Φασιανός

Μπράβο Κωνσταντίνε ωραίο κυνήγι ο Φασιανός!!!
Ευχαριστώ Μυρο, έχει ωραία φάση προσωπικά προτιμώ το κυνήγι της περδικας στην Ελλάδα.
Ω

Ωραία σόμπα!!!!!
Ευτυχώς κιαυτη ειδικά το πρωί ήτανε ψοφος. Πολύ ωραία ζέστη, μαγειρευεις .

Μπραβο Κωνσταντινε πραγματικά υπέροχες οι φωτο και η αφήγηση..respect.respect.
Ο επομενος προορισμός θα είναι για κάνα παπί? :)
Αύριο φεύγει μεγάλη Κασιοτοπαρεα 16 άτομα (θα αδειάσει η γειτονιά ) πολύ θα θελα να πάω μαζί αλλά δεν μπορώ να λειψω δύο μέρες.

Μπράβο Κωνσταντίνε! Πάντα τέτοια!

Υ.Γ. Βλέπω τις μπύρες που πίνατε και έχω μια απορία. Μπύρα Beretta δεν υπάρχει; .sarcastic.
Ευχαριστώ Χρήστο, είσαι μεγάλο πειραχτιρι τελικά .goodboy..δεν έχει αλλά έχει κρασακια ποιότητα λέμε η Μπερετα.

image upload no size limit

Μπράβο Κωνσταντινε να'στε καλά να ξαναβγήτε. Ή αφήγηση και οι φώτο πολλή ωραίες μας έβαλες στο κλίμα.
αξιος αξιος κωνσταντινε(για τα λουκανικα λεω).περα της πλακας ωραιο κυνηγι και παρεακι.μπραβο παντα τετοια
Ευχαριστώ παιδιά να στε καλά.

Κων/νε μπράβο..
12/1995 ήμουν στο N.J με χιόνι εννοείται και μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση ένα τεράστιο χωράφι με πολλές καναδέζες χήνες "παρκαρισμένες"..
απίστευτο πουλί...

Κατά τις 11:00 κάναμε ένα διάλειμμα στην καλυβα για καφέ και για να βράσει λίγο κόκαλακι μας.

image upload no size limit

image upload free

Και συνέχεια αλλά τώρα τα πουλιά τα βρίσκουμε στο πυκνό.

image upload

img host

uploading images
Μπράβο Κωνσταντίνε.Καλή παρέα και καλό κυνήγι.
Ομως εκείνα τα¨" μεταγωγικά " πάνω απο το σπίτι του φίλου σου ..........άλλο πράμα .sarcastic.

Κων/νε μπράβο..
12/1995 ήμουν στο N.J με χιόνι εννοείται και μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση ένα τεράστιο χωράφι με πολλές καναδέζες χήνες "παρκαρισμένες"..
απίστευτο πουλί...
Μπράβο Κωνσταντίνε.Καλή παρέα και καλό κυνήγι.
Ομως εκείνα τα¨" μεταγωγικά " πάνω απο το σπίτι του φίλου σου ..........άλλο πράμα .sarcastic.
Ευχαριστω παιδια, Boeing 747 τις λέω εγώ , έτσι είναι Πάνο πριν δύο χρόνια πάλι πηγαίναμε για φασιανους και τις πετύχαμε στο δρόμο έχω γράψει στο θέμα υδροβια χιλιάδες πουλιά άλλες καθισμενες και άλλες να συνεχίζουν το ταξίδι.

Μπράβο Κων/νε.congrats..congrats..congrats.
ωραίο κυνήγι ο φασιανός, (αρκεί να είναι πραγματικός φασιανός και όχι κοτόπουλο εκτροφής) και ωραίες φώτο!!!
όλα τα λεφτά βέβαια η καλύβα και τα κοψίδια στην σόμπα.eat.
η καλύβα είναι ιδιόκτητη ή κάποιου κυν. συλλόγου της περιοχής?

Σε ευχαριστώ Σπύρο , η περιοχή είναι ιδιοκτήτη και την εκμεταλευεται αυτός, μπορείς να κυνηγήσεις φασιανους και πέρδικες. Τα πουλιά είναι από εμπλουτισμο αλλά έχουν πολύ καλή συμπεριφορά και το τυπικό ποδαρομα και τρυπωμα στο πυκνό, γιαυτό συνήθως εδώ τους κυνηγάνε με σκυλιά ξεπεταγματος.

Back