Μου είπε ότι το 32 του το βγάζει κ 5 κ 6Βγάζει κανένα 5αρι στα 32-33γρ?
Μου είπε ότι το 32 του το βγάζει κ 5 κ 6Βγάζει κανένα 5αρι στα 32-33γρ?
Θα τον πάρω ένα τηλ από Δευτέρα,ευχαριστώ.Μου είπε ότι το 32 του το βγάζει κ 5 κ 6
Εγώ θα έπαιρνα για μπασίματα το 34 αρι με psb-1 σε νούμερο 7,5 η 8..φοβερό φυσιγγι ,παντός καιρού..φέτος αν πάω στα μπασίματα αυτό θα ρίξω σε νούμερο 7,5 με 1 η 2 άστρα τσοκ.έχω απόθεμα περίπου 500 φυσίγγια από πέρυσι .Ακούω πρόταση για φυσίγγια του Ρουμελιώτη φετινά.
1. Για τσίχλες στα μπασίματα (βόρεια Ελλάδα) τύπος/ πυρίτιδα και γραμμάρια ....Τφέκ' βαρύ : REM 11-87
2. Επίσης άλλο (?) για περπατητό
3. Σε 20άρι διαμέτρημα έχω καταλήξει σε 26 και 24 γραμμάρια. Για πυρίτιδα τι λέτε? αν έχετε δοκιμάσει
Το gm3 έκλασε σε πολύ κρύο και κατά διαστήματα νιφάδεςΕγώ θα έπαιρνα για μπασίματα το 34 αρι με psb-1 σε νούμερο 7,5 η 8..φοβερό φυσιγγι ,παντός καιρού..φέτος αν πάω στα μπασίματα αυτό θα ρίξω σε νούμερο 7,5 με 1 η 2 άστρα τσοκ.έχω απόθεμα περίπου 500 φυσίγγια από πέρυσι .
Για περπατητο το Gm3 32gr σε νούμερο 8 η 9..θεωρώ ότι είναι ένα πολύ σταθερό φυσιγγι με πολύ καλες κατανομες και συγκεντρωσεις..βέβαια δεν έχω δοκιμάσει το καινούριο 32gr με την psb-1..
Καλό απόγευμα ! Η αλήθεια είναι ότι σε χιονόπτωση,δεν το έχω ρίξει γιατί πολύ σπάνια κάνει κάτι τέτοιο εδώ.εδώ οι πιο δύσκολες συνθήκες είναι συνήθως η πολύ υγρασία που σε Ν8 που το είχα ρίξει έκοβε πολύ καλά καλύτερα απο το παλιό 32γρ του Ρουμελιωτη με την csb-1.βασικά βάζω Ν 8 ακόμα και στο περπατητο,αν οι συνθήκες είναι κάπως δύσκολες ( υγρασία -πολύ κρύο ) και Ν9 για νορμαλ συνθήκες .Το gm3 έκλασε σε πολύ κρύο και κατά διαστήματα νιφάδες
Αγριεψαν τα πράγματαΜολις τωρα πηρα τον αντρεα οι τιμες αλλαξαν πηγαν 6,5€ τα 28 τα κυνηγετικα τα 30 7€ και τα 32 πηγαν 7,5€
Για ποιο λογο; Αφού δεν ανέβηκαν άλλο τα υλικά...Μολις τωρα πηρα τον αντρεα οι τιμες αλλαξαν πηγαν 6,5€ τα 28 τα κυνηγετικα τα 30 7€ και τα 32 πηγαν 7,5€
Κατι ανεβηκε αλλα δεν θυμαμαι τι μου ειπε γιατι μολις ειπε οτι δεν ισχυουν οι τιμες επαθα κοκομπλοκο οπως και να εχει δεν θα κολωσω για 3 ευρω παραπανω η παραγγελια εγινεΓια ποιο λογο; Αφού δεν ανέβηκαν άλλο τα υλικά...
Φανταστείτε να έχει πουλιά φέτος τι άλλο θα δούμεΚατι ανεβηκε αλλα δεν θυμαμαι τι μου ειπε γιατι μολις ειπε οτι δεν ισχυουν οι τιμες επαθα κοκομπλοκο οπως και να εχει δεν θα κολωσω για 3 ευρω παραπανω η παραγγελια εγινε
Ανέβηκε το πετρέλαιο κ ηβενζινη...από που θα βγουν αυτα νομίζεις;;;πουλάς πιτες βάλτες 3.5€ πουλάς φυσίγγια κ βλέπεις ότι τα παίρνουν κιόλας λέγοντας κ ευχαριστώ;;;τσουκ παρε την αυξησουλα...κ πάλι ευχαριστώ θα "λέμε"...κ πάει λέγοντας...αυτό είναι νόμος είτε μας αρέσει είτε όχι...Για ποιο λογο; Αφού δεν ανέβηκαν άλλο τα υλικά...
Τη θα γίνει λέειιιιι....;;;;;;Ελπιζω να πανε καλυτερα τα πραγματα
Σσσσσσσ μια χαρα θα πανε ολα μην ειμαστε καταστροφικοι. Και σιγα τι εγινε 8 ευρω το κουτι ισα ισα θα γινουμε καλυτεροι σκοπευτες λιγοτερες ντουφεκιες λιγοτερη ριπανση (για αυτους που δεν μαζευουν καλυκες)λιγοτερος κινδυνος κωφωσηςΤη θα γίνει λέειιιιι....;;;;;;
Σσσσσσσ μια χαρα θα πανε ολα μην ειμαστε καταστροφικοι. Και σιγα τι εγινε 8 ευρω το κουτι ισα ισα θα γινουμε καλυτεροι σκοπευτες λιγοτερες ντουφεκιες λιγοτερη ριπανση (για αυτους που δεν μαζευουν καλυκες)λιγοτερος κινδυνος κωφωσης
Το ίδιο. Η μαλακια δεν κόβεται τοσο εύκολα....Θελω να δω αυτους που εριχναν τις τριπλετες....και βλασφημουσαν και απο πανω....να δω φετος τι
θα κανουν !!!