Άμα Του πεις θα φτιάξει αλλά από 10 κουτιά και πάνω, μόνο παραγγελία με psb2.Mαλλινο βγάζει ο συγκεκριμένος?
Άμα Του πεις θα φτιάξει αλλά από 10 κουτιά και πάνω, μόνο παραγγελία με psb2.Mαλλινο βγάζει ο συγκεκριμένος?
E σιγα να μην του πω να φτιάξει κάτι που δεν ξέρει δεν είναι τόσο απλό και δεν μπορείς να πάρεις τόσο μεγάλη ποσότητα σε κάτι που δεν γνωρίζειςΆμα Του πεις θα φτιάξει αλλά από 10 κουτιά και πάνω, μόνο παραγγελία με psb2.
1,45 το κυνηγετικό 1,40 το σκοπευτικο.Ποια η διαφορά μεταξύ κυνηγετικού και σκοπευτικού 28ριου?
Το σκοπευτικό είναι για σκοπευτήριο και το κυνηγετικό για κυνήγι.Ποια η διαφορά μεταξύ κυνηγετικού και σκοπευτικού 28ριου?
Εεε δε το πιστεύωωω...πλακα μας κανεις τωρα....;;;Το σκοπευτικό είναι για σκοπευτήριο και το κυνηγετικό για κυνήγι.
Διώχνει κ τα βαμπίρΠροσωπικά τις χάντρες τις κατάργησα στη m2. Είδα ότι δουλεύουν καλύτερα τα σκόρδα,άσε που ρίχνουν και την πίεση σε μέρες που δεν σε θέλει με τίποτα .
Πάει το χαλάσαμε και αυτό το θέμα
Και το 30άριζ παρόλο που έπεσε ζωντανό, καλό ήταν! Αλλά, το καλύτερο είναι το 32άρι το μπλε και γενικά για έναρξη τρυγόνι η γόμωση των 32γρ!Μια χαρά κάνουν για το κυνηγι και τα 2.
Εγώ την πρώτη μέρα το πρωί είχα τρελές αστοχίες λόγο ταχύτητας είχα μάθει να βάζω αρκετά μπροστάΠοια είναι η άποψη σας για τ καινούρια 32αρια του Αντρέα;;;έριξα χθες 4φυσιγγακια που Μ έδωσε ένας συνάδελφος κ αυτό που παρατήρησα ήταν ότι είχαν τρελή ανάκρουση σε σύγκριση με το περσινό..μου κουδούνησαν το κεφάλι..
Tου συγκεκριμένου ότι έχω ρίξει είναι πολύ δυνατό και με τις ταχύτητες του δεν τρελάθηκαΠοια είναι η άποψη σας για τ καινούρια 32αρια του Αντρέα;;;έριξα χθες 4φυσιγγακια που Μ έδωσε ένας συνάδελφος κ αυτό που παρατήρησα ήταν ότι είχαν τρελή ανάκρουση σε σύγκριση με το περσινό..μου κουδούνησαν το κεφάλι..
Νικόλα μου σεβαστή η γνώμη αλλά εγώ προσωπικά θ διαφωνήσω...τα φυσίγγια του μέχρι κ πέρυσι ήταν εξαιρετικά είτε το 28 που το χω τρέλα είτε το 32αρι..απλά Μ κάνε άσχημη εντύπωση το φετινό γτ με το που το έβαλε στο δίκανο μιλάμε έπαθα ταραχη..σκοπευτικά δν θα εκφέρω γνώμη γτ με 4φυσιγγια που έριξα θ μουν άδικος..αλλά για την ανάκρουση μπορώ να πάρω θέση γτ ήταν έντονη...Tου συγκεκριμένου ότι έχω ρίξει είναι πολύ δυνατό και με τις ταχύτητες του δεν τρελάθηκα
Σωστά τα λές.Ποια είναι η άποψη σας για τ καινούρια 32αρια του Αντρέα;;;έριξα χθες 4φυσιγγακια που Μ έδωσε ένας συνάδελφος κ αυτό που παρατήρησα ήταν ότι είχαν τρελή ανάκρουση σε σύγκριση με το περσινό..μου κουδούνησαν το κεφάλι..
Δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι μεταξύ μας θα επαναλάβω εγώ τους έβαλα Χ γιατί τα έριξα χειμώνα και κλωτσουσαν σαν μουλάρια και σε θέμα απόδοσης υστερούσαν με ότι άλλο έριχνα εκείνες τις μέρες που τα είχα σε κάποιους άλλους μπορεί να ταιριάζουν καλύτερα απλά εγώ φυσίγγια που σκοτώνουν μπρος πίσω δεν θέλω και για να μην κάνω και δυσφήμιση στον άνθρωπο τα περισσότερα Ελληνικά έτσι είναιΝικόλα μου σεβαστή η γνώμη αλλά εγώ προσωπικά θ διαφωνήσω...τα φυσίγγια του μέχρι κ πέρυσι ήταν εξαιρετικά είτε το 28 που το χω τρέλα είτε το 32αρι..απλά Μ κάνε άσχημη εντύπωση το φετινό γτ με το που το έβαλε στο δίκανο μιλάμε έπαθα ταραχη..σκοπευτικά δν θα εκφέρω γνώμη γτ με 4φυσιγγια που έριξα θ μουν άδικος..αλλά για την ανάκρουση μπορώ να πάρω θέση γτ ήταν έντονη...
Τα 28άρια κλωτσούσαν ?Δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι μεταξύ μας θα επαναλάβω εγώ τους έβαλα Χ γιατί τα έριξα χειμώνα και κλωτσουσαν σαν μουλάρια και σε θέμα απόδοσης υστερούσαν με ότι άλλο έριχνα εκείνες τις μέρες που τα είχα σε κάποιους άλλους μπορεί να ταιριάζουν καλύτερα απλά εγώ φυσίγγια που σκοτώνουν μπρος πίσω δεν θέλω και για να μην κάνω και δυσφήμιση στον άνθρωπο τα περισσότερα Ελληνικά έτσι είναι
Με τι καιρό δηλαδή σου έκαναν δουλειά ?Προσωπικά τα φυσίγγια του συγγεκριμενου δεν μου κάνουν για έναρξη η για μέρες με νότια
τα φετινα κυνηγετικα δεν ξερουμε ακομα,τα σκοπευτικα ειναι μαλακα.Τα 28άρια κλωτσούσαν ?
Η σειρά Hyperion είναι πολύ μαλακά. Ότι πρέπει για έναρξη με ζεστη. Όλα ξερά και στουπια πεφτουν. Ούτε overkill ούτε τιποτα. Όλα τα υπόλοιπα του Ανδρέα δεν κάνουν για έναρξη , τουλάχιστον στα μέρη μου. Έχουν αποστολή τις τσιχλες αυτα....τα φετινα κυνηγετικα δεν ξερουμε ακομα,τα σκοπευτικα ειναι μαλακα.