Για τι όπλο;
Στο χωνι βάλε τα 32, στη μπενελα τα 30. Και ανοιχτά τσοκ...
Πέρι τα 32γρ Νο8 με 4* σε μπενελι 18,3 ο πατέρας μου πλέον δεν τ αλλάζειΕπει
Εγω παλι με ανοιχτο τσοκ 4* εχω πολλες αποτυχιες με τα 32γρ ..κυριως σε τραυματισμενα σε σημειο απογοητευσης
Αντιθετα με το LF briley πεφτει ξεσκονισμα σοβαρο....
Εισαι για κλειστα τσοκ εσυ ΠεριΕπει
Εγω παλι με ανοιχτο τσοκ 4* εχω πολλες αποτυχιες με τα 32γρ ..κυριως σε τραυματισμενα σε σημειο απογοητευσης
Αντιθετα με το LF briley πεφτει ξεσκονισμα σοβαρο....
Χάρηκες εσύ τώρα ε χαχαχαχαχαχαΕισαι για κλειστα τσοκ εσυ Περι
Εγω τα ριχνω με breda ermes 2000 18.4Πέρι τα 32γρ Νο8 με 4* σε μπενελι 18,3 ο πατέρας μου πλέον δεν τ αλλάζει
Κάθε όπλο έχει και τα χουγια του
Και κάποια μαζεμενα.... μην θίξω οικογένειεςΠέρι τα 32γρ Νο8 με 4* σε μπενελι 18,3 ο πατέρας μου πλέον δεν τ αλλάζει
Κάθε όπλο έχει και τα χουγια του
Εμ δεν χαρηκα? Αφου ξερεις εχω αρρωστια με τα κλειστα τσοκ και τα συγκεντρωτικα φυσιγγια, τα psb2 35γρ νο5 παντως τα γουσταρω με χιλια αφησα και τα 6/4 στην ακρη και ριχνω μονο αυτα τωρα.Χάρηκες εσύ τώρα ε χαχαχαχαχαχα
Ριξε φιλε αφοβα δεν θα εχει θεμα το οπλο σουΠολλες πιέσεις πάντως τα 35άρια για 35 γραμμαρια νομίζω... Pmax 950 γραφει το site. Τι λετε; Τις ζοριζει τις καραμπίνες; Αυτες που εχουν δοκιμή στα 1200 bar κανονικά μέχρι 900 bar πρέπει να ρίχνουν λέει. Εχω πάρει καποια κουτιά αλλα ουτε σε χαρτι δεν έριξα ακόμα.
Ιδια περιπτωση με του Περικλή ειναι και η δικια μου.Εγω τα ριχνω με breda ermes 2000 18.4
με τσοκ 4* gemini το οποιο 4 χρονια που το εχω δεν το εβγαζα ποτε οτι φυσιγγι και να εριχνα........
Με τα 32γρ και 8 και 9 .Δεν...Δεν....Δεν...
Με το LF ειναι λες και παιρνω ντοπαμινη.....
Τα σκορπαει το οπλο μου.?? πραγματικα δεν ξερω
Τηλ στον Ρουμελιωτη για 500 κομματια,σιγουρα κατι θα κοψειρε παιδες τα 28γρ σε τι τιμη παιζουνες;; για καμια 500αδα σαν αρχη
νομιζω 4,80 αλλα παρτον ενα τηλ,για σιγουραρε παιδες τα 28γρ σε τι τιμη παιζουνες;; για καμια 500αδα σαν αρχη
ρε παιδες τα 28γρ σε τι τιμη παιζουνες;; για καμια 500αδα σαν αρχη
φιλε κωστα λιγο στην τσιχλα λιγο στο ληξας κυνηγιου στο σκοπευτηριο θα ριχτουνε και δεν θα φτασουνεεεΣάκη έχεις καμιά πληροφορία ότι θα μπουν οι από πάνω και ετοιμάζεσαι
Πυριτιδα εκτος φουστας του κυαθιου.επειδη εχουμε γραψει ολοι καλα πραγματα εδω
Ετυχε σε κανεναν κακη καυση της μπαρουτης σε καποιο φυσιγγι?
ειχα δωσει 10 πακετα σε ενα φιλο μιας και δεν παει καλα η χρονια και του ετυχε 2 φορες να του πεταξει μπαρουτη απο το κλειστρο
χθες ετυχε και σε εμενα ,το ματι δακρυσε για τα καλα , μεχρι και φλογα ειδα στο κλειστρο,δεν υπαρχει θεμα στην φυλαξη σιγουρα...........
Το εχω παθει κι εγω κατα καιρους με διαφορα φυσιγγια και πιο πολυ με nobelsport αλλα οχι να βγει φλογα απ το κλειστρο απλα να δακρυσει το ματι.επειδη εχουμε γραψει ολοι καλα πραγματα εδω
Ετυχε σε κανεναν κακη καυση της μπαρουτης σε καποιο φυσιγγι?
ειχα δωσει 10 πακετα σε ενα φιλο μιας και δεν παει καλα η χρονια και του ετυχε 2 φορες να του πεταξει μπαρουτη απο το κλειστρο
χθες ετυχε και σε εμενα ,το ματι δακρυσε για τα καλα , μεχρι και φλογα ειδα στο κλειστρο,δεν υπαρχει θεμα στην φυλαξη σιγουρα...........