Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μια ερώτηση για όσους τα έχουν δοκιμάσει ή γνωρίζουν...
Τα 28αρια του Ρουμελιώτη τα κυνηγετικά με τα σκοπευτικά τι διαφορές έχουν..? Δεδομένου ότι τα θέλω για κυνήγι.
Σίγουρα απο οικονομικής πλευράς υποθέτω θα είναι πιο ακριβά τα σκοπευτικά αλλά τελικά ποιές οι διαφορές..?

Τα 28αρια του Ρουμελιώτη τα κυνηγετικά με τα σκοπευτικά τι διαφορές έχουν..? Δεδομένου ότι τα θέλω για κυνήγι.
Σίγουρα απο οικονομικής πλευράς υποθέτω θα είναι πιο ακριβά τα σκοπευτικά αλλά τελικά ποιές οι διαφορές..?
Τα κυνηγετικα ειναι λιγο περισσοτερο τσιμπημενα σε πυριτιδα κ ειναι ακριβοτερα.
Δεν ξερω αλλες διαφορες. Και στα δυο μπορεις (μπορουσες?) να επιλεξεις συγκεντρωτηρα

Τα κυνηγετικα ειναι λιγο περισσοτερο τσιμπημενα σε πυριτιδα κ ειναι ακριβοτερα.
Δεν ξερω αλλες διαφορες. Και στα δυο μπορεις (μπορουσες?) να επιλεξεις συγκεντρωτηρα
Τα κυνηγετικά βγαίνουν πιο ακριβά..? Μάλλον λόγω πυρίτιδας όπως λες..

Κρυουλακι αγαπάνε πολύ περισσότερο από την ζέστη πάντως.

View attachment 60329

Δεν πρέπει να κάνω παρέα με πελάτες του μαγαζιού. Με παρασέρνουν 🤣
Καλόριχτα φίλε Σταμάτη!!!! Εγώ πάλι εν αντιθέσει με τον Μητσάρα λατρεύω τα κόκκινα εξού και αγιάτρευτος Ολυμπιακάκιας!!!

Καλόριχτα φίλε Σταμάτη!!!! Εγώ πάλι εν αντιθέσει με τον Μητσάρα λατρεύω τα κόκκινα εξού και αγιάτρευτος Ολυμπιακάκιας!!!
Εξού και ψάρακλας. Όταν πάρεις το μπερέ πες τους να είναι κόκκινος μη πάθεις τίποτα και σε τρέχουνε .sarcastic.

Back