Έτσι το είπα ρε, για να πας εσύ και να μάθω αν έχει!Σε περιμένω εδώ είμαι
Έτσι το είπα ρε, για να πας εσύ και να μάθω αν έχει!Σε περιμένω εδώ είμαι
Καλόριχτα!!!
και Ήμουν στο άνω και πήγα στο κατω σε άκουσα ένστικτοΈτσι το είπα ρε, για να πας εσύ και να μάθω αν έχει!
Σε 10αρι τα ειχε!με τι μεταλο; 10αρι;
Καλοριχτα! κολλήσαμε με Ρουμε βλέπω!!! ψήνονται και τα δικά μου σιγά σιγά...
Άνω κάτω σε έκανα!Κα
και Ήμουν στο άνω και πήγα στο κατω σε άκουσα ένστικτο
Τι σκέφτεσαιΚαλοριχτα! κολλήσαμε με Ρουμε βλέπω!!! ψήνονται και τα δικά μου σιγά σιγά...
28αρια πιστον σκητ θα είναι τα πολλα. Σιγουρα και 32αρια, γιατί μου έκατσαν καλά τα 10 κουτιά που πήρα για δοκιμή, ειδικά στα μπασιματα. Και 24γρ σκητ αν βγαζει που πραγματικά ξεπέρασαν τις προσδοκίες μου από σκοτωματα και αποστάσεις.Τι σκέφτεσαι
Ήθελα και εγώ να μου βάλει μερικά πιστον σκιτ αλλά απο εβδομάδα θα βγάλει είπε28αρια πιστον σκητ θα είναι τα πολλα. Σιγουρα και 32αρια, γιατί μου έκατσαν καλά τα 10 κουτιά που πήρα για δοκιμή, ειδικά στα μπασιματα. Και 24γρ σκητ αν βγαζει που πραγματικά ξεπέρασαν τις προσδοκίες μου από σκοτωματα και αποστάσεις.
έχω μιλήσει από καιρό μαζί του και περιμένω να ξεκινήσει να βγάζει!Ήθελα και εγώ να μου βάλει μερικά πιστον σκιτ αλλά απο εβδομάδα θα βγάλει είπε
Αλίμονο ο μόνος που θα παίρνει παραγγελίες είναι.Ήρθε και η καινούργια παρτίδα
Εξυπηρετικότατος για άλλη μια φορά ο Ανδρέας πλια να έχει τώρα
Ελα μ ντε ...τα 29αρια τα κυνηγετικά, γράφτηκε ότι είναι στα 6,5...Τελικά τα 28 σκοπευτικά πόσο τα έχει??
Ρε,που καταντησαμε.7.5 τα 32αρια ο Ρουμ?? Μάλιστα.....οικονομικότατος βλεπω
Πιστεύω να κατάλαβες ότι το είπα ειρωνικά...Ρε,που καταντησαμε.
Ε τι άλλο ,την προηγούμενη σεζόν 7,5€ είχαν τα ιταλικά πρώτης κατηγορίας και δεν τα έπαιρναν στην τσίχλα γιατί φαίνονταν ακριβά.Πιστεύω να κατάλαβες ότι το είπα ειρωνικά...
Τι να αβανταρεις ρε Παναγιώτη, η πραγματικότητα είναι!!!! Όλα στον Θεό έχουν πάει....απλά θέλω να πω ότι κανείς δεν είναι φτηνός!!!παιδιά φιλος ιδιογομωτης 32γρ με psb για να γεμίσει 32γρ με καινούργιους κάλυκες πιάνει τα 8ευρω η πυριτιδα χωρίς μεταφορικά έχει φτάσει 46υρω τ κιλό κάποτε οι ισπανικές κάνανε 22 23 αυτά εντελώς πληροφοριακά και χωρίς να θέλω να αβανταρω κανέναν πριχθες πέρασα από μαγαζί με κυνηγετικά και είδα τι τιμές παίζουν στα τσιχλοφυσιγγα φαντάσου να χε και τσιχλες...