Αδερφε γραψε αν μπορείς τη διαδικασια! Ειναι τελειο σαν ιδεα βλ. Benelli lord. Τι δερμα βάζεις περνας ραφη στο ξυλο; είναι ευκολη διαδικασία;αυτός είσαι ...
αμα θες το κάνουμε και όλο δερμάτινο το κοντάκι σου τώρα που πήρα το κολάι χαχαχαχα.seveys.
φίλε kastoras για κοντάκι δεν ξέρω!! με τον Θεόφραστο έπεσε σαν ιδέα ....Αδερφε γραψε αν μπορείς τη διαδικασια! Ειναι τελειο σαν ιδεα βλ. Benelli lord. Τι δερμα βάζεις περνας ραφη στο ξυλο; είναι ευκολη διαδικασία;
Βαλτο πρωτα σε ενα ποτηρι κοκακολα και αστο λιγο να βγαλει την σκουρια σε στενα σημειαευχαριστώ Παιδιά για το "κουράγιο" που μου δίνεται .. να είστε καλά !
μια φωτό από χθες έχω .
αυτό που θα ήθελα να κάνω εινα να λύσω Όλα τα εξαρτήματα του μηχανισμού ...δουλεύει, αλλά εχει σκουριές και επιπλέον θα ήθελα να πάρω την εμπειρία αυτή ..
όλα ειναι με πίρους ή κουμπωτά .. όποτε θελω σίγουρα ενα σετ ζουμπάδες...
είναι λέτε παράτολμο?? .xm.
Δεν σου λεω!Γιαννη με τι αφαιρεσες το χρωμα στη βαση απο το 43; μη μου πεις τειψιμο.
πριν μια ... και μετά παγωμένη ... γιατί κατά την διάρκεια των εργασιών ζεσταίνεται χαχαχαΜπραβο Χρηστο!Την ΑΛΦΑ ποτε την εφαρμοζεις?Πριν η μετα το τριψιμο?
χαχα άντε άμα κατεβείς Αθήνα θα μπλέξουν οι Χρησταδες μαζι με μπίρες Βεργίνα ... μέχρι και στο browning θα βάλουμε κοκόριαΧρήστο πολύ καλό!
Πότε να σου στείλω το κοκοροτούφεκο του πατέρα μου; Αλλά μετά θέλω να βγει φωτό με Βεργίνα!