Ναι από Ποιο?Τοπικό μαγαζί της Αρτας
Ναι από Ποιο?Τοπικό μαγαζί της Αρτας
ΣτοχοςΝαι από Ποιο?
Θα περάσω μια βόλτα να γελάσω.Στοχος
10 ευρώ τα πιο οικονομικά δεν βρήκα αλλά.. τα άλλα π είχε από 11.50 και πανωΘα περάσω μια βόλτα να γελάσω.
Ρε τι τραβάμε!10 ευρώ τα πιο οικονομικά δεν βρήκα αλλά.. τα άλλα π είχε από 11.50 και πανω
Με αυτές τις τιμές δεν νομιζω του χρόνου να ασχοληθώ με τσιχλοκοτσυφιαΡε τι τραβάμε!
Εγώ από φέτος σταμάτησα τις πολλές εξόδους στις τσίχλες. Δεν είχα κάνει καβατζα από προηγούμενες χρονιές και την πάτησα. Μόνο Οκτώβρη πήγα κάποιες μέρες και το ευχαριστήθηκα.Με αυτές τις τιμές δεν νομιζω του χρόνου να ασχοληθώ με τσιχλοκοτσυφια
Δεν έχουν όλοι αυτές της τιμεςΜε αυτές τις τιμές δεν νομιζω του χρόνου να ασχοληθώ με τσιχλοκοτσυφια
Πες τα να αγιάσης.....Βλέπω στο μέλλον οι τσίχλες να είναι πιο πολλές από τις μύγες.
Γιατί σε πήραν τηλέφωνο και στο είπαν ;;Βλέπω στο μέλλον οι τσίχλες να είναι πιο πολλές από τις μύγες.
Άμα θες 40€ σε φυσίγγια για ένα κυνήγι Τριαντάφυλλε...Γιατί σε πήραν τηλέφωνο και στο είπαν ;;
Να πανθα πάρω σφεντόνα, να θυμηθώ τα παιδικά μου χρόνια.Άμα θες 40€ σε φυσίγγια για ένα κυνήγι Τριαντάφυλλε...
Τάβλα με πρόκα, βράδυ μ αέρα καί κούρνια!!!Να πανθα πάρω σφεντόνα, να θυμηθώ τα παιδικά μου χρόνια.
Οπ, για μάρτυρα τι κόλπο είναι αυτό, δεν το ξέρω, πως μου ξέφυγε, καλό ακούγεται.Τάβλα με πρόκα, βράδυ μ αέρα καί κούρνια!!!
Δεν πηγενες στον Τάτση να πάρεις τα "οικονομικά" που έχει fuego 32 gr 8.30€ πολύ καλό φυσιγγι, αυτός το φτιαχνειΣτοχος
Εγω ξερω τα αλλαντικά Νίκας Fuego με 8.70/kg....Δεν πηγενες στον Τάτση να πάρεις τα "οικονομικά" που έχει fuego 32 gr 8.30€ πολύ καλό φυσιγγι, αυτός το φτιαχνει
ψιτ ! κυριος!εσυ εχεις γινει μεγαλη φιρμα !ολο σε κατι βιντεακια σε βλεπω!Εγω ξερω τα αλλαντικά Νίκας Fuego με 8.70/kg....
Ναι το έχω δει και εγώψιτ ! κυριος!εσυ εχεις γινει μεγαλη φιρμα !ολο σε κατι βιντεακια σε βλεπω!