Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Το 30αρι είναι ότι καλύτερο έχω ρίξει τώρα μένει να δοκιμάσω τα 30 με piston skeet
Φαρμακι! Δηλητηριο!!! Στο περπατητο προχτές με μπηχτές και γρήγορες τουφεκιες δεν μπόρεσα να το κρίνω καλά αν και πήρα πουλιά. Σημερα όμως που πέρασαν τα πουλιά και έριξα ζυγισμενες τουφεκιες τα βρήκα πολύ καλά. Τα εσκαγαν τα μαύρα!!!

τα σκοπευτικα τα sporting hyperion του Ανδρεα 28 gr σε τι νουμερα βγαινουν?
το καλοκαίρι τα ειχε σε 8,5 7,5 και 9,5. Πηρα σε 9,5 με πιστον σκητ και Σπόρτινγκ σε 8,5. Τα πρώτα έρωτας μεγάλος. Πηρα αλλά 500 τώρα αλλά δεν είχε 9μιση και πηρα 9αρι. Παρε ένα τηλέφωνο και θα μάθεις άμεσα!

παιδια εχω παρει τα κυνηγετικα τα 28αρια νο9 και μου αρεσουν πολυ Τα sporting τα hyperion ειναι το ιδιο καλα?εσεις πιο προτιματε?Κυνηγαω πρωτη φορα με 28αρια και δεν πιστευα οτι θα παω καλα γιατι δεν ειμαι και φοβερος σκοπευτης.
hyperion piston skeet!!!! Θανατος! τα κυνηγετικά δουλεύουν καλύτερα σε τσιχλοκαιρο. δηλαδή όχι πάγο και όχι ζέστη.

σε 2 περπατητα που τα έριξα οι πρώτες εντυπώσεις είναι ότι 30αρια του είναι πάρα πολύ καλά και σκοτώνουν και μακριά θα έλεγα,αυτ π δε μπορώ να βρω είναι τα 28αρια με το πιστον με 2 όπλα.Α400 και τη μπενελι σήμερα
γατακιιιι εχης πωλα να μαθης ακωμα απο τα φυσεγκιαα του αντρεααααα .yel.
.yel.

γατακιιιι εχης πωλα να μαθης ακωμα απο τα φυσεγκιαα του αντρεααααα .yel.
.yel.
και οταν σε περνουνε τα φιλαρακιασουυυυ απο την μακεδονιαααα που ημασταν ολημας σημερα μαζεμενη ωπος καθε χρονιαααα να σηκωνης το τηλλλλ,,,ΥΓ η πωλη δουλια τρωη τον αφεντηηηηηη .sarcastic.
.yel.

και οταν σε περνουνε τα φιλαρακιασουυυυ απο την μακεδονιαααα που ημασταν ολημας σημερα μαζεμενη ωπος καθε χρονιαααα να σηκωνης το τηλλλλ,,,ΥΓ η πωλη δουλια τρωη τον
δεν δουλεύω ρε Κυριακές ειμασταν περπατητο είδα τη κλήση θα τό πάρω αυριο

σε 2 περπατητα που τα έριξα οι πρώτες εντυπώσεις είναι ότι 30αρια του είναι πάρα πολύ καλά και σκοτώνουν και μακριά θα έλεγα,αυτ π δε μπορώ να βρω είναι τα 28αρια με το πιστον με 2 όπλα.Α400 και τη μπενελι σήμερα
Παναγιώτη σήμερα το πρωί έδωσαν ρέστα τα 28αρια με πιστον σε 9μιση νούμερο! Μερικες που ήταν ψηλωμενες ήταν όλα τα λεφτά!!!

Για τα μέρη που τα θέλω εγώ τα σκητ με βόλεψαν απίστευτα. Επισης σε δοκιμές που έκανα είδα πολύ ωραία πράγματα. Ναι σκοτώνουν πολύ καλά.
Εσυ αλλά μας έλεγες πέρυσι και νομίζω ησιυν ένας από τους πιο μεγάλους επικριτές των skeet όταν είπα ότι μόνο με αυτά θα κυνηγήσω φέτος

Εσυ αλλά μας έλεγες πέρυσι και νομίζω ησιυν ένας από τους πιο μεγάλους επικριτές των skeet όταν είπα ότι μόνο με αυτά θα κυνηγήσω φέτος
Μαλλον έχεις πάθει παράκρουση Κρητικέ που δεν είσαι από την Κρήτη. Σε συμβουλεύω πρώτα να κατασταλάξεις στο πως σε λένε και από που τελικά είσαι και μετά να ψάξεις όλα τα ποστ και να βρεις αυτα που κατακρίνω εγώ τις ελαφριες γομωσεις. Αυτα....

Back