η καθομαστε και σπιτι μας!Η γεμιζουμε και μια μονο
η καθομαστε και σπιτι μας!Η γεμιζουμε και μια μονο
Να κατσετεη καθομαστε και σπιτι μας!
Γιατί με αυτογεμές δεν μπορείς να ρίξεις ?Επισεις με μονοκανο δικανο μπορουμε να ριχνουμε και μισοριξιες αχαχαχαχαχχα
Οταν λετε πιο συγκεντρωτικα τι εννοειτε;πιο γρηγορα πιο συγκεντρωτικα.απο αποδοση αναμενουμε να δοκιμαστουν στα τσιχλακια.
Αυξημένα ποσοστά συγκέντρωσης με συνήθως αυξημένα κέντραΟταν λετε πιο συγκεντρωτικα τι εννοειτε;
πέρισυ τον χειμώνα μας στέλνει ο αρχηγός να κάνουμε κόντρα 3 άτομα σε ένα σημείοΓιατί με αυτογεμές δεν μπορείς να ρίξεις ?
Απλά θα γίνει χειρογεμές μετά ...
Και συνήθως αυξημένες αστοχίεςΑυξημένα ποσοστά συγκέντρωσης με συνήθως αυξημένα κέντρα
Ε ναι ετσι κι αλιως για μια τη φορα παμεΓιατί με αυτογεμές δεν μπορείς να ρίξεις ?
Απλά θα γίνει χειρογεμές μετά ...
Πόσο πιο γρήγορα και πιο συγκεντρωτικά να είναι πια !!!! Αφού και τα παλιά ήταν ήδη κεραυνοί !!!πιο γρηγορα πιο συγκεντρωτικα.απο αποδοση αναμενουμε να δοκιμαστουν στα τσιχλακια.
Δεν ξέρω ... αλλά εγώ πιστεύω ότι ο Αντρέας θα έχει ρυθμίσει κατάλληλα τη συνταγή ώστε να είναι σχεδόν ίδια με τα προηγούμενα ...Και συνήθως αυξημένες αστοχίες
και ομως ετσι ειναι στελιο και εχουν και λιγο αυξημενο κλωτσημα παραπανω.Πόσο πιο γρήγορα και πιο συγκεντρωτικά να είναι πια !!!! Αφού και τα παλιά ήταν ήδη κεραυνοί !!!
Ανοίγουμε τσοκακια..... έτσι;;;;;;;;και ομως ετσι ειναι στελιο και εχουν και λιγο αυξημενο κλωτσημα παραπανω.
Νανάκια ...Γκρίνια γκρίνια αμάν
Ορίστε ,ο Μητσος&τάκης σας φέρνουν τη λύση στην ακρίβεια
Πώς να μην σκονιστουν ,,,,αφού αποδίδουν φουλ τσοκΕγώ στο σκοπευτήριο που έριξα ένα κουτάκι 30αρια για δοκιμη μου φάνηκαν πολύ γρήγορα, παραπλήσια ταχύτητα με τα περσινά δλδ πιο γρήγορα σίγουρα από τα 28αρια σπορτινκ του ίδιου που έριξα στις άλλες πουλες και σίγουρα πιο συγκεντρωτικα. Τα δισκάκια κυριολεκτικά σκονιζονταν όταν ήσουν κέντρο χωρίς να βλέπεις κομμάτια. Αναμένω πάρα πολλά από το εν λόγω φυσιγγιο στο κυνήγι φέτος.. Δύο αποτυπώσεις στα 35 μέτρα με *** από beretta 391 και Α400 για να έχετε μια εικοναView attachment 57375View attachment 57376
Ωραίος!!!! Ρε τρελέ σκαρφαλωσες πάνω στην καρέκλα για να βγάλεις καλή φωτογραφία?!!!!!Εγώ στο σκοπευτήριο που έριξα ένα κουτάκι 30αρια για δοκιμη μου φάνηκαν πολύ γρήγορα, παραπλήσια ταχύτητα με τα περσινά δλδ πιο γρήγορα σίγουρα από τα 28αρια σπορτινκ του ίδιου που έριξα στις άλλες πουλες και σίγουρα πιο συγκεντρωτικα. Τα δισκάκια κυριολεκτικά σκονιζονταν όταν ήσουν κέντρο χωρίς να βλέπεις κομμάτια. Αναμένω πάρα πολλά από το εν λόγω φυσιγγιο στο κυνήγι φέτος.. Δύο αποτυπώσεις στα 35 μέτρα με *** από beretta 391 και Α400 για να έχετε μια εικοναView attachment 57375View attachment 57376