Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Γιατί με αυτογεμές δεν μπορείς να ρίξεις ?
Απλά θα γίνει χειρογεμές μετά ...
πέρισυ τον χειμώνα μας στέλνει ο αρχηγός να κάνουμε κόντρα 3 άτομα σε ένα σημείο
το χαμε κλεισμένο στην φάκα
μας δίνουν "σπέσιαλ παγανοφύσιγγα και καλά μελετημένα να δουλεύουν σε καραμπίνες"
μπαμ κι εμπλοκή μας πήγαινε
μόνο σε μένα δουλέψανε κανονικά μερικές φορές
ο αρχηγός ωρύονταν¨"μας τρυπαεεεειιιιι το γουρουνιιιιιιι ΡΙΧΤΕΕΕΕΕΕ γιατί δεν ρίχνετεεεε ΡΙΧΤΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!" .very funny.

* browning,benelli, beretta τα όπλα
** μας έφυγε τελικά τουφεκισμένο πέρασε στο καταφύγιο

πιο γρηγορα πιο συγκεντρωτικα.απο αποδοση αναμενουμε να δοκιμαστουν στα τσιχλακια.
Πόσο πιο γρήγορα και πιο συγκεντρωτικά να είναι πια !!!! :oops: Αφού και τα παλιά ήταν ήδη κεραυνοί !!! :rolleyes:
Αν είναι όντως έτσι, φοβάμαι ότι πολλοί, από αυτούς που έριχναν τα 30αρια μέχρι τώρα, θα απογοητευτούν !!! Έχει δίκιο ο Κυριάκος:
Και συνήθως αυξημένες αστοχίες
Δεν ξέρω ... αλλά εγώ πιστεύω ότι ο Αντρέας θα έχει ρυθμίσει κατάλληλα τη συνταγή ώστε να είναι σχεδόν ίδια με τα προηγούμενα ... ;)

Τον πήρα τηλέφωνο πριν λίγο μου είπε ότι είναι 20 μέτρα πιο αργά από τα περσινά θέλω να παραγγείλω γιατί είναι είναι το βασικό μου φυσιγγι από τον Αύγουστο μέχρι κλείσιμο σε όλους τους καιρούς από τρυγόνια μέχρι παπια

Εγώ στο σκοπευτήριο που έριξα ένα κουτάκι 30αρια για δοκιμη μου φάνηκαν πολύ γρήγορα, παραπλήσια ταχύτητα με τα περσινά δλδ πιο γρήγορα σίγουρα από τα 28αρια σπορτινκ του ίδιου που έριξα στις άλλες πουλες και σίγουρα πιο συγκεντρωτικα. Τα δισκάκια κυριολεκτικά σκονιζονταν όταν ήσουν κέντρο χωρίς να βλέπεις κομμάτια. Αναμένω πάρα πολλά από το εν λόγω φυσιγγιο στο κυνήγι φέτος.. Δύο αποτυπώσεις στα 35 μέτρα με *** από beretta 391 και Α400 για να έχετε μια εικοναDSC_0402.JPGDSC_0400.JPG

Εγώ στο σκοπευτήριο που έριξα ένα κουτάκι 30αρια για δοκιμη μου φάνηκαν πολύ γρήγορα, παραπλήσια ταχύτητα με τα περσινά δλδ πιο γρήγορα σίγουρα από τα 28αρια σπορτινκ του ίδιου που έριξα στις άλλες πουλες και σίγουρα πιο συγκεντρωτικα. Τα δισκάκια κυριολεκτικά σκονιζονταν όταν ήσουν κέντρο χωρίς να βλέπεις κομμάτια. Αναμένω πάρα πολλά από το εν λόγω φυσιγγιο στο κυνήγι φέτος.. Δύο αποτυπώσεις στα 35 μέτρα με *** από beretta 391 και Α400 για να έχετε μια εικοναView attachment 57375View attachment 57376
Πώς να μην σκονιστουν ,,,,αφού αποδίδουν φουλ τσοκ‼️

Εγώ στο σκοπευτήριο που έριξα ένα κουτάκι 30αρια για δοκιμη μου φάνηκαν πολύ γρήγορα, παραπλήσια ταχύτητα με τα περσινά δλδ πιο γρήγορα σίγουρα από τα 28αρια σπορτινκ του ίδιου που έριξα στις άλλες πουλες και σίγουρα πιο συγκεντρωτικα. Τα δισκάκια κυριολεκτικά σκονιζονταν όταν ήσουν κέντρο χωρίς να βλέπεις κομμάτια. Αναμένω πάρα πολλά από το εν λόγω φυσιγγιο στο κυνήγι φέτος.. Δύο αποτυπώσεις στα 35 μέτρα με *** από beretta 391 και Α400 για να έχετε μια εικοναView attachment 57375View attachment 57376
Ωραίος!!!! Ρε τρελέ σκαρφαλωσες πάνω στην καρέκλα για να βγάλεις καλή φωτογραφία?!!!!!

Back