Οταν κατέβω θέλω σέρβις μικρό στην κλούβα.Ανελαβε το!
Έλα, θα την μονταρουμε
Οταν κατέβω θέλω σέρβις μικρό στην κλούβα.Ανελαβε το!
Φαρμακι! Δηλητηριο!!! Στο περπατητο προχτές με μπηχτές και γρήγορες τουφεκιες δεν μπόρεσα να το κρίνω καλά αν και πήρα πουλιά. Σημερα όμως που πέρασαν τα πουλιά και έριξα ζυγισμενες τουφεκιες τα βρήκα πολύ καλά. Τα εσκαγαν τα μαύρα!!!Το 30αρι είναι ότι καλύτερο έχω ρίξει τώρα μένει να δοκιμάσω τα 30 με piston skeet
το καλοκαίρι τα ειχε σε 8,5 7,5 και 9,5. Πηρα σε 9,5 με πιστον σκητ και Σπόρτινγκ σε 8,5. Τα πρώτα έρωτας μεγάλος. Πηρα αλλά 500 τώρα αλλά δεν είχε 9μιση και πηρα 9αρι. Παρε ένα τηλέφωνο και θα μάθεις άμεσα!τα σκοπευτικα τα sporting hyperion του Ανδρεα 28 gr σε τι νουμερα βγαινουν?
hyperion piston skeet!!!! Θανατος! τα κυνηγετικά δουλεύουν καλύτερα σε τσιχλοκαιρο. δηλαδή όχι πάγο και όχι ζέστη.παιδια εχω παρει τα κυνηγετικα τα 28αρια νο9 και μου αρεσουν πολυ Τα sporting τα hyperion ειναι το ιδιο καλα?εσεις πιο προτιματε?Κυνηγαω πρωτη φορα με 28αρια και δεν πιστευα οτι θα παω καλα γιατι δεν ειμαι και φοβερος σκοπευτης.
γατακιιιι εχης πωλα να μαθης ακωμα απο τα φυσεγκιαα του αντρεααααασε 2 περπατητα που τα έριξα οι πρώτες εντυπώσεις είναι ότι 30αρια του είναι πάρα πολύ καλά και σκοτώνουν και μακριά θα έλεγα,αυτ π δε μπορώ να βρω είναι τα 28αρια με το πιστον με 2 όπλα.Α400 και τη μπενελι σήμερα
και οταν σε περνουνε τα φιλαρακιασουυυυ απο την μακεδονιαααα που ημασταν ολημας σημερα μαζεμενη ωπος καθε χρονιαααα να σηκωνης το τηλλλλ,,,ΥΓ η πωλη δουλια τρωη τον αφεντηηηηηηγατακιιιι εχης πωλα να μαθης ακωμα απο τα φυσεγκιαα του αντρεααααα
δεν δουλεύω ρε Κυριακές ειμασταν περπατητο είδα τη κλήση θα τό πάρω αυριοκαι οταν σε περνουνε τα φιλαρακιασουυυυ απο την μακεδονιαααα που ημασταν ολημας σημερα μαζεμενη ωπος καθε χρονιαααα να σηκωνης το τηλλλλ,,,ΥΓ η πωλη δουλια τρωη τον
Παναγιώτη σήμερα το πρωί έδωσαν ρέστα τα 28αρια με πιστον σε 9μιση νούμερο! Μερικες που ήταν ψηλωμενες ήταν όλα τα λεφτά!!!σε 2 περπατητα που τα έριξα οι πρώτες εντυπώσεις είναι ότι 30αρια του είναι πάρα πολύ καλά και σκοτώνουν και μακριά θα έλεγα,αυτ π δε μπορώ να βρω είναι τα 28αρια με το πιστον με 2 όπλα.Α400 και τη μπενελι σήμερα
Πάντα θες ένα εργαλείο να δουλεύει αν χαλάσει το πρώτο (από το καθάρισμα)Οκ για το 1ο...αλλα ντρρρρροοοπή για το 2ο...
----αδρανοποιημένοι τεμπέλιδες...(από το καθάρισμα
Πάντα θες ένα εργαλείο να δουλεύει αν χαλάσει το πρώτο (από το καθάρισμα)
παρε ενα τηλεφωνο καλυτερα γιατι αλλαζουν αναλογα της τιμες των υλικων.Καλησπέρα !! Ξερει κάποιος τιμές για τα σκοπευτικά του ;;
Πες μας τώρα ότι σκοτώνουν τα 24αρια!!Με τα 24γρ του Ρουμε είδα πράματα και θάματα την σεζόν που μας πέρασε!
Για τα μέρη που τα θέλω εγώ τα σκητ με βόλεψαν απίστευτα. Επισης σε δοκιμές που έκανα είδα πολύ ωραία πράγματα. Ναι σκοτώνουν πολύ καλά.Πες μας τώρα ότι σκοτώνουν τα 24αρια!!
Εσυ αλλά μας έλεγες πέρυσι και νομίζω ησιυν ένας από τους πιο μεγάλους επικριτές των skeet όταν είπα ότι μόνο με αυτά θα κυνηγήσω φέτοςΓια τα μέρη που τα θέλω εγώ τα σκητ με βόλεψαν απίστευτα. Επισης σε δοκιμές που έκανα είδα πολύ ωραία πράγματα. Ναι σκοτώνουν πολύ καλά.
Μαλλον έχεις πάθει παράκρουση Κρητικέ που δεν είσαι από την Κρήτη. Σε συμβουλεύω πρώτα να κατασταλάξεις στο πως σε λένε και από που τελικά είσαι και μετά να ψάξεις όλα τα ποστ και να βρεις αυτα που κατακρίνω εγώ τις ελαφριες γομωσεις. Αυτα....Εσυ αλλά μας έλεγες πέρυσι και νομίζω ησιυν ένας από τους πιο μεγάλους επικριτές των skeet όταν είπα ότι μόνο με αυτά θα κυνηγήσω φέτος