Πες μας και τιμούλα που τα πήρες τα 30 και τα 32gr....
Πες μας και τιμούλα που τα πήρες τα 30 και τα 32gr....
8 ευρω τα 30γρ,,και 7,50 τα 28γρ,,Πες μας και τιμούλα που τα πήρες τα 30 και τα 32gr....
σερτικοοοο φυσιγκη, το δουλευω στο ορτυκι και στης αρχες στην τσιχλα,,το κυνηγιτικο ειναι ,οχι το σπορτινκΑυτά τα 28γρ είναι πολύ καλά.
ναι φιλεμουΒγάζει 28αρι κυνηγετικό και 28αρι sporting;
Είχα δει πολύ ωραία πράγματα με το 28αρι με πιστον σκητ. Δοκίμασα και το 30αρι και είδα ακόμη καλύτερα.πιστον σκητ βυσματαρα
Εμενα τα 30αρια που τα δουλεψα σε Νο9 μου αρεσαν πολυ...ειναι στο πορτοκαλι κουτι PSB 30 σαν κι αυτα που ανεβασε ο @sakis pointer στη φωτο...αυτα με τον piston skeet ειναι διαφορετικα?Το 30αρι με πιστον σκητ που δούλεψα αρκετά φέτος απλά εκπληκτικό....
Όταν με βγάλει ο δρόμος από εκεί θα τον επισκευτω. Γιατί αν μου τα στείλει τα μεταφορικά θα πάνε ποιο πολύ από τα φυσιγγιαναι φιλεμου
Στο ίδιο κουτί με διάφανο άσπρο κάλυκα για να φαινεται ο πιστον σκητ.Εμενα τα 30αρια που τα δουλεψα σε Νο9 μου αρεσαν πολυ...ειναι στο πορτοκαλι κουτι PSB 30 σαν κι αυτα που ανεβασε ο @sakis pointer στη φωτο...αυτα με τον piston skeet ειναι διαφορετικα?
πατρα,,θεσσαλονικη μου χρεωνη 5 ευρω μεταφωρικα δεν ειναι και πολααααΌταν με βγάλει ο δρόμος από εκεί θα τον επισκευτω. Γιατί αν μου τα στείλει τα μεταφορικά θα πάνε ποιο πολύ από τα φυσιγγια
Πατρα-Αρτα ποσο θα χρεωσει;Πάτρα- Αθήνα 5€
Αθήνα- νησί 10€
Σύνολο 15€
Και αν το πάνε με το βάρος το 20€ είναι συγουρο
5€Πατρα-Αρτα ποσο θα χρεωσει;