Τι τις θέλεις τόσο περίπλοκες καταστάσεις; Σκέφτεσαι να μην ξαναξεβιδώσεις τη τζαβέτα ποτέ ???? Ε, τότε πάτα της μια ηλεκτροκόλληση !!!ΟΚ αν είναι αυτό και με μια ροδέλα ασφαλείας - αυτές με την εγκοπή - θα κάνω μια χαρά την δουλειά μου.
Απλά μου καρφώθηκε εκείνη η πατέντα που είχα δει . Νομίζω είχε έναν συνδυασμό με κόντρα μπουλόνι - δηλ δύο μπουλόνια - και ροδέλες ασφαλείας , αλλά δεν θυμάμαι καλά.
Χωρίς πλάκα, με μια απλή ροδέλα ασφαλείας (γκρόβερ) θα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου. Εμένα το SKB δεν έχει τίποτα, παρά μόνο το παξιμάδι, και δεν έχει κουνήσει ποτέ ούτε δέκατο του χιλιοστού, κι ας ρίχνω 150 - 200 φυσέκια την εβδομάδα !!!
Βέβαια λογικά αρχικά θα είχε (ροδέλα ασφαλείας) γιατί και στο σχεδιάγραμμα (στο owner's manual) φαίνεται να υπάρχει. Αλλά όταν το έστειλα για τις ρίγες πριν 3 χρόνια σε Μεγάλο Μάστορα, μάλλον την έχασε !!!! Τότε βγήκε για πρώτη φορά το κοντάκι, μάλιστα του το είχα ζητήσει εγώ γιατί προηγουμένως είχα προσπαθήσει 2-3 φορές αλλά δεν είχα καταφέρει να ξεβιδώσω τη τζαβέτα και είχα φοβηθεί να τη ζορίσω μην κάνω ζημιά.
Από τότε το έχω λύσει κάμποσες φορές, ακόμη και πρόσφατα για την αλλαγή βελόνας, και όλο σκέφτομαι να του βάλω μια τέτοια ροδέλα καλού-κακού ... και κάθε φορά βαριέμαι να πεταχτώ στου Φωτεινάκη να πάρω μια !!!