Φερ' το στα μέτρα σου...

Η διαφορά σου θα είναι 2-3 δέκατα του χιλιοστου εκεί που ακουμπάς το ζυγωματικο σου....
Ανάξιο λόγου!
Η ενδεχόμενη λάθος επωμιση μπορεί να είναι χιλιοστά !

Πες τα βρε Γιαννη μου...
Το επανω μερος απο το πελμα που εχει το κοντακι μου και 5-7
ολοκληρα εκατοστα ηταν στον αερα...και πανω απο τον ωμο μου..
Ο δασκαλος ο leo μου διορθωσε την επωμιση και την σκοπευση
και ας μην ειχα κοντακι στα μετρα μου...!!!

leo μια εροτηση.αν σε 1 οπλο με 36,50 κοντακι το οπλο χαμηλοτουφεκα βαση μιρας σε μονοβολα,τη πρεπη να πηραξη στο πελμα,σε ροδελες ας πουμε.θελη πανο στο πελμα η κατω??για να ανεβη η τουφεκια??το τονηζο ομως,βαση μηρας

leo μια εροτηση.αν σε 1 οπλο με 36,50 κοντακι το οπλο χαμηλοτουφεκα βαση μιρας σε μονοβολα,τη πρεπη να πηραξη στο πελμα,σε ροδελες ας πουμε.θελη πανο στο πελμα η κατω??για να ανεβη η τουφεκια??το τονηζο ομως,βαση μηρας
Εάν μπορείς να επέμβεις μόνο στο πέλμα, τότε θα πρέπει να προσθέσεις ροδέλα (ροδέλες) στην κάτω βίδα. Αλλά το θέμα είναι να μην σου αυξήσει την αναπήδηση της κάννης αυτό.

Μήπως έχει μεγάλο στόχαστρο και αυτό το κάνει να χαμηλοτουφεκαει;

Ενα aya
Όλα τα πλαγιοκαννα χαμηλοτουφεκανε λόγω στρέψης προς τα κάτω κατά τον πυροβολισμό. Η μόνη αξιόπιστη λύση είναι να ψηλώσεις το κοντάκι ώστε να βλέπεις ρίγα. Λόγω περαστης βίδας στο κοντάκι και όχι τζαβετας, αυτή η δουλειά είναι εύκολη για έναν οπλουργό.

Όλα τα πλαγιοκαννα χαμηλοτουφεκανε λόγω στρέψης προς τα κάτω κατά τον πυροβολισμό. Η μόνη αξιόπιστη λύση είναι να ψηλώσεις το κοντάκι ώστε να βλέπεις ρίγα. Λόγω περαστης βίδας στο κοντάκι και όχι τζαβετας, αυτή η δουλειά είναι εύκολη για έναν οπλουργό.
Να και κάτι χρήσιμο που δεν το γνώριζα κάν.

Άραγε το ίδιο συμβαίνει και στα σούπερ-ποζέ ;
Κι άν όχι γιατί;

Ερωτηση σε 1 πλαγιο ρωσηκο η τουφεκιες βαση σκοπευτικου του πανε αριστερα στα 20 μετρα κοντα 10 ποντους.το κοντακι τωρα θελη φαγομα η προσθετο κοματη για να κανη μετατοπηση δεξια???
Για δεξιόχειρα, φάγωμα από την αριστερή μεριά του.

Ερώτηση στους έμπειρους δικανακιδες

Αν με ποζε σε κοντινές τουφεκιες χαμηλοτουφεκαω με την κάτω κάνη και με την πάνω είμαι κέντρο που είναι το πρόβλημα?

1) η σύγκληση δεν έχει προλάβει να κάνει την δουλειά της?

2) θέλει σήκωμα?

3) άλλο

Ερώτηση στους έμπειρους δικανακιδες

Αν με ποζε σε κοντινές τουφεκιες χαμηλοτουφεκαω με την κάτω κάνη και με την πάνω είμαι κέντρο που είναι το πρόβλημα?

1) η σύγκληση δεν έχει προλάβει να κάνει την δουλειά της?

2) θέλει σήκωμα?

3) άλλο
Δεν κατατάσσομαι στους έμπειρους δικανακηδες!
Σύγκλιση κανών.

Back