...το πορνο-όπλο που μας πρότεινες αχαχα
...Soft πορνο-όπλο, soft...
...το πορνο-όπλο που μας πρότεινες αχαχα
Ιδού λοιπόν και το κατάλληλο όχημα για να κυνηγούν οι ορκισμένοι δικαννάκηδες!
Βέβαια, όπως μας πληροφορεί και το άρθρο, τα συγκεκριμένα δίκαννα είναι ακριβότερα από το όχημα και φυσικά δεν συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο
https://www.thisismoney.co.uk/money/cars/article-5111935/Bentley-created-ultimate-SUV-hunters.html
...Λεωνίδα βενζίνη....στα 50 θα κοντεύω να 80αρισω!...υγεία μόνο!Άψογος! Diesel ή βενζίνη? 22 χρόνια..!! Φαντάζομαι στα 50 θα πας για Grand Cherokee!!
αυτα φιλεμου γιαννη βγαινουνε με τα κοπον και βασανωννν,,δηλ,,χρονια στα καραβια εμης η ναυτικηηηη που λεη και ο φιλος μαργαριτηςςς,,και επισης και τα περδικιαααααα,,,,,να εισαι γεροςςςςς φιλε να τα χεραισεεεε ολα ωπος και το κουκλακι σπιτι που εχης με υπερωχη θεαααααα..."φάτε μάτια ψάρια" Λεωνίδα μου!!!...καλά είμαι και έτσι!.......δόξα το Θεό!!!
View attachment 45092
View attachment 45093
View attachment 45094
Υ.Γ...δώρο στον εαυτό μου μετά από 22 χρονιά γάμου!
Από τους τρεις μεγάλους του Λονδίνου, boss,h&h,purdey, η boss, ίσως είναι ένα σκαλί πιο πάνω σε ποιότητα κατασκευής και η h&h σε ποικιλία προϊόντων, λειοκανα, ραβδωτα, rook rifles κλπ, αν όμως εξετάσουμε το εσωτερικό των λειοκανων που μας αφορούν και σταθούμε στους μηχανισμούς όπλισης , εξολκευσης και σκανδάλης ,έχουν υπάρξει πλαγιοκανα πιο εκλεπτυσμένα, μηχανικά αριστουργηματα που στέκονται ψηλότερα στην κρίση όσων έχουν μελετήσει βαθιά τα λειοκανα. Αναφέρομαι στο twelve- twenty του Lancaster ( ευρεσιτεχνία του μεγαλύτερου όλων Baker), στα Josef Lang, Woodward κλπ.Ας πάρουμε και μία γεύση κι από την χειροποίητη παραγωγή της περίφημης κι εξαίσιας "James Purdey & Sons"...!!
www.youtube.com/watch?v=ZSKBPBTnmIM
Υ.Γ.: Και ναι! Αυτό που διακρίνεται στην πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, στ' αριστερά του οπλοβαστού-βιτρίνας είναι ένα 4καννο της συγκεκριμένης εταιρείας...!!!
Δε μ αρεσε καθολου φιλε ουτε και το μπερετα πιο πανωΤόλη στάσου! Σού έχω ένα αμερικάνικο, χειροποίητο 20αράκι αλληλεπίθετο με, κυριολεκτικά, γυμνές κουκλάρες σκαλισμένες επάνω του...!!! Όνομα και πράμα δηλαδής...!!!
Ορίστε παρακαλώ: www.youtube.com/watch?v=GzG6nMWaPHc
Είναι τόσο τέλεια και στην λεπτομέρεια σκαλισμένο... που οι "κουκλάρες" του, φαντάζουν ωσάν κανονικές, ασπρόμαυρες φωτογραφίες τυπωμένες επάνω του...!!!
Το όπλο του Σειρηνακη.Τόλη στάσου! Σού έχω ένα αμερικάνικο, χειροποίητο 20αράκι αλληλεπίθετο με, κυριολεκτικά, γυμνές κουκλάρες σκαλισμένες επάνω του...!!! Όνομα και πράμα δηλαδής...!!!
Ορίστε παρακαλώ: www.youtube.com/watch?v=GzG6nMWaPHc
Είναι τόσο τέλεια και στην λεπτομέρεια σκαλισμένο... που οι "κουκλάρες" του, φαντάζουν ωσάν κανονικές, ασπρόμαυρες φωτογραφίες τυπωμένες επάνω του...!!!
Το όπλο του Σειρηνακη.
Δώσε μου ολόκληρες φωτιές και πάρε μου την ψυχήηηηηΓια τους γουρουναδες, h&h royal cal12 με κάνες paradox, δείτε πως είναι οι ραβδώσεις στα τελευταία 5 εκατοστά της κάνης. Ένα τέτοιο τσοκ πέρα από μονοβολα θα ανοιξει την τουφεκιά με σκάγια πολύ, έως υπερβολικά, είναι πολύ δύσκολο όμως να κατασκευαστεί.
...Το θυμήθηκα αμέσως.......Για τους γουρουναδες, h&h royal cal12 με κάνες paradox, δείτε πως είναι οι ραβδώσεις στα τελευταία 5 εκατοστά της κάνης. Ένα τέτοιο τσοκ πέρα από μονοβολα θα ανοιξει την τουφεκιά με σκάγια πολύ, έως υπερβολικά, είναι πολύ δύσκολο όμως να κατασκευαστεί.
Αυτή είναι η μονή σκανδάλη του Lang, φαινομενικά απλή, στιβαρή, αν την εξετάσετε προσεκτικά, ευφυέστατη, ένας από τους πιο αλανθαστους μηχανισμούς, που ενώ φαίνεται εύκολος δεν αντιγράφτηκε, διότι λίγοι είναι σε θέση να τον κατανοήσουν και να δείξουν την απαιτούμενη φροντίδα για να φτιαχτεί σωστά. Κάποιοι ( ελάχιστοι),αληθινοί γνώστες, τελειομανεις που διέθεταν και την οικονομική άνεση, παρεγγελναν sidelock στις κορυφαίες αγγλικές φίρμες με την απαίτηση η σκανδάλη να είναι από τον Joseph Lang, καταλαβαίνετε τι σημαινε αυτό για να γίνει αποδεκτό από την Boss πχ. Δίπλα ένα Lang.
Νικόλαε, θυμάμαι την τυφλή εμπιστοσύνη που έχεις σε ότι πρεσβεύει ο Κυπριδημος, δεκτό. Εν προκειμένω, ο μηχανισμός boss μονής σκανδάλης που αναφέρθηκε, απαιτεί τρία τραβήγματα για να απελευθερωσει τις δύο σχαστηριες, και πράγματι όπως λέει ο Κυπριδημος έχει δύσκολη εφαρμογή. Στο τρικανο σε οριζόντια διάταξη της boss το εφάρμοσε ο John Robertson με απόλυτη επιτυχία, ήταν τόσο αξιόπιστο που το έδινε για δοκιμές σε ειδικούς με την παρότρυνση να προσπαθήσουν να το κάνουν να αποτύχει, χωρίς αυτό να το καταφέρει κανείς, και αυτή ήταν η καλύτερη διαφήμιση του. Όπως έγραψα για τον μηχανισμό σκανδάλης του Lang, λίγοι είναι σε θέση να τον κατανοήσουν, φανταστείτε πόσοι ακόμη λιγότεροι να τον φτιάξουν ή να τον ξεπεράσουν, Η φωτογραφία αρκεί για να αντιληφθεί κάποιος που έχει την διάθεση να δει πως λειτουργεί, αν κάποιος βρίσκει κάτι που μπορεί να το βελτιώσει, να το δούμε,αλλά να αφοριζουμε κάτι επειδή δεν το καταλαβαίνουμε ή δεν το γνωριζουμε δεν με βρίσκει σύμφωνο. Οι σκανδάλες αυτές λειτουργούν μηχανικά, δεν απαιτείται λάκτισμα από εκπυρσοκροτηση για να δουλέψουν, κάτι που είναι απαραίτητο στις κοινές σκανδάλες αδράνειας, οσο για το αλανθαστο της σκανδάλης αδράνειας εγώ έχω διορθώσει μία σκανδάλη αδράνειας για παράδειγμα που όχι μόνο δεν λειτουργούσε κάποιες φορές, αλλά συχνά έριχνε και τις δύο κάνες μαζί ,ήταν αν θυμάμαι καλά ένα bettinsoli ενός φίλου. Νομίζω γράφει στο φόρουμ και ένας Βαγγέλης με οπλουργικη πειρα, θα ήταν χρήσιμο να ακούσουμε και την δική του άποψη, όπως και οποιουδήποτε άλλου.διότι λίγοι είναι σε θέση να τον κατανοήσουν και να δείξουν την απαιτούμενη φροντίδα για να φτιαχτεί σωστά
...Μετριότατη (μάλλον κακή) η ποιότητα κατασκευής στα Bettinsoli...!! Κι άλλα, αρκετά έως πολλά τέτοια ντουφέκια (Bettinsoli δηλαδή) παρουσίαζαν όμοια ή παρόμοια προβλήματα δυσλειτουργίας... Θαρρώ πως αυτό έφταιγε λοιπόν (η κακή ποιότητα κατασκευής δηλ.), κι όχι ο ίδιος ο μηχανισμός ως σύστημα λειτουργίας αυτός καθαυτός......εγώ έχω διορθώσει μία σκανδάλη αδράνειας για παράδειγμα που όχι μόνο δεν λειτουργούσε κάποιες φορές, αλλά συχνά έριχνε και τις δύο κάνες μαζί ,ήταν αν θυμάμαι καλά ένα bettinsoli...
Μπορει να μην εχω τυφλη εμπιστοσυνη στον Νικητα αλλα θα συμφωνησω σε αυτα που γραφει.........Νικόλαε, θυμάμαι την τυφλή εμπιστοσύνη που έχεις σε ότι πρεσβεύει ο Κυπριδημος, δεκτό. Εν προκειμένω, ο μηχανισμός boss μονής σκανδάλης που αναφέρθηκε, απαιτεί τρία τραβήγματα για να απελευθερωσει τις δύο σχαστηριες, και πράγματι όπως λέει ο Κυπριδημος έχει δύσκολη εφαρμογή. Στο τρικανο σε οριζόντια διάταξη της boss το εφάρμοσε ο John Robertson με απόλυτη επιτυχία, ήταν τόσο αξιόπιστο που το έδινε για δοκιμές σε ειδικούς με την παρότρυνση να προσπαθήσουν να το κάνουν να αποτύχει, χωρίς αυτό να το καταφέρει κανείς, και αυτή ήταν η καλύτερη διαφήμιση του. Όπως έγραψα για τον μηχανισμό σκανδάλης του Lang, λίγοι είναι σε θέση να τον κατανοήσουν, φανταστείτε πόσοι ακόμη λιγότεροι να τον φτιάξουν ή να τον ξεπεράσουν, Η φωτογραφία αρκεί για να αντιληφθεί κάποιος που έχει την διάθεση να δει πως λειτουργεί, αν κάποιος βρίσκει κάτι που μπορεί να το βελτιώσει, να το δούμε,αλλά να αφοριζουμε κάτι επειδή δεν το καταλαβαίνουμε ή δεν το γνωριζουμε δεν με βρίσκει σύμφωνο. Οι σκανδάλες αυτές λειτουργούν μηχανικά, δεν απαιτείται λάκτισμα από εκπυρσοκροτηση για να δουλέψουν, κάτι που είναι απαραίτητο στις κοινές σκανδάλες αδράνειας, οσο για το αλανθαστο της σκανδάλης αδράνειας εγώ έχω διορθώσει μία σκανδάλη αδράνειας για παράδειγμα που όχι μόνο δεν λειτουργούσε κάποιες φορές, αλλά συχνά έριχνε και τις δύο κάνες μαζί ,ήταν αν θυμάμαι καλά ένα bettinsoli ενός φίλου. Νομίζω γράφει στο φόρουμ και ένας Βαγγέλης με οπλουργικη πειρα, θα ήταν χρήσιμο να ακούσουμε και την δική του άποψη, όπως και οποιουδήποτε άλλου.