Φερ' το στα μέτρα σου...

Κολλάς πάνω στην ρίγα ένα καλαμάκι με απλή χαρτονένια βάζεις έναν στόχο στα 5 μέτρα η λίγο παραπάνω σηκώνεις το όπλο χωρίς να κουνήσεις το κεφάλι σου (αυτό βέβαια θα το κάνεις αφού θα ξέρεις ότι έχεις σωστή επωμιση) αν το σηκώσεις χωρίς να κουνήσεις το κεφάλι σου και βλέπεις αυτό το αντικείμενο που έχεις βάλει για στόχο μέσα από το καλαμάκι τότε το όπλο είναι στα μέτρα σου. Διορθώστε με αν κάνω κάποιο λάθος. Σύντομα θα το κάνω και εγώ αυτό το τέστ μόλις πάρω το νέο μου όπλο. Και μετά θα εφαρμόσω το τέστ Τσόρτσιλ για να έχω το κεφάλιου ήσυχο.
Πολυ ωραιο το "κολπο" με το καλαμακι....το εκανα σημερα με το πλαγιοκαννο nk43!!

Πολυ ωραιο το "κολπο" με το καλαμακι....το εκανα σημερα με το πλαγιοκαννο nk43!!
κάντο με κλειστα τα μάτια
εστιαζεις σε εναν στοχο
επωμίζεις με κλειστα τα ματια
και βλέπεις
το παν είναι όταν ανοιξεις τα ματια σου να βλέπεις μέσα από το καλαμάκι
δεν πειραζει αν είσαι εξω από τον στόχο
αρκεί να βλέπεις ΠΑΝΤΟΤΕ, ΜΕΣΑ από το καλαμάκι κι όχι πάνω-κατω δεξιά κ.λ.π.

για ΜΕΝΑ:
αν ρυθμίσεις το κοντάκι με το καλαμάκι είσαι οκ πάνω από 95%

Κουζουλε μου...το κανεις λαθος....28 γραμμαρια με ΣΠΑΡΚ...στα 12 μετρα με φουλ τσοκ...το κεντρο
και το σημαδι του στοχου....θα εξαφανιστει εαν εχεις κεντρα φιλε !!! :)
καλά το κάνει
αμα εξαφανιστεί το κέντρο ακόμα καλύτερα
φουλ τσοκ στα 14,5 μ λεει ο τσωρτσιλ

Καλησπέρα φίλοι μου. Αγόρασα μια Benelli M2 comfort. Στην επώμιση το όπλο μου έρχεται τέλεια. Όταν το δοκίμασα σε χαρτί, στα 20 μέτρα, το κέντρο της ντουφεκιάς είναι 12 cm πάνω ακριβώς από το κέντρο. Φοράει πάνω από το εργοστάσιο, την φλάντζα B. Αν την αλλάξω με την C, διορθώνεται αυτή η απόκλισή;
αστο όπως είναι αν κυνηγάς πουλιά

.......................

για ΜΕΝΑ:
το Τεστ Τσωρτσιλ το κάνουμε ΑΦΟΥ προηγουμένως:
κάνουμε τα τεστ με το καλαμακι ή/και λειζερ και τις αντίστοιχες διορθώσεις (1/16 inch κανόνας)

η σειρά:
καλαμακι - διορθωση κοντακιού - λειζερ (όχι διόρθωση) - τσωρτσιλ - διόρθωση - καλαμακι- λειζερ -τσωρτσιλ - διόρθωση κ.οκ.

έχει τύχει πολλές φορές η παραπάνω σειρά να γίνεται:
καλαμακι - διορθωση κοντακιού - τεστ- ΟΚ .... τέλοοοοος!!!!

κάντο με κλειστα τα μάτια
εστιαζεις σε εναν στοχο
επωμίζεις με κλειστα τα ματια
και βλέπεις
το παν είναι όταν ανοιξεις τα ματια σου να βλέπεις μέσα από το καλαμάκι
δεν πειραζει αν είσαι εξω από τον στόχο
αρκεί να βλέπεις ΠΑΝΤΟΤΕ, ΜΕΣΑ από το καλαμάκι κι όχι πάνω-κατω δεξιά κ.λ.π.

για ΜΕΝΑ:
Το εκανα με ανοιχτο ματι....θα το ξαναδοκιμασω...ευχαριστω

Συναδελφοι καλησπερα, το κοντακι στο οπλο μου ειναι αρκετα κοντο για το υψος μου (1.95) και ταυτοχρονα σε δοκιμες στα χαρτονια ημουν σταθερα χαμηλα του στοχου. Αν τοποθετησω ενα μεγαλυτερο πελμα που νομιζω χρειαζεται, πως θα επηρεαστει το poi (point of impact);

Συναδελφοι καλησπερα, το κοντακι στο οπλο μου ειναι αρκετα κοντο για το υψος μου (1.95) και ταυτοχρονα σε δοκιμες στα χαρτονια ημουν σταθερα χαμηλα του στοχου. Αν τοποθετησω ενα μεγαλυτερο πελμα που νομιζω χρειαζεται, πως θα επηρεαστει το poi (point of impact);
Τι όπλο είναι ; Όσο μακραινεις το κοντάκι χαμηλώνει .

Franchi 520 ειναι το οπλο και δεν ξερω αν παιρνει φλαντζες δεν εχω λυσει ποτε το κοντακι του και δεν εχω και το καταλληλο εργαλειο
Ρώτησες στον Ναυπλιώτη; Αν είναι όπλο που σκέφτεται να το κρατήσεις ,είναι αξιόπιστο χωρίς προβλήματα , μπορείς να του βάλεις μέχρι και ρυθμιζόμενη ράχη ,αυτό θα στο πει κοντακας.

Ρώτησες στον Ναυπλιώτη; Αν είναι όπλο που σκέφτεται να το κρατήσεις ,είναι αξιόπιστο χωρίς προβλήματα , μπορείς να του βάλεις μέχρι και ρυθμιζόμενη ράχη ,αυτό θα στο πει κοντακας.
Οχι δεν εχω ρωτησει καπου αλλου ακομη, αλλα σκεφτομουν καποια πιο οικονομικη λυση γιατι σκοπευω να το αλλαξω συντομα και επισης εχω ενα sp που χρησιμοποιω

Οχι δεν εχω ρωτησει καπου αλλου ακομη, αλλα σκεφτομουν καποια πιο οικονομικη λυση γιατι σκοπευω να το αλλαξω συντομα και επισης εχω ενα sp που χρησιμοποιω
Ε τότε μην κάνεις εξοδα ,μια φτηνή λύση είναι να βάλεις cervellati ράχη .

Back