Ο ήλιος ήτανε καυτός κι τσίχλες σκάσανε μύτη με μπικίνι και αντηλιακό......Ο ηλιος ηταν καυτος; Αερα ειχε;
Ο ήλιος ήτανε καυτός κι τσίχλες σκάσανε μύτη με μπικίνι και αντηλιακό......Ο ηλιος ηταν καυτος; Αερα ειχε;
Constanzo εσύ;View attachment 57515
Πού το θυμήθηκες τον τροχονόμο ρε
Συμφωνώ, στο μόνο που δεν συμφωνώ εμένα μου φαίνονται πιο δυνατά.Λοιπόν μετά από αρκετά πλέον καμμένα φυσιγγια του Ανδρέα έχω σχηματίσει μια άποψη. Αφήνω στην άκρη αυτα με την d20 τα οποία είναι θάνατος ακόμη και σε οριακές αποστάσεις. Θα μιλήσω για τα νέα 32αρια με psb. Με λίγες λέξεις:πιο μαλακα , λίγο πιο αργά αλλά το ίδιο φονικά με τους προκατόχους τους με csb. Ωραία σκοτωματα σε ψηλωμενες τα πρωινά με σφιχτά τσοκ και το ίδιο σε απογευματινες βολιδες με ανοιχτά. Τώρα μένει το τεστ σε κρύο καιρό....
3 οπλα τα δοκιμασαμε τα 2 τα ριχναμε χρονια με csb.Πολυ πιο σκληρα στο δικανο ειδικα αφορητα κατανομες μειωνεκτικες σε σχεση με τα παλια απο καταβολες σε 6 πουλια τα 2 τραυματισμενα τα 4 ξερα.Λοιπόν μετά από αρκετά πλέον καμμένα φυσιγγια του Ανδρέα έχω σχηματίσει μια άποψη. Αφήνω στην άκρη αυτα με την d20 τα οποία είναι θάνατος ακόμη και σε οριακές αποστάσεις. Θα μιλήσω για τα νέα 32αρια με psb. Με λίγες λέξεις:πιο μαλακα , λίγο πιο αργά αλλά το ίδιο φονικά με τους προκατόχους τους με csb. Ωραία σκοτωματα σε ψηλωμενες τα πρωινά με σφιχτά τσοκ και το ίδιο σε απογευματινες βολιδες με ανοιχτά. Τώρα μένει το τεστ σε κρύο καιρό....
Στο δικό μου όπλο γαζωνουν και λυπάμαι που δεν πήρα το ρίσκο να πάρω μια 1500αρα να υπάρχει. Τα αφήνω τώρα στην άκρη όσα έμειναν. Θα κάψω τα παλιά με csb για να μην μπαγιατεψουν. Γενικά όσες δοκιμές έκανα με τα φυσιγγια που πήρα φέτος από τον Ρουμελιωτη έδωσαν θετικά αποτελέσματα. Μόνο 30γρ δεν πήρα.3 οπλα τα δοκιμασαμε τα 2 τα ριχναμε χρονια με csb.Πολυ πιο σκληρα στο δικανο ειδικα αφορητα κατανομες μειωνεκτικες σε σχεση με τα παλια απο καταβολες σε 6 πουλια τα 2 τραυματισμενα τα 4 ξερα.
Οπλα:baikal mp 155 3* μαμα
Breda aries 2* σταθερη
Browning fenix 2*
Τωρα δεν ξερω εγω λεω θα πηγαινουνε με πιο κρυο καιρο τα ριξαμε με 22 βαθμους περιπου.
Μια χαρα αφου καθονται στο οπλο σου και εγω 4 χρονια μονο ρουμελιωτη επερνα αλλα...Ειναι και καλο να δινεις τα λεφτα σου εγχωρια και οχι ιταλια και ισπανια.Τωρα θα τα δοκιμασω οταν παω πανω με 10 βαθμους να δουμε τι λενε.Επαθα και ζημια εχω κολλησει με το 3αρι που ειναι 3,5* και μακρυα δεν σηκωνω το οπλο καθολου..Θα δουμε αυριο αν εχει πουλια θα ριξω μονο ρουμελιωτικα.Στο δικό μου όπλο γαζωνουν και λυπάμαι που δεν πήρα το ρίσκο να πάρω μια 1500αρα να υπάρχει. Τα αφήνω τώρα στην άκρη όσα έμειναν. Θα κάψω τα παλιά με csb για να μην μπαγιατεψουν. Γενικά όσες δοκιμές έκανα με τα φυσιγγια που πήρα φέτος από τον Ρουμελιωτη έδωσαν θετικά αποτελέσματα. Μόνο 30γρ δεν πήρα.
Συμφωνώ και το ξαναλέω και εγώ.Μια χαρα αφου καθονται στο οπλο σου και εγω 4 χρονια μονο ρουμελιωτη επερνα αλλα...Ειναι και καλο να δινεις τα λεφτα σου εγχωρια και οχι ιταλια και ισπανια.Τωρα θα τα δοκιμασω οταν παω πανω με 10 βαθμους να δουμε τι λενε.Επαθα και ζημια εχω κολλησει με το 3αρι που ειναι 3,5* και μακρυα δεν σηκωνω το οπλο καθολου..Θα δουμε αυριο αν εχει πουλια θα ριξω μονο ρουμελιωτικα.
Ποσό Ηλία ;Με της τιμες που είδα σήμερα του Αντρέα να του ανάβουμε μια λαμπάδα… άξιος σεβασμού από ολλους μας
Αφού όλα τα υλικά είναι εισαγωγής τι είναι το ελληνικό και μένουν τα λεφτά στην Ελλάδα ; Ας βγάζουν ασφαλή και σταθερά σε απόδοση κάθε χρόνο άσχετα αν αλλάζουν τα υλικά .Συμφωνώ και το ξαναλέω και εγώ.
Χίλιες φορές τα λεφτά να πηγαίνουν και μένουν εδώ σε δικούς μας ανθρώπους παρά στα ξένα.
Και κάποια στιγμή να μην βγει κάτι όπως το θέλουμε επικοινωνούμε με τον υπεύθυνο και λύνεται το πρόβλημα.
Ο Ανδρέας είναι διαμάντι και βοηθάει.
Μόνο γουρούνι δεν εχω παρει με του Ανδρέα τα φυσίγγια.
Γιατί δεν έριξα...
Γι αυτό μόνο.
Έχω πάρει λαγό με φυσίγγια για το τρυγονι πέρσι που μου βγήκε από το χωράφι που περνούσα.
9,5 + τα 32 γρΠοσό Ηλία ;
Κάποιο λάθος κανείς μεγάλε9,5 + τα 32 γρ
εκει στα 7,5 ειναι τα 32γρ.Μήπως είδες τα 35,5γρ στα 9,5€;;;
Τα 32γρ νομίζω είναι 7,5€ ή 7,7€ το κουτί στον Ανδρέα.
Δεν λεο για τον Αντρέα μεγάλε διάβαζε παραπανοΚάποιο λάθος κανείς μεγάλε