Φερ' το στα μέτρα σου...

Μετά τον αγώνα να φέρω την benelli στο 50/50 δεν έρχεται την έχω φτάσει πέρα της d κλήσης φάγωμα κοντακίου εσωτερικά την έχω φτάσει στα τέρματα, αν ήταν το ξύλινο κάτι θα γινόταν στο χτένι φάγωμα, η κάννη είναι ίσια την έχω τσεκάρει πολλές φορές. Οπότε το θέμα κοντακα δεν θα το γλυτώσουμε η πλάκα είναι ότι θέλω και πάπια αφού είναι πλαστικά, τώρα ποιόν κοντακα να επιλέξω? Αντε και να συνεννοηθούμε από το τηλ και τις φωτογραφίες εκεί θα πέσει το γέλιο.
View attachment 2876View attachment 2877View attachment 2878
Κάτι άσχετο. Με τι τσοκ είναι αυτή η τουφεκιά ,στα πόσα μέτρα;

Μετά τον αγώνα να φέρω την benelli στο 50/50 δεν έρχεται την έχω φτάσει πέρα της d κλήσης φάγωμα κοντακίου εσωτερικά την έχω φτάσει στα τέρματα, αν ήταν το ξύλινο κάτι θα γινόταν στο χτένι φάγωμα, η κάννη είναι ίσια την έχω τσεκάρει πολλές φορές. Οπότε το θέμα κοντακα δεν θα το γλυτώσουμε η πλάκα είναι ότι θέλω και πάπια αφού είναι πλαστικά, τώρα ποιόν κοντακα να επιλέξω? Αντε και να συνεννοηθούμε από το τηλ και τις φωτογραφίες εκεί θα πέσει το γέλιο.
Στην θεση σου δεν θα πείραζα τίποτα. Για τα κυνήγια που κάνω οι παραπάνω βολές είναι υποδειγματικές. Οκ πολύ λίγο χαμηλότερα αλλά αν είναι να λιμαρω το ξύλο .... Καλά είμαστε και ετσι. Δεν ξέρω τι κυνήγια κάνεις αλλά οι παραπάνω βολές είναι ιδανικές για τα δικά μου ( φάσσα, τριγώνι, ορτύκι, λαγό λίγο και πάπια).

Στην θεση σου δεν θα πείραζα τίποτα. Για τα κυνήγια που κάνω οι παραπάνω βολές είναι υποδειγματικές. Οκ πολύ λίγο χαμηλότερα αλλά αν είναι να λιμαρω το ξύλο .... Καλά είμαστε και ετσι. Δεν ξέρω τι κυνήγια κάνεις αλλά οι παραπάνω βολές είναι ιδανικές για τα δικά μου ( φάσσα, τριγώνι, ορτύκι, λαγό λίγο και πάπια).
Τόσο πολύ από κάτω βάζεις το τουφέκι στα θηράματα;

Τόσο πολύ από κάτω βάζεις το τουφέκι στα θηράματα;
Γιώργο το λέω, λίγο πιο κάτω θα το ήθελα, αλλά ρε φίλε όντως έτσι έχω μάθει. Δηλαδή το 30 κέντρο / 70 πάνω δεν με χαλάει καθόλου. Ε είπαμε γέρος σκύλος νέα κόλπα; .big smile.

Όταν ρίχνεις στον στοχο στο κεντρο το στόχαστρο που το βάζεις;;

Μερικές δοκιμές δικές μου ακούω γνώμες πέρα του ότι έχω φύγει αριστερά λίγο τι θα την χαρακτιριζατε 70/30 η 60/40??
View attachment 2882View attachment 2883
Όπλο benelli crio 3* φυσίγγι Ρουμελιώτη csb 32 8αρι απόσταση 15 βήματα μεγάλα
H δοκιμή γίνεται αυστηρά με φουλ τσοκ φίλε. Η τουφέκια σου είναι 90/10 επάνω. Όταν ρίχνεις το στόχαστρο που το βάζεις;

Μερικές δοκιμές δικές μου ακούω γνώμες πέρα του ότι έχω φύγει αριστερά λίγο τι θα την χαρακτιριζατε 70/30 η 60/40??
View attachment 2882View attachment 2883
Όπλο benelli crio 3* φυσίγγι Ρουμελιώτη csb 32 8αρι απόσταση 15 βήματα μεγάλα
Η πρώτη ειναι πανω και η δευτερη κάτω. Οποτε ;

πάντα πάνω στο σημάδι που έχει το χαρτί, το κοντάκι δεν το γλυτώνω όπως και να έχει.
Δεν ρίχνουμε μπουκαριστα στο κεντρο φίλε. Κλασσικό το λάθος. Ίσα να γαργαλάει το στόχαστρο το σημάδι. Νσ το βλέπουμε δηλαδή

Όχι και η δεύτερη πάνω είναι απλά βγήκε η φοτο διαφορετικά....την έκανα περιστροφή
View attachment 2886
Χωρις να παρεξηγηθω φιλε μου πηγαινε σε ενα κρεοπωλειο και δωσε 1ευρω και παρε 10 χασαποκολες να μας δωσεις τον κοπο σου ποιο ομορφο για να σε βοηθησουμε.

Back