Τα κυνηγετικα ειναι λιγο περισσοτερο τσιμπημενα σε πυριτιδα κ ειναι ακριβοτερα.Μια ερώτηση για όσους τα έχουν δοκιμάσει ή γνωρίζουν...
Τα 28αρια του Ρουμελιώτη τα κυνηγετικά με τα σκοπευτικά τι διαφορές έχουν..? Δεδομένου ότι τα θέλω για κυνήγι.
Σίγουρα απο οικονομικής πλευράς υποθέτω θα είναι πιο ακριβά τα σκοπευτικά αλλά τελικά ποιές οι διαφορές..?
Τα κυνηγετικά βγαίνουν πιο ακριβά..? Μάλλον λόγω πυρίτιδας όπως λες..Τα κυνηγετικα ειναι λιγο περισσοτερο τσιμπημενα σε πυριτιδα κ ειναι ακριβοτερα.
Δεν ξερω αλλες διαφορες. Και στα δυο μπορεις (μπορουσες?) να επιλεξεις συγκεντρωτηρα
Όπως τα λέει ο Σπύρος είναι λίγο πιο δυνατά. Δουλεύουν καλύτερα με περισσότερους καιρούς.Τα κυνηγετικά βγαίνουν πιο ακριβά..? Μάλλον λόγω πυρίτιδας όπως λες..
Κρυουλακι αγαπάνε πολύ περισσότερο από την ζέστη πάντως.Μια ερώτηση για όσους τα έχουν δοκιμάσει ή γνωρίζουν...
Τα 28αρια του Ρουμελιώτη τα κυνηγετικά με τα σκοπευτικά τι διαφορές έχουν..? Δεδομένου ότι τα θέλω για κυνήγι.
Σίγουρα απο οικονομικής πλευράς υποθέτω θα είναι πιο ακριβά τα σκοπευτικά αλλά τελικά ποιές οι διαφορές..?
Για του χρόνου τα πήρες?
Για του χρόνου τα πήρες?
Ωραίος...
Αυτά στο μπλε κουτάκι έχω μια τάση να τα λατρέψω αγιατρευτα....
Αυτά στο μπλε κουτάκι έχω μια τάση να τα λατρέψω αγιατρευτα....
Ρε,αυτός βαράει δυο-δυο τους λαγοί.Κοιτα μην εμφανίσει κανά σπριγκερ και τις ξεσβελιασει....Για του χρόνου τα πήρες?
Καλοκαυτα ρε παιχτη...
Καλοκαυτα ρε παιχτη...
Καλόριχτα φίλε Σταμάτη!!!! Εγώ πάλι εν αντιθέσει με τον Μητσάρα λατρεύω τα κόκκινα εξού και αγιάτρευτος Ολυμπιακάκιας!!!
Καλόριχτα φίλε Σταμάτη!!!! Εγώ πάλι εν αντιθέσει με τον Μητσάρα λατρεύω τα κόκκινα εξού και αγιάτρευτος Ολυμπιακάκιας!!!
Ναι, μόλις πάρει μπρος, μαρσαρει πολύ το παιδί!Να σαι καλά φίλε μου. Θες γκάζια εσύ σε κατάλαβα
Εξού και ψάρακλας. Όταν πάρεις το μπερέ πες τους να είναι κόκκινος μη πάθεις τίποτα και σε τρέχουνεΚαλόριχτα φίλε Σταμάτη!!!! Εγώ πάλι εν αντιθέσει με τον Μητσάρα λατρεύω τα κόκκινα εξού και αγιάτρευτος Ολυμπιακάκιας!!!