Καλύτερο project για παιχνίδι δεν θα μπορούσε να σου τύχει....cool.Θέο η καραμπίνα είναι του πατέρα μου, αυτή την στιγμή έχει να ρίξει 25 χρόνια, την εχω και δεν την εχω (με πιάνεις έτσι ?) και ακόμα δεν εχω αποφασίσει τι να την κάνω
Καλύτερο project για παιχνίδι δεν θα μπορούσε να σου τύχει....cool.Θέο η καραμπίνα είναι του πατέρα μου, αυτή την στιγμή έχει να ρίξει 25 χρόνια, την εχω και δεν την εχω (με πιάνεις έτσι ?) και ακόμα δεν εχω αποφασίσει τι να την κάνω
Απο αυτη την άποψη ΟΚ (μιας και τελείωσε το πρώτο project) ήδη διαλέγω ξύλα και μάλλον θα τα παραγγείλω στα μέτρα μου και θα τα τσιμπήσω στο επόμενο ταξίδι μου. Μετα όμως ?Καλύτερο project για παιχνίδι δεν θα μπορούσε να σου τύχει....cool.
Καλό καθάρισμα καινούργια ελατήρια και τσιμουχάκια (δεν ξέρω ακριβώς τον μηχανισμό τι έχει και από πόσα), και ίσως ένα βαψιματάκι, ξέρεις εσύΑπο αυτη την άποψη ΟΚ (μιας και τελείωσε το πρώτο project) ήδη διαλέγω ξύλα και μάλλον θα τα παραγγείλω στα μέτρα μου και θα τα τσιμπήσω στο επόμενο ταξίδι μου. Μετα όμως ?
Εσυ μη δεις μαστορεμα!!!.what.Καλό καθάρισμα καινούργια ελατήρια και τσιμουχάκια (δεν ξέρω ακριβώς τον μηχανισμό τι έχει και από πόσα), και ίσως ένα βαψιματάκι, ξέρεις εσύ
ενω εσυ εεεεεεε?????Εσυ μη δεις μαστορεμα!!!.what.
Είναι αρκετά αυτα που πρέπει να γράψω, τώρα απο το γραφείο δεν μπορώ λογο δουλειάς, θα πω μόνο οτι αν ξέρεις ηλεκτροκολληση η αργκον και δεν φοβάσαι τον τροχό ειναι εύκολο να γίνει, μιας και το βασικό σχήμα της λαμαρίνας θα γίνει στην στραντζα. τα βασικά υλικά είναι μπακλαβοτη λαμαρινα, ή κριθαράκι αν σου αρέσει περισσότερο, πάχους 3χιλ, στραντζαριστο 40Χ30 μια βέργα, λαμα 3Χ25, μεντεσέδες, κλειδαριά, + οτι θέλει ο καθένας για εσωτερική διαμόρφωση. Αν αποφασίσεις να το φτιάξεις, μπορώ να σου στείλω το τηλ. μου να σου πω πολλές λεπτομέρειες που θα σου είναι χρήσιμεςδιονυση δε βαζεις ρε φιλε τι υλικα πηρες και τι εκανες γιατι ενα τετοιο κανει τουλαχιστον 300 ευρα μπας και φτιαξουμε κι εμεις οι αναπηροι κανενα
Εεεεε καλα...ετσι το ειπα....απο ενδιαφερον για τον συναδελφο...ενω εσυ εεεεεεε?????
Ευχαριςτω. Για υγρασία δεν εχω κάνει κάτι μιας και το σημείο που μπήκε το οπλοκιβωτιο δεν έχει καθόλου υγρασια, το αντίθετο θα έλεγα. Θεωρητικά θα μπορούσε να γίνει, αλλα δεν ασχολήθηκα, έπρεπε να τελειώνω κάποια στιγμή.Διονύση ωραία δουλειά. Να ρωτήσω μόνωση για θέματα υγρασίας γίνεται; Εννοώ το σκέφτεσαι ότι αξίζει να κάνεις κάτι για αυτό;
Ευχαριστω Γιαννη. Ετοιμαζω κατι ακομα. Μόλις τελειωσει θα ανεβει.Μπραβο ρε Αποστολε!!!!
Γεια στα χερια σου!!
Εμενα ανετα και ειμαι 70 κιλα. Για καποιον περισσοτερο ευσωμο, καλο θα ηταν να μπει ανθεκτικοτερο υφασμα και ισως πιο χοντρο ξυλο. Π. Χ 40 χιλιοστών. Καλο θα ειναι επισης τα ποδια να μην ειναι πολυ ανοιχτα οπως το δικο μου για να μεταφέρονται τα φορτια περισσοτερο αξονικα. Μιας και η αντοχή του ξυλου ειναι μεγαλύτερη σε αξονικη θλιψη παρα σε αλλες κατευθυνσεις.Είσαι ωραίος Απόστολε !!!!!
Πόσα κιλά σηκώνει;;.xm.
Θεοφραστε και δεν ανοιγουμε εργοστασιο; Σχεδιασμο και παραγωγη εγω, παραγωγη και ποιοτικο ελεγχο εσύ!Πολύ ωραία δουλειά Αποστόλη, αν θες βάρος για να τεσταρεις αντοχές εδώ είμαι
μπράβο μαστροΑποστολε ..Καλησπέρα,
Απαραίτητο αξεσουάρ κάθε μερακλή καρτεριτζή είναι ένα σκαμνάκι που θα μας ξεκουράσει τις ώρες που αναμένουμε το θήραμα.Μεχρι τώρα στρεφόμουν σε φθην΄'ες λύσεις που ποτέ δεν άντεξαν στο χρόνο, ενω παραλληλα δεν ηταν ποτε χρηστικές.Ετσι το πήρα αποφαση να φτιάξω το πρώτο δοκιμαστικό σκαμνάκι, και αφου πετύχει να το βελτιώσω και άλλο.
ΠΑρακάτω σας παραθέτω τα εργαλεία και τον πίνακα υλικων.
ΕΡΓΑΛΕΙΑ:
- Μεγγενη.
- Δισκος κοπής μεταλλων.
- Πενσα
- Κλειδί γερμανοπολύγωνο
- Πριόνι χειρός για ξύλο.
ΥΛΙΚΑ:
- Πινέλο
- Τρυπάνι ξύλου νο 6.
- Παξιμάδι νο 24.
- Τρία μπουλονάκια Μ6 Χ 60 mm.
- τρια στυλιάρια για κασμά (Οχι δεν ειναι ειδική παραγγελία απο Μυτηλίνη)
- Εξι ροδέλες για τα μπουλονακια.
- Εξι πάσο για τα μπουλονάκια.
- Βαφή ξύλου.
- Υφασμα της επιλογής μας.
- tire ups
- Συρμα λεπτό
- Λαστιχο.
Ξεκινάμε με το μεγάλο παξιμάδι.Το σφιγγουμε στη έγγενη και ξεκινάμε να το κόβουμε μέχρι τη μέση του πλάτους του, ωστε να χωρέσει μέσα το μπουλονάκι .Η ίδια διαδικασία γίνεται και για τις τρείς πλεύρές.imageupload
Επειτα τοποθετούμε τα μπουλονάκια και σφίγγουμε με το κλειδί το παξιμαδάκι ΚΑΡΓΑ.(Σημαντικό για να μην ξεβιδώσει απο τη χρήση και πέσουμε κάτω).
Σειρά έχουν τα ξύλα.Αφού δούμε ποιο ύψος μας βολεύει στο σκαμνάκι, τρυπάμε το πρώτο ξύλο με τρυπάνι νο 6( εν προκειμένω).Το ιδιο κάνουμε για όλα τα ξύλα.upload image online
Τοποθετούμε τα στυλιάρια στα μπουλόνια και αφού τοποθετησουμε τις ροδέλες και τα παξιμάδια σφίγγουμε μέχρι τα ξύλα να περιστρέφονται γύρω απο τα μπουλόνια με σχετική δυσκολία.Τοποθετούμε δίπλα στα παξιμάδια tire ups ως αφάλεια ωστε να μην ξεβιδώσουν τα εξωτερικά παξιμαδάκια. img hosting
Ρυθμίσουμε τον τρίποδα στα όρθια και κόβουμε τα ξύλα στο υψος της αρεσκείας μας.photo hosting sites
Τοποθετούμε το ύφασμα ωστε να κοντράρει τα πόδια να μην ανοιγουν.image url uploadimage hosting free no registration
Τοποθετούμε το λάστιχο ως αορτήρα που μαζευει οταν δεν χρησιμοποιειται!
Κοβουμε όσο χρειάζεται απο τα παξιμαδάκια ωστε να μην προεξέχουν.
Βαφουμε τα ξύλινα μέρη.ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΞΥΛΟ ΟΞΙΑΣ!!!!!
Υ.Γ.πΡΟΣΩΠΙΚΆ ΈΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΊΑ ΘΗΚΗ ΓΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ, ΝΕΡΟ ,ΚΟΛΑΤΣΙΟ Η ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.μΕ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΔΕΡΜΑ.
Ειναι ελαφρύ, χρηστικό, παταει καλα στο έδαφος σε διαφορετικες κλίσεις και το σημαντικοτερο ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!
Καλα μαστορεματα, καλα καρτέρια και... απάνω σας!!