Dimitris benelli
Banned
φτιαξτε τα οπλα σας , χιλιες φορες κεντρο και λιγο πιο ασχημο παρα κουκλα και να ριχνει στο γαμο του καραγκιοζη , τα οπλα είναι εργαλεία , για την βιτρινα μπαινουν οι κουκλες
ναι τα ξέρω και τα 2 Γιώργο τα κοντάκια το δικό σου μαμά είναι ίδιο με το δικό μου στην sx3 πραγματικά παιδικό και αν δεν κουμπώσω καλά μέσα ψάχνομαι αλλά η τουφεκιά που έχει το όπλο με κάνει να μ αρέσει που βασανίζομαι λιγάκι,λύση όμως θα βρώ με την βοήθεια κάποιου μάστοραΜάκη, τα ρυθμιζόμενα της Beretta και Bro, έχουν μεγαλύτερο όγκο από το συγκεκριμένο win; .xm.Το συγκεκριμένο όμως, όχι σαν το δικό μου που το μαμά ήταν για παιδάκι 10 ετών.
Αριστερόχειρας ειναι ο Λακης?μια μέρα ο φίλος μου Λάκης(κοντός τον ξέρεις) έριξε με το όπλο browning gp 81 cm και αριστερό γυρισμένο του Ψυλλάκη έκανε 21 δισκάκια με άνεση ενώ πριν με την καραμπίνα του είχε κάνει 18 και 17
Μάκη, τα ρυθμιζόμενα της Beretta και Bro, έχουν μεγαλύτερο όγκο από το συγκεκριμένο win;
το σκοπευτικό της win είναι μικρότερο και λεπτότερο από bro και beretta σε όλα τα σημεία τους
Το φινίρισμα θα πάρει σειρά μόλις αντικατασταθεί το σανίδι με καρύδια και αφου ερθει στα επιθυμητα μέτρα βαση δοκιμών. Αν και το blo με κουρασε χωρις τα επιθυμητά αποτελέσματα στο πλάγιο, μάλλον θα αλλάξω τακτικήΜήπως το πήρες λίγο παραπάνω εκεί που σφίγγει ο αντίχειρας;
Καμιά αναμπουμπούλα δεν προκάλεσες. Άλλος μπορεί να το βλέπει ότι χάλασες ένα όπλο που δεν είναι κατάλληλο για σένα, άλλος το βλέπει ως βελτίωση την οποία δεν υπήρχε περίπτωση να βρεις στο εμπόριο, γνώμες είναι όλες και ως γνωστόν όλοι έχουμε από μία. Το αν έπραξες καλά που το έκανες εσύ ή κάποιος μάστορας, αυτό αφορά εσένα, την ικανότητα σου, την τσέπη σου και πολλά άλλα που αφορούν και τις μελλοντικές σου σκέψεις. Δικό σου είναι, βάζεις φωτιά και το καις. Δεν νομίζω ότι σε προέτρεψε κανένας να το κάνεις, ούτε είσαι κάνα παιδάκι για να σου πει ο ένας και ο άλλος τι θα κάνεις.
Για μένα σβήσε τις εναπομείναντες ψάθες και ή χάραξε καινούριες ή άστο έτσι, αυτό θα στο πουν πιο ειδικοί.
Εγώ θα σου πρότεινα να μην πειράξεις το χτένι και αφού βάλεις και την "τσοντα" για να μακρύνει, παίξε με το pitch.
Τέλος αφού γίνει "χαρτί" όλο το κοντάκι με remover σταδιακά γυαλόχαρτα κτλ, το φινίρισμα στο κάνω εγώ, αν και φαντάζομαι θα θες να το κάνεις αφού ομολογουμένως είναι η πιο διασκεδαστική διαδικασία
Γιάννη μάλλον δεν θα βάλω τσόντα γιατί η τρύπα της τζαβετας περναει χαμηλά και δεν το έφαγα άλλο χαμηλά απο το σημείο που ειδες οπότε ανεβασα την παλάμη ενα κλικ ποιο πάνω και θεωρώ οτι είμαι σχετικά καλά εκεί δεδομένων των περιορισμών του μαμά κοντακιουΤεο,αν εχεις σκοπο να βαλεις τσοντα στη λαβη,μη στρογγυλευεις το ξυλο στα τελειωματα του.Μη "γλυκαινεις" τη γωνια.Θα σου βγαλει κενο στη ματιση.Υποψη,πως βολευει καλυτερα, οι προς κολληση επιφανειες να ειναι επιπεδες και οχι κυρτες η κοιλες.Αλλιως πρεπει να κανεις εφαρμογες.Για να κανεις επιπεδο το οβαλ της λαβης,ακολουθησε την περιμετρικη γωνια,τρωγοντας το κυρτωμα.Βηθαει, αν κολλησεις χαρτοταινια γυρω γυρω,με το τελειωμα της ακριβως πανω σ'αυτη τη γωνια.Ενδεικτικα,για να μη "φας"περισσοτερο ξυλο.
Μη λιανεις εντελως την επιφανεια για να κολλησει καλυτερα η τσοντα.Βαζοντας καβιλια στο κεντρο του οβαλ και αντιστοιχα στην τσοντα,γινεται μπετο.
Ασε "αερα" περιμετρικα στο ξυλο που θα κολλησεις.Θα το σχηματισεις ΜΕΤΑ,με τη "γλυκια"σου ρασπα και θα δειχνει συνεχομενο και ομορφο.Αν ηταν κι αλλο χρωμα η τσοντα......
Καλη διασκεδαση και συνεχεια...
Γιάννη, εννοείς προέκταση στην λαβή;Μαλλον,θα χρειαστεις τσοντα.
Ναι Γιωργο!Εχει ερθει πολυ πιο καθετα το πιασιμο του τωρα.Λογικα θελει παραπανω χωρο.Γιάννη, εννοείς προέκταση στην λαβή;
Πλεον η επεμβαση παιρνει εκταση.Σοβαρεύει πολύ η κατάσταση αν μπει προέκταση στην λαβή. Οι φώτο φωνάζουν ότι το θέλει...
Μου φαντάζει όμως πολύ δύσκολο για κάποιον που δεν το έχει ξανακάνει. Έχω δει προεκτάσεις τόσο από ξύλα, όσο και από άλλα υλικά που τα ομορφαίνουν πολύ τα κοντακια. Είχε γίνει παλιότερα και σχετική παρουσίαση στο Hunter passion.