαι αυτόν τον καιρό. Μάλιστα μου άρεσε το Guerinni temper και αν το ξέρεις θα ήθελα μια άποψη. Δες εδώ: https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Σκοπευτικα-οπλα-μεσης-κατηγοριας.3386/page-16#post-699297Και βέβαια κυρ Μήτσο! Γιατί όχι; Αλλά και με τα χρυσαφένια σχέδια να είναι, μια χαρά θα είναι! Θα σού ταιριάζει "γάντι" και το κοντάκι ως προς τις διαστάσεις του... Σκέψου το, δεν νομίζω να είναι και (εντελώς) απρόσιτο ως προς την τιμή του... Τηλ. στην Τουρής ΑΕ (αντιπρόσωπος Caesar Guerini) και ζήτα την τιμούλα του: 2108002444.
Μπα για σκοπευτικό ψάχνομαι αυτόν τον καιρό. Μάλιστα μου άρεσε το Guerinni temper και αν το ξέρεις θα ήθελα μια άποψη.
Ιδού λοιπόν και το κατάλληλο όχημα για να κυνηγούν οι ορκισμένοι δικαννάκηδες!"Φάτε μάτια ψάρια", λοιπόν, αγαπητοί φίλοι...!!!
Διαθέτει υπέρ-μπόλικο πράμα, για χόρταση και για όλα τα γούστα...!!!
Υ.Γ.: Βέβαια, διά τους λάτρεις του δίκαννου και μόνον...
Του λείπει 1 σκανδάλη ;;;Ιδού κι ένα έτοιμο, πανέμορφο και ποιοτικότατο 12άρι αλληλεπίθετό τους: www.youtube.com/watch?v=cUnaRB06Vk0
Δε μου αρεσουν τα σκαλισματα αλλα αυτο φιλε το ερωτευτικα αμεσως κουκλαραCAESAR GUERINI INVICTUS IX...!!!
Δε μου αρεσουν τα σκαλισματα αλλα αυτο φιλε το ερωτευτικα αμεσως κουκλαρα
Δύσκολα του έβαλες τώρα ...Τόλη στάσου! Σού έχω ένα αμερικάνικο, χειροποίητο 20αράκι αλληλεπίθετο με, κυριολεκτικά, γυμνές κουκλάρες σκαλισμένες επάνω του...!!! Όνομα και πράμα δηλαδής...!!!
Ορίστε παρακαλώ: www.youtube.com/watch?v=GzG6nMWaPHc
Είναι τόσο τέλεια και στην λεπτομέρεια σκαλισμένο... που οι "κουκλάρες" του, φαντάζουν ωσάν κανονικές, ασπρόμαυρες φωτογραφίες τυπωμένες επάνω του...!!!