Ε ναι, η επωμιση στο τραπ είναι πρώτα ώμος και μετά μάγουλο. Η κυνηγετική επωμιση είναι το αντίθετο.Στο τραπ που έχεις επωμισει από πριν .
Ε ναι, η επωμιση στο τραπ είναι πρώτα ώμος και μετά μάγουλο. Η κυνηγετική επωμιση είναι το αντίθετο.Στο τραπ που έχεις επωμισει από πριν .
Όλα όσα αναφέρεις μπορεί να είναι λύσεις. Έχεις σιγουρευτεί ότι φταίει όντως το κοντάκι και ότι η στάση σου, η θέση του κεφαλιού και η επωμιση είναι σωστά; Έχεις κάποιον που εμπιστεύεσαι να σου ρίξει μια ματιά;Θέλω έξτρα cast off στην καραμπίνα. Για φάγωμα στις επαφές του κοντακιου μάλλον έχουν εξαντληθεί τα περιθώρια. Στράβωμα λογικα δεν παιρνει το κοντακι γιατι ειναι απο extra grain. Στραβωνει η τζαβετα μπας και πάρει λίγο ακόμα? Να κανω ρυθμιζόμενη ράχη ? Μπορεί να φαγωθεί λίγο το μάγουλο? Ή η μονη λυση ειναι καινουργιο κοντακι?
Τα φώτα σας please
Δυστυχώς δεν έχω, νομίζω ότι ειμαι εντάξει από επωμιση. Σταθερα βγαίνει το μάτι μου αριστερά από την κουρμπα μέχρι την ακιδα. Όχι τραγικά, αν φέρεις μια νοητή γραμμή κατα μηκος του κεντρου της ριγας, το ματι μου είναι στη μέση μεταξύ αριστερής και μεσαίας ευθείας γραμμής κατά μήκος της κάνης.Όλα όσα αναφέρεις μπορεί να είναι λύσεις. Έχεις σιγουρευτεί ότι φταίει όντως το κοντάκι και ότι η στάση σου, η θέση του κεφαλιού και η επωμιση είναι σωστά; Έχεις κάποιον που εμπιστεύεσαι να σου ρίξει μια ματιά;
Βάλε κάποιον να σε πάρει μία φωτό από δεξιά επωμισμενο. Κοντινή στο πρόσωπο αλλά να πιάνει και ώμο.Δυστυχώς δεν έχω, νομίζω ότι ειμαι εντάξει από επωμιση. Σταθερα βγαίνει το μάτι μου αριστερά από την κουρμπα μέχρι την ακιδα. Όχι τραγικά, αν φέρεις μια νοητή γραμμή κατα μηκος του κεντρου της ριγας, το ματι μου είναι στη μέση μεταξύ αριστερής και μεσαίας ευθείας γραμμής κατά μήκος της κάνης.
Το κάνα, δεν βλέπω αποτέλεσμα....πάλι βγαίνω αριστερά... (σου έστειλα pm)Βάλε κάποιον να σε πάρει μία φωτό από δεξιά επωμισμενο. Κοντινή στο πρόσωπο αλλά να πιάνει και ώμο.
Για μέτρα στο κοντάκι καλύτερα σε κοντακα.Συναρρωστοι την βοήθεια σας: πρεπει να αντικαταστήσω το πελμα στο πλαγιο baikal που τοποθέτησε γνωστοτατος οπλουργος κάνοντας του την γνωστη αναβαθμιση, customising. Το πέλμα πολυμεριστηκε και διαλύεται. Νομιζω ότι ειναι η κατάλληλη ευκαιρία να ξαναδω και τα μετρα , ειδικά το μήκος, του κοντακιου. Μου έρχεται ενα όνομα: Λιάκος. Προτάσεις...
Εξαιρετικος μαστορας. Μου εφτιαξε το κοντακι και μου τοποθετησε πελμα στα μετρα μου. Τον προτεινω ανεπιφυλακτα.Συναρρωστοι την βοήθεια σας: πρεπει να αντικαταστήσω το πελμα στο πλαγιο baikal που τοποθέτησε γνωστοτατος οπλουργος κάνοντας του την γνωστη αναβαθμιση, customising. Το πέλμα πολυμεριστηκε και διαλύεται. Νομιζω ότι ειναι η κατάλληλη ευκαιρία να ξαναδω και τα μετρα , ειδικά το μήκος, του κοντακιου. Μου έρχεται ενα όνομα: Λιάκος. Προτάσεις...
ΠροχωράΣυναρρωστοι την βοήθεια σας: πρεπει να αντικαταστήσω το πελμα στο πλαγιο baikal που τοποθέτησε γνωστοτατος οπλουργος κάνοντας του την γνωστη αναβαθμιση, customising. Το πέλμα πολυμεριστηκε και διαλύεται. Νομιζω ότι ειναι η κατάλληλη ευκαιρία να ξαναδω και τα μετρα , ειδικά το μήκος, του κοντακιου. Μου έρχεται ενα όνομα: Λιάκος. Προτάσεις...
Όχι ρε γαμωτο... Συνήθως με την δεξιά φωτό φτιάχνεται!Το κάνα, δεν βλέπω αποτέλεσμα....πάλι βγαίνω αριστερά... (σου έστειλα pm)
Σε δύο βδομάδες που βγάζω το χέρι απο το γύψο.Προχωρά
Θα φταίει η φωτ. μηχανήΌχι ρε γαμωτο... Συνήθως με την δεξιά φωτό φτιάχνεται!
Η διαφορά σου θα είναι 2-3 δέκατα του χιλιοστου εκεί που ακουμπάς το ζυγωματικο σου....Αν από 36εκ και Β φλατζα στο όπλο αλλάξουμε πέλμα και πάμε στα 35,5εκ πόσο ανεβαίνει η κατεβαίνει η Τουφεκιά; Και τι φλατζα βάζουμε Α,Ζ η C,D;