Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Σπύρο αν θες να μου πεις ποια είναι τα καλύτερα φυσίγγια του κατά την γνώμη σου.

φετος πηρα πρωτη φορα. τα μονα που εριξα σε θηραμα, μεχρι στιγμης, ειναι τα 32αρια στο μπλε κουτι.
πολυ καλες εντυπωσεις απο αυτα, με αποκορυφωμα ενα κορακι που επεσε στουπι στα 50φευγα. ο συγκυνηγος μου δεν πιστευε οτι εριξα 8αρι!
βρωμιζουν λιγο την κανη.

Για τσιχλες το 30αρι,για φασσες δαγκωτο το 34αρι, για υδροβια μαλλον το 35αρι με psb2, το 35αρι το εριξα και σε φασσες περυσι σε νο5
Η psb ρε Άλεξ αποδίδει καλά στην υγρασία ; Οκ στο ξεροβορι όλες οι πυρίτιδας θα αποδώσουν αυτό που πρέπει η psb όμως εάν έχει υγρασία θα αποδώσει και λέω για τα παπιά πχ που η υγρασία είναι λίγο πολύ δεδομένη .

Η psb ρε Άλεξ αποδίδει καλά στην υγρασία ; Οκ στο ξεροβορι όλες οι πυρίτιδας θα αποδώσουν αυτό που πρέπει η psb όμως εάν έχει υγρασία θα αποδώσει και λέω για τα παπιά πχ που η υγρασία είναι λίγο πολύ δεδομένη .
Λευτερη το 35αρι ειναι στημενο για Γρεβενα και Εβρο οπως μου εχει πει, δεν νομιζω να υστερουν αυτες οι περιοχες σε υγρασια. Επισης το εριξα περυσι στον καμπο Δομοκου που κι εκει καποιες μερες ειχε τρελη υγρασια και δεν ειχα κανενα προβλημα, απο τα λιγα που εχω μαθει και εχω διαβασει δεν παιζει τοσο μεγαλο ρολο η πυριτιδα αλλα το στησιμο του καθε φυσιγγιου

Και να συμπληρωσω οτι αυτα που γραφω ειναι προσωπικη μου γνωμη και εμπειριες, μπορει σε καποιον να μη κατσει τοσο καλα καποιο φυσιγγι,επισης για πολυ δυσκολους καιρους για παπια που λεγαμε νομιζω βγαζει και αλλα πιο ειδικα ας το πουμε φυσιγγια.
Με ενα απλο τηλεφωνο στον ιδιο πιστευω θα εχεται πιο τεκμηριωμενη αποψη για ποια φυσιγγια πρεπει να προτιμησετε αναλογα με τις εκαστοτε καιρικες συνθηκες! .my man.

Λευτερη το 35αρι ειναι στημενο για Γρεβενα και Εβρο οπως μου εχει πει, δεν νομιζω να υστερουν αυτες οι περιοχες σε υγρασια. Επισης το εριξα περυσι στον καμπο Δομοκου που κι εκει καποιες μερες ειχε τρελη υγρασια και δεν ειχα κανενα προβλημα, απο τα λιγα που εχω μαθει και εχω διαβασει δεν παιζει τοσο μεγαλο ρολο η πυριτιδα αλλα το στησιμο του καθε φυσιγγιου
Το 35 δεν νομίζω να έχει πρόβλημα πουθενά εμένα ένα που έριξα μου φάνηκε πάρα πολύ δυνατό για τα γούστα μου

Αλεξ πρόσεχε και μόνο από την περιγραφή έχω σχηματίσει ένα ουτοπικό φυσιγγι στο μυαλό μου...
Μια από τα ίδια και εγώ Νικόλα. Βλέπω να τον παίρνουμε στο κατόπι παρέα αν μας βγει καμιά πατάτα αν και να σου πω την αλήθεια δν νομίζω. Πάντως το 30αρι του είναι πολύ καλύτερο από το 32αρι του για μένα

Για τσιχλες το 30αρι,για φασσες δαγκωτο το 34αρι, για υδροβια μαλλον το 35αρι με psb2, το 35αρι το εριξα και σε φασσες περυσι σε νο5
Άλεξ φίλε το 34αρι το έχει με csb1, σωστά;;; πόσο μπορεί να την έχει;;; έχεις ανοίξει ποτέ από περιέργεια;;;

Αμα πεσω εξω θα μου τα στειλεις και θα πληρωσω εκτος απ τα φυσιγγια και ολα τα μεταφορικα... .shake hands.
Αμα πεσω εξω θα μου τα στειλεις και θα πληρωσω εκτος απ τα φυσιγγια και ολα τα μεταφορικα... .shake hands.
Δε νομίζω να πέσειs έξω εκτοs από το πολύ δυνατό 35 του ότι άλλο δικό του έριξα ήταν θάνατοs το 32 και το 28 με βλέπω να κολλάω με αυτό το 34

Back