Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Περσυ ειχα επισκεφθεί τον Παρδαλακη...
Μου εδειξε τον τιμοκαταλογο με τα φυσιγγια που αγοραζει χονδρικης...
Ολα ηταν 1 ευρω κατω,απο τις τιμες με τις οποιες τα διεθετε στα ραφια του...
Αυτο το 1 ευρω ηταν το κερδος του στο κουτι...
Τα φυσιγγια σε ενα μαγαζι ειναι τα τσιγαρα σε ενα περιπτερο ... Απλα αυτος που θα εχει μεγαλυτερο κερδος ειναι αυτος που εχει στοκαρει απο παλιες χρονιες και τα δινει με τις σημερινες ... Υπαρχει ομως και η πλευρα που λεει εγω θελω φετινα φυσιγγια και οχι αυτα που καθονται στο ραφι 10 χρονια.....

Ο κάθε τσιχλοκυνηγος ξέρει περίπου ποσά φυσηγγια ρίχνει κάθε χρόνο είναι απαράδεκτο να μην έχει φορτοση όταν πρέπει ( νεκρή περίοδο) με καλητερες τιμες…και να ψάχνει φυσηγγια γεναρη / Φλεβάρη λογικο!!!!!είναι ότι στης χρονιες με πουλια η τιμες να φτάσουν στο θεο με εξερεσης το Αντρέα και 2/3 αλλους

Δεν έχει άδικο αλλά και ούτε απόλυτο δίκιο.....αποκλείεται να πουλάει για ένα ευρώ κέρδος. Δεν υπάρχει περίπτωση....ο κατάλογος μπορεί να είχε αυτές τις τιμές.....αλλά το θέμα είναι και τι συμφωνίες κάνουν....όχι ότι πουλάνε για κάνα μεγάλο κέρδος...αλλά όχι και για ένα ευρώ.

Αυτο το 1 ε / κουτι ειναι μικτο κερδος.
Δηλαδη αν στο τελος της ημερας πουλησε 50 κουτια, δεν μπορει να πει σημερα εβγαλα 50 ε....αλλα ενα ποσοστο απο το πενηνταρικο...
Επειδη ειχα και εγω εναν φιλο με κυνηγετικα που το εκλεισε, ξερω οτι τα φυσιγγια τα ειχε μονο και μονο για κραχτη...να μπει καποιος μεσα και να παρει και κατι αλλο.

Στις φετινες νορμαλ θερμοκρασιες τα 30αρια του Ρουμελιωτη απλα θεριζουν. Καναμε με τον @mixaliskav πολυ ωραίες ψηλωμενες ντουφεκιες το Σαββατοκυριακο με τα πουλια να πέφτουν κορωνα γραμματα
Ψηλωμενες εσυ ψηλέ μου, που τις έριχνες;;;; :cool:
Φέτος με την psb γαζωνουν.
Οχι ρε....η csb ειναι καλύτερη......yel.

Εξωτικη Φθιώτιδα, θα κατεβουμε όμως κατω τις τελευταίες μερες βρες ενα απογευματινο να κανουμε χαβαλε και μετα μπυρες!
θες κι άλλες;; δε γέμισε το ψυγείο; εμένα μου άρεσαν πολύ το ΣΚ τα 28άρια του τα κυνηγετικά.

θες κι άλλες;; δε γέμισε το ψυγείο; εμένα μου άρεσαν πολύ το ΣΚ τα 28άρια του τα κυνηγετικά.
μοιρασα σε διαφορους, η μανα μου θα καθαρίσει 30 μονο γιατι δεν αντεχει αλλες και ο Μιχαλης πηρε τις υπόλοιπες. Να φαμε τιποτα μετα το τελος του κυνηγιου

Μονο csb εχω δουλεψει.
Είχα κάνει παραγγελία csb πριν δύο χρόνια.
Τώρα θα καταφέρω να τα τελειώσω.
Έχω προγραμματίσει να κάνω πάρτι.
Ότι πιο άχρηστο φυσιγγι έχω ρίξει.
Πολλά τραυματισμένα, μάζευαν φτερό και έφευγαν.
Αυτά τα δύο χρόνια ήρθα πιο κοντά στα..... Θεία..... για ευνόητους λόγους....

Είχα κάνει παραγγελία csb πριν δύο χρόνια.
Τώρα θα καταφέρω να τα τελειώσω.
Έχω προγραμματίσει να κάνω πάρτι.
Ότι πιο άχρηστο φυσιγγι έχω ρίξει.
Πολλά τραυματισμένα, μάζευαν φτερό και έφευγαν....
Καταλαβα...
Μονο που εγω δεν μιλω για ετοιμα φυσιγγια αλλα για πυριτιδα για ιδιογομωση.
Να ξερεις οτι δεν εφταιγε η csb που δεν ηταν καλα τα φυσιγγια σου...εχω δουλεψει πολλα χρονια ολη τη σειρα της csb σε ευρος γομωσης και ηταν / ειναι πολυ καλη.

Last edited:
Back